benim 3 saat sürem doldu yasak bitti. şimdi şekersiz bir türk kahvesi içeceğim ama süt yok tabikide
slm hugocuk nasıl gidiyor çalışmalar kız 4 gün akşam yemeklerını azalttım bir kılo verdim 70 dim 69 oldum devam az yemeye
günaydın kızlar.ben bugün biraz karamsarım.ya bazen kendime hakim olamıyorum. dün akşam evde ne güzel yemekte sadece bir tabak soslu makarna bir bardak şekersiz kola içtim.gayet güzeldi.ama akşam oturmaya gittik orada yemek hazırladılar.kalabalıktı iştahım bir açıldı sormayın.yemek istemedim ama iki üç kaşık çorba aldım.2-3kaşık yoğurt yedim birde 7-8 tane sarma yedim. eşimin tabağındanda pilav ve etli patates yemeğiden 1 kaşık aldım sadece.kendimi bazen zor frenliyorum.birazda salata çok oldu değilmi..
sabahta yarım simit ve tek şekerli çay içtim. birazdan ara öğün olarak mandalina yiyeceğim
Bazen çok güzel gidiyor bazende zorlanıyorum.biraz kendimi sıkabilsem herşey oturacak..boyum 1,56 kilom 64
günaydın kızlar nasıl gidiyor kilo vermeler =) ben çok iyiyim çok şükür..
kalkar kalkmaz 1 bardak normal su, 1 bardak ılık su.
09:00 kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin ,1 tatlı kaşığı labne, 2 küçük parça kaşar
2 çay bardağı şekersiz çay.
birazdan aramı yapacağım 2 mandalinayla
iyilik canım. aynen devam diyete. sen şekeri tatlıyı bıraktığın için gayet güzel devam edersin diyetine aksatmadan. iştahında açılmaz
nasıl uzak duracam tatlıdan yokmu yöntemi.bazen öyle kriz geliyorki.özellikle yemeklerden sonra mutlaka tatlı birşey atacağım ağzıma.yada acıktıysam tatlı krizim tutuyor.
nasıl uzak duracam tatlıdan yokmu yöntemi.bazen öyle kriz geliyorki.özellikle yemeklerden sonra mutlaka tatlı birşey atacağım ağzıma.yada acıktıysam tatlı krizim tutuyor.
kızlar öğlen yemeğimi yiyeceğim. 1 kepçe mercimek çorbası, kırmızı et sote ve 1 dilimde ekmek
merhaba herkese
afiyet olsun hugocuk
benim internet baglantisi biraz problem cikariyo gelip gidiyorum.
bugunde niyetliyim aksama tavuk var ama nasil yapiyim bilmiyorum bide dunden pirasa ve purem var pilav yapiyim diyorum ama pirinc cok sakincali olurmu sizce
bu sira yoruma ihtiyacim var.cunk iki gundur kilomda artis var.yediklerim cok farkli degil gibi geliyo ama sanirim biyerlerde yanlis giden bisey var
canım pirinç yerine bulgur yapsan daha iyi olur
daha yeni yapmistimda bulgur pilavi ondan dedim.sanirim bu siralar bende diyete karsi bi gevseme var .insallah cabuk toparlarim.dun aksam fistikli sekerleme yedim.bide damla cikolatali biskuvi piknik biskuvi karesi gibi ama 10 tane yedim
merhaba kızlar...
sabah iki lokma atıştırdım beni yine uyku bastırdı... gözümü açamıyorum sabahtan beri elim ayağım titriyo...
offff napsam acaba yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?