60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok anam nirse fhoto shop canimmmmmm türk mali % 100 ben giiiiiiii
kiz ben iki dogumdan sonra 55 i gördüm gercekten cocuk gibi zapzayif olunuyorrrr insllah bu sefer basaririim bir keresinde 25 yasindaydim birinde 27 simdi ise 35 basarabilirmiyom bilmiyorum
harika olmussun canim.durmak yok yola devam.insan eskiyle kiyaslayinca kendini dahada bi sevkleniyo
ben bu tezle yola cihtim durmak yok yola devam deyee gii hadi size motivasyon olsun ben karsinizdayim size böle olabulursunuzzzzzzz

kızlar ben resim eklemek istiyorum ama nasıl yapacağım bilen var mı ?

selam kızlar bugün topice yeni girebildim yazılanları okuyamadım kusuruma bakmayın emiii bugün sabah kalktım temizlik yaptım ikramları hazırladım öğlen misafirler geldi 25 kişi misafirler gitti etrafı bulaşıkları topladım kursa gittim 21.30 da geldim ve burdayım yediklerim diyet olmadığım zamanlar gibi oldu 8:00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 2.5 dilim tahıllı ekmek 1 yumurta zeytin peynir domat salatalık 2 şekersiz çay 16.30 1 kıymalı pide 1 küçük dilim tiramisu 4 kornişon 2 az şekerli çay 21:30 2 kaşık börülce salatası 2 çatal tiramisu 1 tane kremalı bisküvi 1 fincan şekersiz kış çayı çok oldu kızlar yaaa benim diyet işi sonlanıyomu ne

farmasi çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür.

öğle menüm,

bol yeşillikli salata ve içerisine haşlanmış 1 adet yumurta
1 dilim kepekli ekm. 1 yemek kaşığı barbekü sosu.

farmasi gecmis olsun canim allah korumus oglunuda senide

merhaba arkadaşım ben eklemedim ama zannedersem profilde sağ yanda albüm ekleden yapıyorsun başlık yazıp gönder resim yükle çıkıyor

sonra ne yapmam gerekiyor birini yükledim diğerine hata var dedi ama yüklediğimi nası nereden koyabileceğim foruma ?

avatarıma koyabildim ama ben foruma koymak istiyordum resmimi

sonra ne yapmam gerekiyor birini yükledim diğerine hata var dedi ama yüklediğimi nası nereden koyabileceğim foruma ?

canım sen profiline değilde burayamı koymak istiyosun resmi ozaman cevap yazarken aşağıda eklenti ekle var ya oradan kolayca resim ekleyebilirsin

canım eklenti ekle hangisi ve nerede tam olarak anlayamadım

canım eklenti ekle hangisi ve nerede tam olarak anlayamadım

cevap yaza tıklıyosun gülümsemelerden aşağıda diğer seçenekler var onun içinde eklenti ekle butonunu tıklıyosun bilgisayardan resim yükleyede tıklıyosun resim yüklendikten sonra diğer seçeneklerin altındaki değişikleri kaydet butonuna tıklıyosun resmin yazına ekleniyor

avatarıma koyabildim ama ben foruma koymak istiyordum resmimi

canım sen alt bedenden zayıfsın bende senin tam tersin albüme ekledim bir bak istersen gerçi çok belirgin değil ama :98::82: foruma yeni gülümsemeler eklenmiş dayanamadım kullanayım bari dedim

canım ben link ekle
grafik ekle var
eklenti ekle diye birşey yok

kızlar fotoğraflarımı koymaya çalışıyorum umarım başarılı olurum

Eklentiler

• $DSC00930.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSC00931.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 30
mavlicim sanırım oldu deve hendekten atladı ne dersin canım

mavli çok teşekkür ederim yardımların için bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…