60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sporcu siteleriini çok gezerim çokta faydasını gördüm. ben bu egzersizleri 2 yıl düzenli yaptım çok faydasını gördüm

hugocuk linkler icin tesekkürler canim..bu linkleride klasörüme saklarim..ilgimi ceken herseyi sakliyorum klasörüme..revani tarifinide sakladim..diyetim bitsin tabi asiri olmadan yiyeceyim afiyetle .....

selam kızlar kimsecikler yok bugün yemeklerim pek düzensiz oldu ama çok yemedim gibi 7:00 2 bardak ılık limonlu su 9:30 2 dilim kızarmış beyaz ekmek(esmer ekmeğim bitmişti) domat salatalık peynir zeytin 3 kaşık ıspanaklı yumurta 12:00 1 fincan beşli çay 16:00 1 küçük dilim pudingli bisküvi pastası 1 kase patates salatası 4 tane sarma 2 kornişon 20:00 1 fincan nescafe 21.50 2 kaşık etli biber dolması 1 kaşık patates dolması 1 kepçe tarhana çorbası (akşam yemeğini yemeyince atıştırmalıkların yerine yemek yiyeyim dedim şimdide lesliyle 2 mil yapayım bari

mavlicim bana sorarsan saat 21:50 ye kadar herşey iyi de ondan sonrasını gerçekten beğenmedim canım amacın kilo almak mı keşke erken saatlerde az da olsa akşam yemeği yeseydin o saatte meyve yiyip su içseydin gene de sen bilirsin tatlım hayırlı geceler

akşam yemeğim

2 yemek kaşığı karnıbahar yemeği ( havuçlu)
2 yemek kaşığı makarna
3-4 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
6-7 kaşık yoğurt
3 dilim domates
1 bardak sulandırılmış vişne kompostosu.

haklısın canım ama inan o yediklerim dişimin kovuğuna gitmedi akşamları kursum var oyüzden evde değildim eee bu saat oluncada acıktım ama daha 2 saat uyumam meyve yiyceğime yemek yiyeyim dedim hem yürüycemde eritirim şimdi

hadi bakalım inşallah canımcım

ben de bugün değişik bisküviler gofretlerden toplamda 2 - 3 tane yedim
benim kaçamaklar da onlar

akşam üzeri
10 leblebi
2 badem
5 antep fıstığı yedim

biraz önce 1 adet elma 1 adet havuç yedim
250 ml su içtim.

afiyet olsun canım ben bugün 56yı gördüm yaa çok neşeliyim gidip gelip tartılıyorum yanlız tok karnınada 56.5 çıkıyorum çok ilginç eskiden 2 kilo farkediyodu düşün nekadar çok yiyomuşum

kızlar bugün çook sağlıksız beslendim kötü örnek olmak istemiyorum o yüzden
paylaşmayacağım ama fazla yemedim sadece düzensiz ve dengesiz yedim,
yarın oruç tutmak istiyorum
cuma ama ancak vakit bulabildim gece bir tost ve ayran yemeyi düşünüyorum
görüşürüz güzeller

Allah şimdiden kabul etsin tatlım hayırlı cumalar şimdiden

teşekkür ederim tatlım sanada bugün yine güzel beslenmişsin
sadece yeşil mecimeği biraz fazla yemişsin gibi geldi
onun dışında iyi gidiyorsun her zamanki gibi.

yorumun için çok teşekkür ederim tahmini ölçü idi o
fakat yeşil mercimeği tahta kaşıkla 2 kaşık koymuştum küçük oğluma ben yemek istemiyorum deyince ben yedim. tahta kaşık ile 2 kaşık ölçünce
tahminen metal kaşıkla öyle gelir dite düşündüm:13:

herkese hayırlı geceler kızlar şimdiden cumanız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…