60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim motosiklet baya hızlı gidiyor
bakalım bu hafta ne olacak

merhaba hayırlı cumalar kızlar
bu sabah 55. 5 kg idim.
sabah 250 ml su içtim.

merhaba hayırlı cumalar kızlar
bu sabah 55. 5 kg idim.
sabah 250 ml su içtim.

günadın farmasi. hayırlı cumalar. bene şimdi kahvaltı yapıyorum 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir ve mayddonoz

dün akşam çok yorgundum yediklerim öğleleyin 1 paket peynirli kraker 1 çay
ikindi 1 ayva 1 mandalina
akşam 1 porsiyon yumurtalı ıspanak, 1 kase çorba ,1 kase yoğurt,2 kaşık pilav,1 dilim kepek ekmek
saat 8 gibi 1 nar 1 elma 1 mandalina yedim uyumadan önce de 1 kupa tarçınlı ılık süt

şimdi de kahvaltı yapıyorum 2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
5 zeytin
1 açık çay
1 doğranmış ve üzerine tarçın serpilmiş elma

afiyet olsun yaseminciğim. senin kurslar ne zaman bitecek. bitsede devamlı aramızda olsan artık. sabah görüşebiliyoruz. birazdan çıkmak zorunda kalırsın yine

haftanın 4 günü var hugocuğum salı çarş perş ve ctesi ingilizce kursu mayısa kadar devam ediyor bir de açıköğretim derslerim var onlara da evde çalışıyorum açıköğretim felsefe 1. sınıftayım

bugün kursum yok zaten her an kursu bırakabilirim daha 1. sınıftayım 4 yılım var yükseklisans için yabncıdil sınavına girmek istedim ama daha erken çok sıkılıyorum zaten belki 2. dönem gitmem

öğlene ne pişireceğime karar vermedim birazdan lahan haşlayacağım ben hep böyle sebze haşlayıp buzdolabına indiriyorum acıktıkça bunlardan yiyorum
biraz sonra da lahanaları küçük küçük doğrayıp içine 1 soğan (isteğe bağlı) 1 havuç birazda yeşil biber doğruyorum haşlıyorum sonrada üzerine sarımsaklı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı biraz nane ve acı kırmızı toz biber döküyorum (metabolizmayı hızlandırıyormuş) çok da doyurucu oluyor barsakları da çalıştırıyor

kolay gelsin canım başarılar. sen öyle deyince üniversite yıllarım aklıma geldi

hugocuğum ben kahvemi şekersiz ve tatlandırıcısısız denemeye başladım umarım alışırım

alışırsın canım. ben 1 günde bıraktım ve 3 ay oluyo hala daha ne tatlı ne şeker tek meyve var tatlı olarak. zaten eski zamanlarda şeker yokken insanlar aramıyordu. eskiden şeker tatlımı vardı

bende akşamları salatalarıma mor lahana rendeliyorum güzel oluyor turpta rendeliyorum. azda marul koyuyorum marul çok pahalı

deprem dolayısıyla 1 gün spor eksiğim var bu hafta dün yapmama rağmen bugünde yapacağım ama bugün artık dans ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…