Gülgülmez çok yememişsin gayet güzel.. aferin sana kaydirigubbakcemile5
Bende bugün yediklerimi yaziim..
Sabah elma sirkesi kapsüllerime başladım sabah akşam aç karnına 1 kapsül alıyorum..
Kahvaltıda 5/1 pastane simidi, azıcık beyaz peynir ve 1 dilim hellim peyniri yedim.. Saat 2-3 gibi bir kaç tane ufak ay çekirdekli galeta gibi bişey yedim... Sonra 4-5 gibi ananas ve mango yedim bi tabak. 6:30 dada çeyrek pastane simidi ile peynirli omlet yedim.
Baya bi yürüdüm bi de bugün.. Pek spor yapamıyordum. Ama karar verdim artık 6.30 da kalkıp sabahları yarım saat yer hareketi falan yapıcam.. Bende tipik türk kadını vücudu var üstüm incecik hiç bi fazlalık yok.. Popo ve bacaklarım kocaman.. Ancak yer hareketiyle incelcek işallah...Umarım hakketen bu kararımı uygulayabilirim..:Saruboceq:
slm kızlar!!bende aranıza katılıyorum.daha önceleride denemem olmuştu ama bu sefer çok kararlıyım sizin de desteğinizle tabi.
70kiloyum ve boyum 1.60.baya bi dobişim anlayacağınız.diyet ve egzersizi bir arada götürmeye çalışacam.
*sabahları peynir söğüş yumurta klasik menü
*yarım saatlik yürüyüş ve mekik,
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
* akşamlarıda sadece salata veya çorba
*akşam 10dk.koşu ve genel bir egzersiz.
1hafta yapıp aldığım yolu sizle paylaşıcam.Allah hepimize kolaylık versin.
bir bayana fazla kilo hiç yakışmıyor kim ne derse desin KURTULALIM ŞUNLARDAN YAZ GELİO
İyi akşamlar bayanlar:)
Yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler.
Banueralp seni de ayrıca tebrik ediyorum :)
Bende yeni tartı aldım kendime sabahtan tartıldım hala 65'im. Sıkıldım bu 65 ten.
slm kızlar!!bende aranıza katılıyorum.daha önceleride denemem olmuştu ama bu sefer çok kararlıyım sizin de desteğinizle tabi.
70kiloyum ve boyum 1.60.baya bi dobişim anlayacağınız.diyet ve egzersizi bir arada götürmeye çalışacam.
*sabahları peynir söğüş yumurta klasik menü
*yarım saatlik yürüyüş ve mekik,
*ara öğünde 1 meyve
*hafif öğle yemeği,
*ara öğünde 1 meyve
* akşamlarıda sadece salata veya çorba
*akşam 10dk.koşu ve genel bir egzersiz.
1hafta yapıp aldığım yolu sizle paylaşıcam.Allah hepimize kolaylık versin.
bir bayana fazla kilo hiç yakışmıyor kim ne derse desin KURTULALIM ŞUNLARDAN YAZ GELİO
hosgeldin tatlimda 70 kiloymussun seni bi üst grupa alalimmma.s.
banucum teşekkürler canım tavsiyen için ah bir de kalkıp yapabilsem
Yarından itibaren başlıyorum zayıflamaya inşallah..Yarın pazartesi sabah başlayıp akşam bitireceğim bi diyet olmaz umarım..Sizin desteğinize ihtiyacım var..Haziran ayının sonunda 50 kilo olmak istiyorum..Olur muyum sizce??
ama olmaz öleeee. bak ben otura otura 2.5 sene geçtiii. ama başlayınca geliyo arkadaşım. yaza çok güzel olcagını düşün ne bilimmm. ben güzelliğe ve seksiliğe çk önem veririm. ondan galiba bir anda böle oldummmmm. hee bu arada ayy valla dayanamıcam ben bu akşam biraz çekirdek yicem kızlar. olsun o kadar. üstüne çiçek unu yer yatarım ne yapımmm. zaten c.tesi pazar spor yapamadım. yarın sabah 1.5 saat akşam 1.5 saat sporum var. bu kadarda olsun ama dmiiiiiiiiiiiicokacimcoook
Teşekkür ederim lunapiena..Umarım dediğin gibi olur canım ya..
flyyy o tipik türk kadinindan bitanede burda var :roflol: sen o elma sirkesi kapsüllerini az almiyonmu ya ben ondan günde 4 tane aliom 2 sabah iki d aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?