60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm hugocuk nasıl gidiyor çalışmalar kız 4 gün akşam yemeklerını azalttım bir kılo verdim 70 dim 69 oldum devam az yemeye

slm hugocuk nasıl gidiyor çalışmalar kız 4 gün akşam yemeklerını azalttım bir kılo verdim 70 dim 69 oldum devam az yemeye

çok güzel canım. ben aynen listeye uymaya devam ediyorum. hani geçen yaz 70 topiğinde yazıyodukya. işte ben o zaman zayıfladım ama malesef hep zayıf olan yerler gitti göbek kaldı. baktım olmacayacak diyetisyene gittim. o zaman günde 2 saat spor yapıyodum meğer fazla sporda böyle yapabiliyomuş. eşim dedi olmayacak böyle git diyetisyene dedi. o zaman göbek gitmeyince sinir oldum bıraktım diyeti. birde sporu bıraktım 3 ay yapamadım. neyse işte sporu bırakınca şiştim ama yağ almamışım kasım çok artmış. diyetisyene gittim tahliller oldu falan. 83 kilo çıktım ama yağım fazla değildi. listeye tam uydum. şekeri tatlıyı tamamen kestirdi insülin direnci vardı çünkü. yedikçe iştahım açılıyordu yiyodum. neyse ilk ay 11 kilo verdim çok hızlı gitti. gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat kardiyo sporu verdi. bende koşu bandını kullandım. 4.7 ile 5.1 arasında koşu bandı derecesini kullandırıyor diyetisyen fazlası yok. o zaman yağım 33 kilo falandı. sonraki ay listemde değişiklik yaptı. sonraki ay çok kilo vermedim ama 900 gr. yağ verdim ve bu çok değiştirdi vücudumu. yarım kiloda kas yapmışım. ikinci ayın sonunda yine listemi değiştirdi. bu üçüncü ayım canım. 9 aralıkta tekrardan kontrole gideceğim. iyikide gitmişim diyetisyene bu sefer üst bedenim zayıfladı. orantılandı. şimdilik tartılmıyorum kontrole gidince öğreneceğim. yağ oranım 25 ekimde gitmiştim kontrole 25 kilo çıktı. normal değer yani. 22 ile 28 arası normal değer kadın için. yağım az olduğundan en az 62 kilo dedi diyetisyen. bakalım ne çıkacak. 9 aralık konrtole geldiğinde 66 falan olmuş olursun dediydi diyetisyen. ben tam uyuyorum listeme çünkü çok güzel zayıfladım. dediklerine tam uyuyorum mesela şekerlli sakız bile yasak. tek günde 3 porsiyon meyve var tatlı olarak. onun dışında şekerli yiyecek içecek hatta light içecek ve yiyecekler sakarin kullanmak bile yasak. ağzına meyveden başka tatlı girmeyecek. insülin direncini dengede olduğundan iştahta yok canım çok rahat yapıyorum diyetide gün aşırı sporuda

günaydın kızlar.ben bugün biraz karamsarım.ya bazen kendime hakim olamıyorum. dün akşam evde ne güzel yemekte sadece bir tabak soslu makarna bir bardak şekersiz kola içtim.gayet güzeldi.ama akşam oturmaya gittik orada yemek hazırladılar.kalabalıktı iştahım bir açıldı sormayın.yemek istemedim ama iki üç kaşık çorba aldım.2-3kaşık yoğurt yedim birde 7-8 tane sarma yedim. eşimin tabağındanda pilav ve etli patates yemeğiden 1 kaşık aldım sadece.kendimi bazen zor frenliyorum.birazda salata çok oldu değilmi..
sabahta yarım simit ve tek şekerli çay içtim. birazdan ara öğün olarak mandalina yiyeceğim

canım hep böyle iştah sorunu yaşıyormusun. zorlanıyormusun diyet yaparken. birde boy ve kilon kaç

günaydın kızlar nasıl gidiyor kilo vermeler =) ben çok iyiyim çok şükür..

kalkar kalkmaz 1 bardak normal su, 1 bardak ılık su.

09:00 kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin ,1 tatlı kaşığı labne, 2 küçük parça kaşar

2 çay bardağı şekersiz çay.

birazdan aramı yapacağım 2 mandalinayla

iyilik canım. aynen devam diyete. sen şekeri tatlıyı bıraktığın için gayet güzel devam edersin diyetine aksatmadan. iştahında açılmaz

nasıl uzak duracam tatlıdan yokmu yöntemi.bazen öyle kriz geliyorki.özellikle yemeklerden sonra mutlaka tatlı birşey atacağım ağzıma.yada acıktıysam tatlı krizim tutuyor.

iyilik canım. aynen devam diyete. sen şekeri tatlıyı bıraktığın için gayet güzel devam edersin diyetine aksatmadan. iştahında açılmaz

evet canım bıraktım kaç gündür çikolata yemiyorum , reçel bile yemiyorum ve acıkmıyorum gerçekten

nasıl uzak duracam tatlıdan yokmu yöntemi.bazen öyle kriz geliyorki.özellikle yemeklerden sonra mutlaka tatlı birşey atacağım ağzıma.yada acıktıysam tatlı krizim tutuyor.

canım tatlı ihtiyacını kuru meyvelerle gider tavsiyem, ben mesela kuru kayısı yiyorum ve tatlı ihtiyacım olmuyor

canım insülin direnci yüzünden böyle. şekerli bişey ağzına girmemeli. bendede oluyodu şekeri tatlıyı tamamen bıraktım başka türlü olmuyor canım

kızlar öğlen yemeğimi yiyeceğim. 1 kepçe mercimek çorbası, kırmızı et sote ve 1 dilimde ekmek

kızlar öğlen yemeğimi yiyeceğim. 1 kepçe mercimek çorbası, kırmızı et sote ve 1 dilimde ekmek

merhaba herkese
afiyet olsun hugocuk
benim internet baglantisi biraz problem cikariyo gelip gidiyorum.
bugunde niyetliyim aksama tavuk var ama nasil yapiyim bilmiyorum bide dunden pirasa ve purem var pilav yapiyim diyorum ama pirinc cok sakincali olurmu sizce
bu sira yoruma ihtiyacim var.cunk iki gundur kilomda artis var.yediklerim cok farkli degil gibi geliyo ama sanirim biyerlerde yanlis giden bisey var

canım pirinç yerine bulgur yapsan daha iyi olur

canım pirinç yerine bulgur yapsan daha iyi olur

daha yeni yapmistimda bulgur pilavi ondan dedim.sanirim bu siralar bende diyete karsi bi gevseme var .insallah cabuk toparlarim.dun aksam fistikli sekerleme yedim.bide damla cikolatali biskuvi piknik biskuvi karesi gibi ama 10 tane yedim

daha yeni yapmistimda bulgur pilavi ondan dedim.sanirim bu siralar bende diyete karsi bi gevseme var .insallah cabuk toparlarim.dun aksam fistikli sekerleme yedim.bide damla cikolatali biskuvi piknik biskuvi karesi gibi ama 10 tane yedim

hımm ondan artmıştır o zaman canım, bir iki gün kaçamaksız devam edersen eski kilona tez zamanda geri dönersin. ben yatmaya yakın meyve yesem kilo değişiyor mesela. yemek yediğimiz saatte önemli, en geç yatmadan 2 saat önce yemeyi bırakmak lazım.​

bugün okulda 300 ml çok açık az şekerli çay içtim

çocukları yarınki 10 kasım programını yapacağımız salona götürdük prova için orada 1 pakete yakın maviyeşil light çubuk kraker yedim.

şimdi öğlen yemeğim

2.5 - 3 kaşık yumurtalı patates
2 kaşık yoğurt
4 dilim domates
250 ml su

merhaba kızlar...
sabah iki lokma atıştırdım beni yine uyku bastırdı... gözümü açamıyorum sabahtan beri elim ayağım titriyo...
offff napsam acaba yaa..

merhaba kızlar...
sabah iki lokma atıştırdım beni yine uyku bastırdı... gözümü açamıyorum sabahtan beri elim ayağım titriyo...
offff napsam acaba yaa..

bir rahatsızlığın olabilir bence doktora görün arkadaşım ben bugün sahurda 2 dilim esmer ekmek arasına domat peynirden tost yapıp yedim yanındada 1 fincan şekersiz çay ve 2 bardak su içtim sabah çarşıya çıktım şimdide temizlik yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…