bayramdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek
canım en güzeli diyetisyene gitmek. bak bende senelerce veremedim diyetle sporda yaptım hemde günde 2 saat yok oomadı göbek yine kaldı en sonunda pes ettim gittim diyetisyene iyikide gitmişim. öbür türlü zaten zayıf olan yerler gidiyor göbek falan yine kalıyor. sağlık güvencen varsa eğer üniversite hastanelerinde çok güzel yapıyorlar bu işi. tavsiye ederim üstelikte ücretsiz
bugün spor günü. 50 dakika yaparım ardından 15 dakikada titreşimli kemeri kullanırım
bu kemer sen yerinde sabit duruyorken mi çalışıyor
hayırlı cumalar kızlar.
ben galiba akşam fazla kaçırdım.
saat 18:00 gibi bir kepçe mercimek çorbası,1 yk pataes yemeği,1 parça bifteklik et ızgara,kepek ekmeği yoktu altın başaklardan sunta bisküvilerden yarım paket yedim yemekle beraber.
19:30 da çok açıktım 1 kase çorbayla azıcık salata yedim
21:00 gibi 2 bardak çayla 5-6 tane kestane yedim.
sabahta
kalkar kalmaz 1-2 bardak su.çok acıkmıştım canım tatlı çekti. 2 parça bitter çikolata attım ağzıma
1,5 dilim su böreği 1 fincan tek şekerli çay,domates,zeytin yedim..
ben tatlı krizlerimi nasıl aşabilirim kızlar.özellikle öğlen ve akşam yemeklerinden sonra muhakkak talı yemeliyim çikolata falan.meyve yemeğe çalışıyorum ama pek kesmiyo gibi.
hugocuk sen deneyimlisin nasıl yapayım
günaydın kızlar....
aozcan sabah ağzına atıverdiğin o iki parça çikolata bütün gün senin peşini bırakmayacak...
ben de senin gibiydim sürekli tatlı krizlerim gelirdi... düşünsene gece 2 de kalkar kendime un helvası yapardım... hugocuk iki gün sabret dedi... gerçekten iki gün hiç ağzıma değdirmedim şimdi hiç canım çekmiyor... aklıma bile gelmiyor...
günaydın hanımlar akşam 8 yk kaşığı mantar sote,4 yk bulgur pilavı,bir dilim kepek ekmek,ve rokalı marullu salata.hugocuk eşime rokayı aldırdım akşamcanım çok çekmişti çokta severim zaten.1,5 saat sonra sütlü nescafe ama suyla sütü karıştırıp yaptım şekersiz içtim saat 11 e doğruda bir tane cennet hurması yedim.sabah kahvaltımda bir domates salatalık kibrit kutusu peynir 4 tane zeytin bir dilim kepek ekmek ve tek şekerli ıhlamur içtim.şimdide 500 ml suyumu bitirmek üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?