bir rahatsızlığın olabilir bence doktora görün arkadaşım ben bugün sahurda 2 dilim esmer ekmek arasına domat peynirden tost yapıp yedim yanındada 1 fincan şekersiz çay ve 2 bardak su içtim sabah çarşıya çıktım şimdide temizlik yapıcam
evet haklısın büyük ihtimalle gizli şeker var... yarına randevu aldık bakalım inşalllah kötü bişey çıkmaz...
evet haklısın büyük ihtimalle gizli şeker var... yarına randevu aldık bakalım inşalllah kötü bişey çıkmaz...
Bilmiyorum ki hugocum. benim anaannemde,teyzemde,dayimda hep seker var.o yuzden korktum.belirtilerin hepsi var.bakalim yarin belli olur artik. insallah dediginiz gibi kotu bisey yoktur.
bu arada bu gun benim dogum gunum
Bilmiyorum ki hugocum. benim anaannemde,teyzemde,dayimda hep seker var.o yuzden korktum.belirtilerin hepsi var.bakalim yarin belli olur artik. insallah dediginiz gibi kotu bisey yoktur.
bu arada bu gun benim dogum gunum
canım olsada başlangıçtır canım ve diyetle atlatırsın
iyiki doğdun canım yeni yaşında sağlıklı mutlu ve kilolarından kurtulmuş vaziyette geçirmen dileğiyle kocaman
canim gecmis olsun.insallah yoktur ama bencede diyetisyen kontrolunde zayiflaman iyi olur.benim ailemde de var.benimde zaman zaman buna benzer durumlar yasadigim oluyo.aclik kan sekerinde bisey cikmadi .ama su yukleme seker hic yaptirmadim hamileliklerimde bile merak ediyorum.
aslında senede 1 kez gidip chekup yaptırmak lazım.... hastalıklar iyice çoğaldı...
ben de yarın ölçtüreceğim bakalım...şeker yüklemesi hamileliğimde yapılmıştı ama temiz çıkmıştı...
bakın avatarıma göbüşümü koydum...
aslında senede 1 kez gidip chekup yaptırmak lazım.... hastalıklar iyice çoğaldı...
ben de yarın ölçtüreceğim bakalım...şeker yüklemesi hamileliğimde yapılmıştı ama temiz çıkmıştı...
işte burda...elimi koydum özellikle belli olsun diye...
öyle çok orantısızlık yok canım. diyetisyene gidip listeni alıp tam uyguladığında ne göbek kalacak ne başka bişey canım. üzerindekiler kaç beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?