ayyy çok teşekkür ederim bitanem ben de sizlerle yazışınca kendime gelebildim çok pozitifsiniz..ne güzel bir şey aynı sorunları yaşayıp,paylaşmak..çözüm aşamalarında birlikte olmak.. veeeeeee başarmak tabiii
kızlar tarçının faydasını bilmeyen yoktur. diyorumki sütlü kahveme az tarçın lave edeyim bakalım nasıl olacak. şimdi denicem
cnm ben artık hayatıma tarçını ekledim sürekli kullanıyorum.tatlı istediğini yok ediyor yoğurda ekliyorum süte kabuk tarçını yeşil çaya koyuyorum süper oluyor hem de çok sağlıklı
akşam 80 gr tonbalığı 1 kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği roka maydanoz yicem
mavliciğim şimdi sana özelden mesajım gelecek tamammı
sende bizdensin. bende seninle yazışınca çok destek alıyorum. hayat dolusun. enerjin bana çok yansıyor. o yüzden gittiğinde yokluğun çok belli oldu canımcım. neyseki geldin. şimdi tatilde aldıklarını verme zamanı. zaten korkma 1 hafta diyet ve sporla gider zaten. bu hafta sıkı tut haftaya rahat edersin
öyle olacak inşallah canım haftaya regl haftam olacak zaten canım..ve haftaya yıllık izne ayrılacağım bir hafta buradayım sonra 14 gün yine yokum maalesef yıllık izindeyim ama bayramı da içine alacak ya sizler de çok giremezsiniz gibi ona seviniyorum.. vee yine bayram da kilo alırsam diye de korkmuyor değilim
yok abartı bişey yok canım. gayet dengeli. bu arada sen diyetisyen kontrolundemi zayıflıyosun
ya şimdi olmadı bu ama napalım sabrederiz. bayramda dikkatli ol emi fazla kaçırma canım birde attığım mesaja bak bakalım özelden çok işine yarayacak
hoşgeldin arkadaşımMerhaba hanımlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum :) 75 kiloyla başladım şuan 69 kiloyum. Hedefim 54 kilo
Boyum 1.68.
Zayıflama serüvenim 3 hafta önce başladı.
Kalorisi düşük her gıdadan az miktarda yiyorum. Kalorisi yüksek ama çok sevdiğim yiyeceklerden de canım isterse çok az yiyorum gündüzleri.
Menüm protein ağırlıklı. Özellikle yumurta, yoğurt ve et ağırlıklı besleniyorum. Çoğunuz belki benim menümle kilo alacağınızı bile düşünürsünüz :)) Ama kendimi sıkmadan bol su ve spor destekli zayıflamaya çalışıyorum. Şimdilik bu kadar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?