60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende bizdensin. bende seninle yazışınca çok destek alıyorum. hayat dolusun. enerjin bana çok yansıyor. o yüzden gittiğinde yokluğun çok belli oldu canımcım . neyseki geldin. şimdi tatilde aldıklarını verme zamanı. zaten korkma 1 hafta diyet ve sporla gider zaten. bu hafta sıkı tut haftaya rahat edersin

selam kızlar maşallah bugün yine hareketlenmiş topiğimiz ben bu sabah regl oldum bütün gün çok halsizdim ama fazla kaçırmamaya çalıştım 9:50 1 dilim beşamel soslu patates 1 çatal peynir 4 zeytin domat salatalık 2 za şekerli çay 12.00 1 fincan şekersiz kış çayı 13:10 1.5 kepçe tarhana çorbası 1 adet un kurabiyesi 14.30 2 kepçe buğdaylı ayran çorbası 2 yemek kaşığı etli pirinç pilavı 1 kuru kayısı 16.00 1 çay bardağı light nescafe 1 bayram şekeri bugünde yemek faslı bitti hastalığın etkisiyle canım tatlı çekti ve yedim artık napıyım şimdi kursa gidiyorum kızlar gece görüşürüz

merhaba kızlar sabah kahvaltımın dışında bugün yediklerim içtiklerim.

okulda bugün öğretmen arkadaşın biri yaşta ve börek getirmiş ondan dolayı

1 dilim pasta ( baya güzelce bir dilimdi)
1 kare börek ( baya güzel bir kareydi)
okulda çay olarak toplamda 700 - 800 ml açık az şekerli çay içtim.
6 fındık yedim

öğlen evde su arıtma tesisi taktırıyoruz onun için gelen kişiler vardı yiyemedim desem yeridir oğluma yaptığım 2 yumurtadan 4 lokma ekmekle yedim.

şimdi evdeyim çerez yedim toplamda 15 - 20 kadar vardır ( fındık .antep fıstığı normal fıstık ve tuzlu leblebiden oluşan)
200 ml çilekli süt içtim.
şu ana kadar bütün gün yediklerim içtiklerim 6 saat ders ve nöbetim vardı bütün gün koşuşturmaca.okul sonu 1 saat orotoryo çalışması.işte böyle canlar

kızlar tarçının faydasını bilmeyen yoktur. diyorumki sütlü kahveme az tarçın lave edeyim bakalım nasıl olacak. şimdi denicem

cnm ben artık hayatıma tarçını ekledim sürekli kullanıyorum.tatlı istediğini yok ediyor yoğurda ekliyorum süte kabuk tarçını yeşil çaya koyuyorum süper oluyor hem de çok sağlıklı

cnm ben artık hayatıma tarçını ekledim sürekli kullanıyorum.tatlı istediğini yok ediyor yoğurda ekliyorum süte kabuk tarçını yeşil çaya koyuyorum süper oluyor hem de çok sağlıklı

bende içtim demin güzelde oldu. canım kabuk tarçın şu bikldiğimiz çubuk tarçınmı. birde bunu bir keremi kullanıyosun yoksa bikaç kez kullanıyomusun çubuk tarçını

öyle olacak inşallah canım haftaya regl haftam olacak zaten canım..ve haftaya yıllık izne ayrılacağım bir hafta buradayım sonra 14 gün yine yokum maalesef yıllık izindeyim ama bayramı da içine alacak ya sizler de çok giremezsiniz gibi ona seviniyorum.. vee yine bayram da kilo alırsam diye de korkmuyor değilim

ya şimdi olmadı bu ama napalım sabrederiz. bayramda dikkatli ol emi fazla kaçırma canım birde attığım mesaja bak bakalım özelden çok işine yarayacak

yok abartı bişey yok canım. gayet dengeli. bu arada sen diyetisyen kontrolundemi zayıflıyosun

yok canım kendim dikkat ediiyorum diyetisyene gitmiyorum

hımm bugün öğlen 100 gr kadar kuru yemiş yedim

akşamda yarım tabak beşemal soslu tavuk, pek dengeli beslendiğimsöylenemez

ya şimdi olmadı bu ama napalım sabrederiz. bayramda dikkatli ol emi fazla kaçırma canım birde attığım mesaja bak bakalım özelden çok işine yarayacak

süpersin canım yaaa çok teşekkür ederim..inşallah dikkat edeceğim verdiğim kiloları tekrar alıp da üzülmemek için..

kızlar bugün kahvaltı tarzı yaptım akşam menümü

2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
2dilim ekmek büyüklüğünde katmer
2 ceviz
2 zeytin
yaklaşık 1 kk peynir
4-5 dilim domates
1 yumurta
2 dilim sucuk
5 dilim patates kızartması
1 büyük fincan çok açık az şekerli çay

aaaaaaaaaaaa herkes nereye kaybolmuş :18: ben kursa gidip geldim kursta yarım fincan nescafe içtim şimdide 1 elma yiyorum

Merhaba hanımlar,
Bende aranıza katılmak istiyorum :) 75 kiloyla başladım şuan 69 kiloyum. Hedefim 54 kilo
Boyum 1.68.
Zayıflama serüvenim 3 hafta önce başladı.
Kalorisi düşük her gıdadan az miktarda yiyorum. Kalorisi yüksek ama çok sevdiğim yiyeceklerden de canım isterse çok az yiyorum gündüzleri.
Menüm protein ağırlıklı. Özellikle yumurta, yoğurt ve et ağırlıklı besleniyorum. Çoğunuz belki benim menümle kilo alacağınızı bile düşünürsünüz :)) Ama kendimi sıkmadan bol su ve spor destekli zayıflamaya çalışıyorum. Şimdilik bu kadar görüşmek üzere

hoşgeldin arkadaşım 6 kiloyu 3 haftadamı verdin öyleyse maşallah

Hoşbulduk cnm tşk. ederim :)
Evet öyle oldu, belkide vucudum kiloya alışık değil son bir senede aldım kiloları.. belki ondan yada başlarda kilo kaybu çok oluyor bilemiyorum.
Kesinlikle aç kalmıyorum ama bolcada su içiyorum :)) Umarım böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…