60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gülgülmez çok yememişsin gayet güzel.. aferin sana kaydirigubbakcemile5

Bende bugün yediklerimi yaziim..
Sabah elma sirkesi kapsüllerime başladım sabah akşam aç karnına 1 kapsül alıyorum..

Kahvaltıda 5/1 pastane simidi, azıcık beyaz peynir ve 1 dilim hellim peyniri yedim.. Saat 2-3 gibi bir kaç tane ufak ay çekirdekli galeta gibi bişey yedim... Sonra 4-5 gibi ananas ve mango yedim bi tabak. 6:30 dada çeyrek pastane simidi ile peynirli omlet yedim.

Baya bi yürüdüm bi de bugün.. Pek spor yapamıyordum. Ama karar verdim artık 6.30 da kalkıp sabahları yarım saat yer hareketi falan yapıcam.. Bende tipik türk kadını vücudu var üstüm incecik hiç bi fazlalık yok.. Popo ve bacaklarım kocaman.. Ancak yer hareketiyle incelcek işallah...Umarım hakketen bu kararımı uygulayabilirim..:Saruboceq:

flyyy o tipik türk kadinindan bitanede burda var :roflol: sen o elma sirkesi kapsüllerini az almiyonmu ya ben ondan günde 4 tane aliom 2 sabah iki d aksam

ıyi akşamlar bayanlar:)
Yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler.
Banueralp seni de ayrıca tebrik ediyorum :)

Bende yeni tartı aldım kendime sabahtan tartıldım hala 65'im. Sıkıldım bu 65 ten.

slm kızlar!!bende aranıza katılıyorum.daha önceleride denemem olmuştu ama bu sefer çok kararlıyım sizin de desteğinizle tabi.
70kiloyum ve boyum 1.60.baya bi dobişim anlayacağınız.diyet ve egzersizi bir arada götürmeye çalışacam.
*sabahları peynir söğüş yumurta klasik menü
*yarım saatlik yürüyüş ve mekik,
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
* akşamlarıda sadece salata veya çorba
*akşam 10dk.koşu ve genel bir egzersiz.
1hafta yapıp aldığım yolu sizle paylaşıcam.Allah hepimize kolaylık versin.
bir bayana fazla kilo hiç yakışmıyor kim ne derse desin KURTULALIM ŞUNLARDAN YAZ GELıO

hosgeldin tatlimda 70 kiloymussun seni bi üst grupa alalimmm a.s.

merhaba kızlar ben geldimmmm. arkadaşlar araştırmalarıma göreee akşam saat 5 den sonra yapılan spor daha çok kilo verdiriyo. tabiii spordan sonra artık yemek saati bitiyo... ben öle yaptım ve daa hızlı verdim haberiniz ola

banucum teşekkürler canım tavsiyen için ah bir de kalkıp yapabilsem

İyi akşamlar bayanlar:)
Yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler.
Banueralp seni de ayrıca tebrik ediyorum :)

Bende yeni tartı aldım kendime sabahtan tartıldım hala 65'im. Sıkıldım bu 65 ten.

Pırlanta_a hangi marka tartı aldın ve kaça aldın...Paylaşırsan sevinirim...

Hoş geldin fraga..Bana burası çok iyi geldi..Dilerim sana da iyi gelir...

Yarından itibaren başlıyorum zayıflamaya inşallah..Yarın pazartesi sabah başlayıp akşam bitireceğim bi diyet olmaz umarım..Sizin desteğinize ihtiyacım var..Haziran ayının sonunda 50 kilo olmak istiyorum..Olur muyum sizce??

banucum teşekkürler canım tavsiyen için ah bir de kalkıp yapabilsem

ama olmaz öleeee. bak ben otura otura 2.5 sene geçtiii. ama başlayınca geliyo arkadaşım. yaza çok güzel olcagını düşün ne bilimmm. ben güzelliğe ve seksiliğe çk önem veririm. ondan galiba bir anda böle oldummmmm. hee bu arada ayy valla dayanamıcam ben bu akşam biraz çekirdek yicem kızlar. olsun o kadar. üstüne çiçek unu yer yatarım ne yapımmm. zaten c.tesi pazar spor yapamadım. yarın sabah 1.5 saat akşam 1.5 saat sporum var. bu kadarda olsun ama dmiiiiiiiiiiiicokacimcoook

Olmaman için önünde hiçbir engelin yok aslında...Kafana koymuşsan neden olmayasın...Hoş geldin bu arada...Sağlıklı zayıflamalar...:enbuyukkk:

Yarın (ya da bugün neyse) 3 saat spor yapabileceğimi bilsem ben neler yerim şu an biliyor musun?cokacimcoook
Aman Allahım aklıma gelince bile kilo alıyormuşum gibi geliyor..(Tövbe tövbe..Ben kafayı yedim galiba..delikafadulden)

Teşekkür ederim lunapiena..Umarım dediğin gibi olur canım ya..

Olur olur ...Benim de ilk paylaşımım aynı seninki gibiydi...Ben de burasıyla tanışmadan önce 24 saatten fazla rejim yapamıyordum.Fakat burayı keşfettim ve bu gün yaklaşık 11.günüm ,1 kilo verdim bile...Bırakmayı da hiççç düşünmüyorum...
Motivasyonunu hiç kaybetme,kaybettiğin anda da bizden yardım iste...Kolay gelsin..:enbuyukkk:

hoş benim avantajım ben hani parklara kurulan spor aletleri varya onlarla yapıyorum . oturdugum semt çok müsait. ataköydeyim. hemen karşımda park. ohhh takıyorum kulaklıgı. hem her aletde farklı bi bölegemi çalıştırıyorum. işe yaradıgını gördükçe de deymeyin keyfime

Dün lor peynirimide yulaflı kepek ekmeğimide evde kendim yaptım
Ve bugunde diyete başladım.
sabah kalkar kalkmaz ılıksu içtim koca bir bardak
dün akşam tartıda 64 kg yi gordum sabah tartıldığımda ise 62 kg bu nasıl iş anlamadım :)
Neyse sabah yaptığım ufak ekmeklerden bir tanesinin içine lor peyniri sürdüm azcık ve 3 zeytinle yedim.
ışe geldiğimde bir bardak şekersiz kahve içtim
Ara olarak birer tane salata ve domates var.
Öğlende az makarna ve limonlu bol yeşil salata var...
Buarada ben yurtdışında yaşıyorum saat farkımız var o yüzden yazdıklarım garip gelmesin arkadaşlar :)

Herkese sağlıklı bir hafta diliyorum

flyyy o tipik türk kadinindan bitanede burda var :roflol: sen o elma sirkesi kapsüllerini az almiyonmu ya ben ondan günde 4 tane aliom 2 sabah iki d aksam

Günaydın Yoncacım.. Bilmem ki üstünde günde 1-2 tane yazıodu bende sabah akşam 1 aliim dedim.. Ama bide öğlenleri Kieselerde alıyorum bir tane. Annem getirmiş onuda. İşte saç tırnak falan iyi geliyormuş.

Ya yonca bu kalçaları nasıl eriticez yaa.. Sabah yine aynada baktım.. İncecik bir üstbedenim var.. Aşağı bakınca kapkalım.. Bu ne orantısızlıktır yani.. Çok sinir bozucu..:çok üzgünüm:

kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…