60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar..hepinizin kurban bayramini icten kutlarim..ailenizden saglik huzur mutluluk bereket eksik olmasin.

Son düzenleme:
selam kızlar nihyet geldim bende. bayram çok yoğun geçti benim listeme uyamadım ama şeker tatlı falan hiç yemedim pişen yemeklerden yedim ama yarından itibaren tekrar düzenime uyacağım

iyi aksamlar kizlar,

nihayet bugün diyetime baslayabildim ne zamandir hastaliklarla ugrasiyoruz baslayamamistim bi türlü gerci yine bi düzen olmadi esim carsambaya kadar evde düzenli yiyemesemde en azindan yasaklilara uyucam bugünkü menümü yazayim

sabah
1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
domates
sekersiz cay

ara
2 mandalina
2.ara
1 elma

ögle-aksam karisimi bisey oldu
1 kase tarhana corba
3 kasik mantarli tavuk sote
salata
yogurt

ara
yine meyve yerim ve türk kahvesi icerim aksam yemegimi 5 de yemis oldum o yüzden acikirsamda beyaz leblebi yiyebilirim

bugün bütün gün disardaydim o yüzden ögle yemegim aksadi

hugocuk canim bisey sorucam sana hani etg yemeklerine yag koyulmiycak kendi yagiyla pisecek yazmissinya
ben tavugu tavuk gögsü etide sifir yagsiz biftek olarak aliyorum ve pisirirken biraz zeytinyagi ekliyorum zira kupkuru oluyor yoksa sence böyle olmasnda bi sakinca varmi?

ayrica kacamak yapmadigin icinde tebrik ederim seni :)

merhabalar kızlar ,iyisinizir umarım, ben bu aralar kilomun azalması ve irademin azminden ötürü
mutluyum. bayramdan çok korkuyordum çünkü her gittiğim evin ayrı bir el lezzeti var ve redetmek kolay olmayacaktı.
Ama başardım ve redettim yemedim, yemek istediğim yerlerde de tadımlık yiyerek geçirdim ve gerçekten
bayramda aç gezmek zorunda kaldım =) yiyeceğim şeyler olmadığı için
şimdi eski düzenime geri döndüm.
ve bayramda 1 kilo verdim, bu benim için şaka gibi ama vermişim =) şuan 62,5 kiloyum

canım bende göğüs eti yapıyorum yağsız oluyo ilave yağ koymuyorum ama 1 kaşık koysan bişey olmaz canım

hala tatildeyim ama dikkati elden bırakmıyorum bakalım eve döndüğümde kilomu korumuş olabilecek miyim ? bakacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…