60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kilo çizelgemi de değiştirip hedefi ilk önce 60 yapmalıyım zaten unuttum da nasıl yapılır bu çizelge bir gram da veremedim ne olacak benim sonum :90:

bayramdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek

canım en güzeli diyetisyene gitmek. bak bende senelerce veremedim diyetle sporda yaptım hemde günde 2 saat yok oomadı göbek yine kaldı en sonunda pes ettim gittim diyetisyene iyikide gitmişim. öbür türlü zaten zayıf olan yerler gidiyor göbek falan yine kalıyor. sağlık güvencen varsa eğer üniversite hastanelerinde çok güzel yapıyorlar bu işi. tavsiye ederim üstelikte ücretsiz

evet doğru söylüyorsun hugocuğum

kızlar acil yardım kendimi çok saldım 75 kılodan 63 e düştüm sonra kendılmı şu sıralar bıraktım toparlayın benı

tekrar 66 kılooooo olmuşum sabah böyle giderse eskı halımı almam an meselesı

hayırlı cumalar kızlar.
ben galiba akşam fazla kaçırdım.
saat 18:00 gibi bir kepçe mercimek çorbası,1 yk pataes yemeği,1 parça bifteklik et ızgara,kepek ekmeği yoktu altın başaklardan sunta bisküvilerden yarım paket yedim yemekle beraber.
19:30 da çok açıktım 1 kase çorbayla azıcık salata yedim
21:00 gibi 2 bardak çayla 5-6 tane kestane yedim.
sabahta
kalkar kalmaz 1-2 bardak su.çok acıkmıştım canım tatlı çekti. 2 parça bitter çikolata attım ağzıma
1,5 dilim su böreği 1 fincan tek şekerli çay,domates,zeytin yedim..
ben tatlı krizlerimi nasıl aşabilirim kızlar.özellikle öğlen ve akşam yemeklerinden sonra muhakkak talı yemeliyim çikolata falan.meyve yemeğe çalışıyorum ama pek kesmiyo gibi.

hugocuk sen deneyimlisin nasıl yapayım

bu kemer sen yerinde sabit duruyorken mi çalışıyor

canım koşu bandının önünde sabit bi motor var onun kemeri var. titreşim veriyor yani öyle elektrik vermiyor. sabit duruyorum o titreşim veriyor daha önce kullanmıştım işe yaramıştı şimdi yine kullanmaya başladım tabiki tek başına işe yaramaz ama diyet ve siporla işe yarar. yağların olduğu yerde kan dolaşımı daha yavaştır titreşimle kan dolaşımı hızlandırılır böylece daha hızlı sonuç alınır. zaten kullandıktan sonra ateş gibi oluyo karnım birde çok kaşıntı oluyor

günaydın kızlar....

aozcan sabah ağzına atıverdiğin o iki parça çikolata bütün gün senin peşini bırakmayacak...
ben de senin gibiydim sürekli tatlı krizlerim gelirdi... düşünsene gece 2 de kalkar kendime un helvası yapardım... hugocuk iki gün sabret dedi... gerçekten iki gün hiç ağzıma değdirmedim şimdi hiç canım çekmiyor... aklıma bile gelmiyor...

canım tatlı yemeye devam ettikçe işin zor o yüzden tatlıyı şekeri tamamen bırakmalısın. şimdilik börek falanda yeme. beyaz undan yapılan hamur işleri beyaz ekmeği bırak şimdilik. ayrıca şekeri ben bir günde bıraktım 3 ay oldu hiç kullanmadım tatlıda yemedim. ilk gün zor olur ama ertesi gün alışıyosun. ben bir günde kocaman kestaneli pasta yerdim ben bıraktımsa herkes bırakır. bu insülin direnciyle alakalı sen canın tatlı çektiğinde meyve ye. sütlü şekerisz türk kahvesi iç hemen alışırsın zaten ve bi daha asla azcıkta olsa tatlı yeme şeker kullanma. light içeceklerden yiyeceklerden uzak dur yani şeker ve tatlıyı tamamen unutt ağzına meyveden başka tatlı bişey deymesin

zaten biz bu tatlı şeker olayından zayıflayamıyoduk o krizlerden hep diyet bozuluyodu. gerçekten bende 2 günde bıraktım 3 ayı geçti ve hiç ağzıma meyveden başka tatlı girmedi. şekerli sakız bile çiğnememek gerekiyo o derece. ve çok rahat yapıyorum diyeti. yoksa bu kadar kilo hem vermezdim hem göbek gitmezdi hemde bu kadar uzun süre diyet falan yapamazdım

günaydın hanımlar akşam 8 yk kaşığı mantar sote,4 yk bulgur pilavı,bir dilim kepek ekmek,ve rokalı marullu salata.hugocuk eşime rokayı aldırdım akşam canım çok çekmişti çokta severim zaten.1,5 saat sonra sütlü nescafe ama suyla sütü karıştırıp yaptım şekersiz içtim saat 11 e doğruda bir tane cennet hurması yedim.sabah kahvaltımda bir domates salatalık kibrit kutusu peynir 4 tane zeytin bir dilim kepek ekmek ve tek şekerli ıhlamur içtim.şimdide 500 ml suyumu bitirmek üzereyim.

şu da var zaten diyette olduğumuzdan 1 lokma çikolata yemek bize ne kazandıracak o an işte bastıracak sonra mahvedecek. tüm gün artık canımız bişeyler çekip duracak. istediğimiz beden hayal olacak bizim için. bu kadar çok zayıflamayı isteyip burdaysak eğer kendimiz için fedakarlık yapacağız. hayatta tatlıdan şekerden daha lezzetli şeyler var. şuan evet yiyemiyoruz ama zayıfladıktan sonra börek yiyebiliriz değilmi yağına içeriğine dikkat ettikten sonra. sonra pekmezli etimek tatlıları pekmezli her çeşit tatlı yapıp yiyebiliriz.ama beyaz şekerden olan herşey bizim için yok artık. zaten eğer bırakıldıysa şeker ve tatlı inanın o pekmezden yaptığımız tatlılar bize çok lezzetli gelecek. diğerlerini yemek bile istemeyeceğiz.hem insülin direncide çıkmayacak

çok güzel canım. canım o tek şekeride bırakırsın sen. çok azimlisin hemde artık alıştın. bak akşam şekersiz sütlü türk kahvesi içmişsin sabahta ıhlamuru şekersiz içebilirsin o zaman. bende akşamları 3 saat sürem dolunca yemekten sonra eşimle 1 bardak ıhlamur içiyorum şekersiz içine limon suyu ekleyerek. o kullandığın azcık şekeride bırakırsan inan çok daha rahat ve mutlu olacaksın cildin bile çok güzelleşecek

nugyacığım hemen hemen aynı diyeti yapıyoruz beraber. bak ben senden çok daha kiloluydum. diyrum ben günde 1 litre cola içer bir bütün pastayı yerdim tek başıma günlük. yediğim yemekler hariç yani. ben başardımda sizmi başaramayacaksınız. şekeri bırakmak düzenli diyet yapabilmek iradeye yenik düşmemek sağlıklı zayıflamak ve göbekten kurtulmak için altın kuraldır canım. o tek şekeride bırak canım. zaten düşünsene 1 tane ne kazandıracakki. ama bırakırsan çok şey kazandıracak. bak ben 3 ay oldu ama inan bi ömür böyle beslenebilecek kadar rahat mutlu huzurlu ve irademle savaşmayan biriyim. tek şey şeker ve tatlı bırakın ve diyeti unutun kilolar gitsin göbek erisin

birde şu var. zaten şekeri ve tatlıyı bırakınca bi daha inanın hiç canınız çekmeyecek. adet döneminde biraz fazla meyve isteyecek canınız. bu dönemde meyve olarak muz yiyin orta boy. gerçekten hiç ama hiç ne şeker ne tatlı isteyeceksiniz. zaten bu yüzden rahat zayıflıyosunuz. yoksa canınız istese nereye kadar öyle değilmi biyerde ipin ucu kaçar. şeker ve tatlı olmayınca zaten nasıl kilo alacaksınızki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…