Bir şey yapmana gerek yok..Katıldın bile...
AMMA nasıl verdin bir ayda okadar kiloyu ..Söylemezsen almayız haa...Şaka şaka...Vallahi merak ettim bir ayda 7 kilo:1shok: nasıl nası nasıl...
o zaman ben size kısaca anlatayım verdiğim 2.5 senelik mucadeleyi.:) 2.5 sene önce dogum yaptım. ideal kilom bence 55 ama herkes 60 iyi diyor. hatta 63 . dogumdan sonra 6 ay 80 kilo kaldım öle. sonra diyet yapıp bozdum. 2.5 senede vere vere 75 ldum. 1 ay önce gerçekten karar verdim . ve sabah doygun ekmekle kahvaltı yaptım. peynir domates herşeyi yiyerek.ama 2 dlim doygun ekmek her sabah. bazen 1. öglen yogurt bolca. 4 e kadar yogurt salata 4 den sonra 5 gibi spor. 1 saat her gün. evimin yakınında park var spor aletleri var onlarla 1 saat spor yaptım ama hiç aksamadm. günde 4 fincan yeşil çay funda yapragı karışımını içtim. her gün 2 ane sabah ve akşam greyfurt yedim. acıkınca biberleri teflonda kızarttım yagsız yogurta karıştırıp yedim. spordan sonra sadece greyfurt ve elma yedim. birde çiçek unu aldım akşam spordan sonra 1 tatlı kaşıgı yiyip su içtim. sebzeleri haşlayıp yedim mesela. ıspanak yedim ama haşladım ve tuzlayıp yedim. herşeyi şekersiz içtim. bu kadar. hala devammm
ve bennnn şu an bile çok mutluyummmm gerçekten. öyle güzel vücudum varki şu an bile. ama spor çok önemli banyoda kabak lifi ve yosun sabunu kullandım. 2 günde 1. her banyoda. ama inanın 1 gr selülitim yok şu an
ve bennnn şu an bile çok mutluyummmm gerçekten. öyle güzel vücudum varki şu an bile. ama spor çok önemli banyoda kabak lifi ve yosun sabunu kullandım. 2 günde 1. her banyoda. ama inanın 1 gr selülitim yok şu an
arkadaşlar ben mayıs sonu kesin bakın söz veriyorum en az 60 ımmmm. demişti dersinizzz. hee kendimi motivede ettim. deneyin çok işe yarıyor. evde buzdolabının üstüne güzel begendim vucutlu kadınların resimlerini astım. yazın çekecegim sıkıntıları hep düşündüm. ben ataköyde oturuyorum ve çok rus var. her gün onlara bakmaktan sıkıldımmmmmm. ve bu yaz fıstık gibi olcam dedim hep. hep güzel kadınlara baktım acıkınca. ve oluyor. kendimi motive ettimmmmm
bu gruba girmeyi o kadar çok istiyorum kiii:jeyyar: ama az kaldi az oda olcakhihoyyyt
ben marketten doygun ekmek yazıyo valla onu alıyommmm
insaallaahh canim. bu hafta sonu katilmam lazim artik:enbuyukkk:
Seni aramızda görmek inan bizi de çok mutlu edecek...En kısa sürede gelmen dileği ile...:enbuyukkk:
aktarlarda varrrr hemde 3 ytl bi paketi. çok ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?