60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben forumda yeniyim ve bende sizler gibi zayıflamak istiyorum...hangi diyeti yapıosnz neler yapıosnz bn neler yapablrm bana yardımcı olabilirmsnz? bu hafta yarışa yetişemem ama haftaya belki bende fazlalığımı vereblrm

bu arada ;
kilom 66
boyum 1.65
22 yaşındayım
hergün 40 dk koşu bandında yürüyüş yapmayı planlıyorum,sbh şunu ye öğlen akşam şunu ye gibi diyetler yapamıorm o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var hemen başlamak istiorm diyete çünkü???

selam herkese iyi geceler
ben 3 gündür tam olarak diyete başladım kaçamaksız :)))
ama haftaya cuma bildiricem kilomu bu hafta tartılmadım
günde 2.5 litre su ve iki fincan ballı elma sirkeli sıcak su içiyorum
bugün yediklerim sabah 2 dilim ekmekle domates salatalık söğüş ve az şekerli çay
öğle bamya yemeği bir kepçeden az bulgur pilavı ve kahve
akşam çorba 4 köfte yarım bardaktan az kompsto saat
22:00 gibi bir mandelina ve kahve
birazdan sirkeli suyumu içip günü bitiricem

cnm elma sirkesini fincanda mı su bardağında mı içiosn?

inşallah haftaya cuma 60 mı görürüm

inşşş cnm....bende elma sirkesi yapcam ama hangi diyet yöntemini izlemeliyim bilmiorm elma diyeti yapmak istedim ama şanssızlık mı nedir anlamdm bi türlü yeşil elma bulamdm şimdi kafayı yicek durumdym...bayrama kdr en azındn 1 kilo vermem lzmmm

merhaba canım hoşgeldin aramıza iyiki de bulamamışsın dermişim ne diyeti arkadaşım burada diyet psikolojine yer yok bizler sağlıklı beslenmeyi öğrendik ve yaşam biçimi haline getirdik bundan ibaret tatlım sen burada yediğini içtiğini paylaş bizimle bizler sana yorum yaparız bizler yazıyoruz ve de böylelikle verdim inan ben o kiloları hem de ummadığım kadar kısa sürede kolaylıklar dilerim.

hayırlı cumalar kızlar hepinize sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum.

sabah kalktım 250 ml su içtim.
birazdan inşallah kahvaltı edeceğim.

kahvaltı menüm

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
1 kk peynir
3 zeytin
1 kuru kayısı
1 kuru erik
1 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml)

günaydın kızlar. kahvaltı 1 dilim peynir maydonoz ve haşlanmış yumurta 1 dilimde kepek ekmek

2 gündür diyet düşünmekten bir hal oldum zaten bayramada bir kaç gün kaldı bayrama kadar hafif besleneceğim belli bir programım yok ama bayramdan sonra diyet listesi yapıp bu diyet listesine uyacağım

ancak ve ancak diyet listeme harfiyen uyarsam kilo verebilirim nedendir bilmem bir bezginlik var tembellikten kilo veremiyorum bence bir kaç ay önce 10 kilo vermiştim 2 ayda şimdi karşılaştırma yapıyorum ben ozaman yemekten sonra acıksam bile bir şey yemiyordum kendi diyet listeme bağlı kalıyordum ama şimdi ne çıkar diyorum 1 elma yiyeyim yada 1 tabak sebze yiyeyim midem genişliyor ve daha çok acıkıyorum sanırım listeme uymakla kilo verebilirim nasılsa 3 ana öğün ve 3 ara öğünüm var ara öğünlerin haricinde benim ekstradan meyve sebze yememem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…