60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam gördüm mavlicim harikasın tatlım maşallah barekellah

odadan bir çıktım geldim kızlar sağol canım yaa hugocum özellikle spor yapmıyorum ama ben yürümeden rahat edemem gittiğim yelere hep yürüyerek giderim yazında 2 ay deniz kenarında olduğumuzdan haftada 2 defa yüzmeye gideriz sık sık gittiğimiz pikniklerdede voleybol falan oynarım

kızlar üzerimdeki o pantolan elimden neler çekti ahh ahh şimdi bakın nasıl da potlu duruyor o pantolon bir de 38 beden

farmasiciğim geçmiş olsun canım şimdi okuyabildim ancak iş yerinde ara ara okudum hep..ucuz atlatmışsın ama dikkat et tatlım

farmasiciğim geçmiş olsun canım şimdi okuyabildim ancak iş yerinde ara ara okudum hep..ucuz atlatmışsın ama dikkat et tatlım

Allah razı olsun kızlar hepinizden çok teşekkür ederim ilginiz için.

nasıl buldun fotoğraflarımı canım ?

şimdi okudum canım geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun!

farmasi canım ne olduki bir gün okumadım ne kaçırdım ?

canım sabah okula giderken arabayı çalıştırıyordum oğlanla konuşuyorduk araba 1 . vitesteymiş . ben bir an boşta sandım çalıştırmak için marşa bastım öne hopladı önünde parkettiğim boş dükkanın camları şangır şungur yere indi .arabada ve bizde birşey çok şükür yok camı da taktırdık oldu bitti bakalım

şimdi okudum canım geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun!

amin cümlemizi canımcım . Allah razı olsun bitanem
valla üzerimde bir ağırlık vardı hiç arabayla okula gidesim yoktu camlar yere inince bendeki ağırlık filan ortadan kalktı .
hiç sizlere de olur mu öyle şeyler ?

evet canım bazen insan nedenini bilmeden canı sıkılıyor

iyi geceler kızlar yarın inşallah görüşürüz.

akşam menüm

3 yemek kaşığı pırasa yemeği ( havuçlu , pirinçli)
2-3 kaşık yoğurt
domates
salatalık
turp
su

mavlicim kaşık ölçüm metal kaşık

bir de meyve olarak 1 dilim kivi yedim

şimdi en iyisi elma sirkeli ballı suyumu ve ardından normal su içeyim

şimdi en iyisi elma sirkeli ballı suyumu ve ardından normal su içeyim
afiyet olsun kilolar gitsin benim sirkeli suyla aram hiiiiiç iyi değil ama sana afiyet olsun benim yerimede iç bende keten tohumumu yiyip yatayım yarın erken çıkıcam hayırlı geceler

afiyet olsun kilolar gitsin benim sirkeli suyla aram hiiiiiç iyi değil ama sana afiyet olsun benim yerimede iç bende keten tohumumu yiyip yatayım yarın erken çıkıcam hayırlı geceler

Allah' a emanet ol canım . hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…