günaydinnnnnnnnnn............dündn bu yana 800 gramm vermisim cok mutluyum.
tebrikler zuzum ne yaptinda boylle hizli verdin
günaydinnnnnnnnnn............dündn bu yana 800 gramm vermisim cok mutluyum.
ben dun giremedim aksam iftarda 8 kasik kabak yemegi
2 kasik tavuk sote
1 dilim ekmek
5 kasik kisir
sonra 1\2 elma
cayla yulafli bikuviden 5 tane
bi kac tane leblebi
yatmadan sahurluk olarak 1 tabak korn fleks yedim
nasil cokmu yemisim
bugün yediklerim;
bir bardak ılık, bir bardak normal su
kahvaltı;
1kk beyaz peynir,4 zeytin, 1 közlenmiş çarliston,1çay kaşığı reçel
1 buçuk dilim kepek ekm
ara;1 kupa 2 küp şekerli kahve
öğle;
3 yemek kaşığı taze fasulye, 2 ymk kaşığı yoğurt
yarım dilim ekm.
ara; 15 tane leblebi
akşam;
3 ymk kaşığı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
2 parça tavuk
1 kaşık biber kavurması
1 küçük boy haşlanmış patates
çok mu yedim ne
bu arada bu akşam misafirlikteydim herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi :)
çok hoşuma gitti çok sevindirik oldum :)
sevda ciceği bence güzel bi menü ama sanki yulaflı bisküvi fazla geldi bana
günaydın hanımlar günaydın hugocuk akşam eşim eve geç geleceği için üst katımda annem oturuyor ona çıktım yemeğimi annemde yedim 6 yk kuru börülce,4 yk bulgur pilavı,bir diim kepek ekmek,marul salatası,3 tane biberiye turşusu.saat 10 gibide bir tane cennet hurması yedim biz burda cennet hurmasına amma deriz.sabahta yine klasik ve aynı kahvaltımı yaptım bugün yumurtam vardı onu yedim.suyumu içmeye başladım şimdide benden şimdilik bu kadar hanımlar
evet malesef tatli krizime yenildim.onunda nedeninin hatirladim.oklavaya sarip yapilan (adi neydiyse)balavadan 2 catal aldim.sanirim ondan aclik ve tatli istegi devam etti. unutmusum yazmayi
olur merak etme canim benimmmmmmmben de bugün oruç tutmadım bayrama kadar gidecektim sözde ama temizlik yorgunluk oluyor diye bıraktım vee
bugün çoook fazla yiyesim vardı.
biraz ipin ucunu bıraktım.
ama devam edicem yarından itibaren
sanırım bu resimdekinden bahsediyosun biz ona sarı burma diyoruz bende dün ondan yedim ama şerbeti dökülmemiş ben öyle daha çok seviyorum çıtır çıtır tabiii ölçüyü kaçırmamak lazım 2 çatal çokda değil canımevet malesef tatli krizime yenildim.onunda nedeninin hatirladim.oklavaya sarip yapilan (adi neydiyse)balavadan 2 catal aldim.sanirim ondan aclik ve tatli istegi devam etti. unutmusum yazmayi
zuzum süpersin hadi gözünaydın inşallah devamıda gelirgünaydinnnnnnnnnn............dündn bu yana 800 gramm vermisim cok mutluyum.
kızlar revaniyi yaptım. yumuşacık sünger gibi oldu keki. ılıyınca şerbetini dökeceğim. akşam üzerine kaymakta koyarım eşim yer artık. allahtan ölçüleri varda acaba oldumu diye tadına bakmak zorunda kalmıyorum malumya o da yasak. bende şimdi şekersiz sütsüz bir türk kahvesi yaptım içicem öğleye tavuk sote var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?