- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
yok tatlım sırayla tabikide. böyle dedi diyetisyen
yani aynı öğünde mi demek istemiştim... zoe yaa ben hepsini arka arkaya içemem valla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım sırayla tabikide. böyle dedi diyetisyen
yani aynı öğünde mi demek istemiştim... zoe yaa ben hepsini arka arkaya içemem valla...
canım benim diyetisyenle konuştum. malum artık kilolae gittikçe sonrasını düşünüyor insan. canım bizim tatlı yiyemeyeceğiz diye bir kuralımız yok. şöyleki şeker ve tatlandırıcılar yasak ama bunun yerine pekmez var canım. pekmezli muhallebiler kekler etimek tatlılar yani aklına gelen tatlıları yapabilirsin canım tabikide ölçülü yemek gerekir. mesela ben diyet bitsin pekmezli etimek tatlısı yapacağım. yani hayatımız tatsız tuzsuz geçmeyecek. aslında balda kullanılabilir ama doğal bal bulmak gerekir bu da zor tabiikide
mecburum canım 3 saat kuralı olunca herşey böyle birikiyo. eski düzenim daha iyiydi ama alışmış dedi metabolizman ve değiştirdi.
haklısın bitanem ben zaten 60ların altına inebilirsem seninle koruma programına da başlayacağım ve senin tariflerini çok önemsiyorum canım..yapıyorum da onları da yedikçe birlikte yaparız artık![]()
yeşil çayımı içtim şimdide 2 mandalina yiyorum.öğlem kurufasülye yemiştim çok tok tuttu hala yeni yemiş gibiyim
evet tatlım senin diğer diyet stilini daha çk sevmiştim ben de uygulaması daha kolaydı
aslında güzel kilo vermesem önemsemem yine bildiğim düzende yapardım ama çok güzel göbek gidiyo canım nerde fazlalık varsa orası gidiyor. o yüzden yani. kadın işi biliyor. böyle yaptığına göre vardır bir bildiği. ilk 2 gün zordu elim ayağım titredi ama şimdi alıştım bunada
ben de yarından itibaren bi liste yapacağım kendime...
bakalım bayrama kadar 3 kilo vermek istiyorum inşallah veririm...
blackandwhite iyiki geldin canım ya özlemişim seni. daha geçenlerde diyordum nerde kaldı özletti kendini diye. bidaha bu kadar özletme kendini![]()
ayyy canım benim ben de sizleri çook özledim inan..ama elimde değildi bitanem iş için 1 haftalık bir seminerdi ama çok da güzel geçti
ama bana daha uzun süreymiş gibi geldi canım. sanki 1 aydır yoksun gibi oldu. neyseki geldin valla seni gördüm neşelendim canım benim. iyiki geldin