tamam gördüm mavlicim harikasın tatlım maşallah barekellah
farmasiciğim geçmiş olsun canım şimdi okuyabildim ancak iş yerinde ara ara okudum hep..ucuz atlatmışsın ama dikkat et tatlım
Allah razı olsun kızlar hepinizden çok teşekkür ederim ilginiz için.
nasıl buldun fotoğraflarımı canım ?
farmasi canım ne olduki bir gün okumadım ne kaçırdım ?farmasiciğim geçmiş olsun canım şimdi okuyabildim ancak iş yerinde ara ara okudum hep..ucuz atlatmışsın ama dikkat et tatlım
merhaba kızlar merhaba hugocuk daha yeni geldim okuldan sabahleyin de öyle güle güle gidemedim okula hugocuğum arabanın vitesini boşa almamışım 1. vitesteymiş benim oğlanla konuşurken daldım arabayı öyle çalıştırmaya kalkınca araba öne hopladı önünde durduğum boş dükkanın camlarını şangır şungur yere indirdi. valla buna da şükür neyseki cana birşey gelmedi hayırlısı artık. arabaya da birşey olmadı valla şaştım o camlardan sapasağlam çıktı ya maşallah diyorum
farmasi canım ne olduki bir gün okumadım ne kaçırdım ?
şimdi okudum canım geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun!
evet canım bazen insan nedenini bilmeden canı sıkılıyoramin cümlemizi canımcım . Allah razı olsun bitanem
valla üzerimde bir ağırlık vardı hiç arabayla okula gidesim yoktu camlar yere inince bendeki ağırlık filan ortadan kalktı .
hiç sizlere de olur mu öyle şeyler ?
iyi geceler kızlar yarın inşallah görüşürüz.
akşam menüm
3 yemek kaşığı pırasa yemeği ( havuçlu , pirinçli)
2-3 kaşık yoğurt
domates
salatalık
turp
su
afiyet olsun kilolar gitsin benim sirkeli suyla aram hiiiiiç iyi değil ama sana afiyet olsun benim yerimede iç bende keten tohumumu yiyip yatayım yarın erken çıkıcam hayırlı gecelerşimdi en iyisi elma sirkeli ballı suyumu ve ardından normal su içeyim
afiyet olsun kilolar gitsin benim sirkeli suyla aram hiiiiiç iyi değil ama sana afiyet olsun benim yerimede iç bende keten tohumumu yiyip yatayım yarın erken çıkıcam hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?