60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir şey yapmana gerek yok..Katıldın bile...
AMMA nasıl verdin bir ayda okadar kiloyu ..Söylemezsen almayız haa...Şaka şaka...Vallahi merak ettim bir ayda 7 kilo:1shok: nasıl nası nasıl...

Nasııııııııııııııııııııııılllllllllll CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

Banucum hepimiz nasıl yaptığını çok ama çok merak ettik vallaaaa...

ve bennnn şu an bile çok mutluyummmm gerçekten. öyle güzel vücudum varki şu an bile. ama spor çok önemli banyoda kabak lifi ve yosun sabunu kullandım. 2 günde 1. her banyoda. ama inanın 1 gr selülitim yok şu an

Kesinlikle tebrik ederim...:hooray:

Neymiş azmeden kadının elinden hiçbişey kurtulmaz.. şakkıdı

Banucum eminim en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.. Senin elinden bişey kurtulmaz evallah.:)))kaydirigubbakcemile5

bu gruba girmeyi o kadar çok istiyorum kiii:jeyyar: ama az kaldi az oda olcakhihoyyyt

bende kk da duyup başladım zatennnnnn ama ço faydalı. ama sadece onunla bitmiyo arkadaşlar unutmayın. ama evet yagları alıyooooo çıkarıyo

Helall.!!!a.s.

arkadaşlar ben mayıs sonu kesin bakın söz veriyorum en az 60 ımmmm. demişti dersinizzz. hee kendimi motivede ettim. deneyin çok işe yarıyor. evde buzdolabının üstüne güzel begendim vucutlu kadınların resimlerini astım. yazın çekecegim sıkıntıları hep düşündüm. ben ataköyde oturuyorum ve çok rus var. her gün onlara bakmaktan sıkıldımmmmmm. ve bu yaz fıstık gibi olcam dedim hep. hep güzel kadınlara baktım acıkınca. ve oluyor. kendimi motive ettimmmmm

vücudum çok orantılı zayıfken bir bakan bidaha bakıyodu. aslında çok güzel vucudum. eşim çok rahatsız olurdu yürürken düşünün normal giyindiğim haldeee. yüzümde sölemesi ayıp çok güzel diyolar. ben eski ben olmalıyım dedimmm ve oluyorummmmm

Bende adriana lima yı çok beğenirim.. Onun resimlerine bakıyorum motive olmak için bazen..

Slm kızlar bugün sabah 1 dilim k.ekmeği ,peynir.salatalık ,domates ve 5'li karışım çayı içtim
öğlen ise küçük bi parça haşhaşlı ekmek ve yeşilçay yedim
Akşamı hiç sormayın mangala gittik ama fazla yemedim ya 2 dilim beyaz ekmek 4 parca tavuk salatalık domates fazla sayılmaz sanırım dondurmada yiycektim bi ara ama içimdeki ses engel oldu yemedimmmmmm kaydirigubbakcemile5
Yarın görüşürüz iyi akşamlar hepinize a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…