60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

shaire albümüme baktın mı yeni fotoğraflarımı koydum

Amiiiiiin Allah soyletmistir insallah, cok merak ediyorum nerede calisacagimi.
Dualarin icin sagol tatlim
Bu bayram herkesin dualari kabul olur insallah :97:

Amiiiiiin Allah soyletmistir insallah, cok merak ediyorum nerede calisacagimi.
Dualarin icin sagol tatlim
Bu bayram herkesin dualari kabul olur insallah :97:

amin amin tatlım fotoğraflarıma yorumlarını bekliyorum canımcım

günaydın çıtır bayanlar valla 2 gündür alışveriş abimlerin antalyada olması giremedim bi türlü topiğe.bugün 1 e kadar çalışıyoruz.şekeri tamamen bıraktım hatta annem sarı burma tatlısı yaptı şerbetinide döktü 2 gündür sofraya koyuyor bir lokma dahi almadım almayada niyetim yok.yalnız ben 70.100 düm 71.300 geliyorum bu aylık koruma iğnesi beni mahvedecek anlaşılan başka vurunmayacağım hormon olduğu için direk kilo yapıyor.hadi vermesem anlıyacağım spor yapmıyorum diye çünkü çok dikkat ediyorum yani kaşık hesabı yapıyorum kaçamağımda hiç olmuyor aynı kiloda bile kalamıyorum.artık koşu bandına başlıyorum bayramda ziyaretleri tamamladıktan sonra evde binerim bende.sabah kahvaltım domates salatalık 4 zaytin bir dilim kepek ekmek bir haşlanmış yumurta biraz maydanoz şimdide suyumu içmeye başladım.

canım şekerden vazgeçmen çok güzel ben bir ara kilo vermemi zaten şekeri kesmeme borçluyum

ben de bir müddet diyeti uyguladım önceleri çok iyi gidiyordu 2 ayda 10 kilo kadar verdim ve sanki 15 kilo vermişim gibi vücudum sıkılaştı hiç şeker tatlı aburcubur yemedim sonra kilo vermem durunca ben de pes edip diyeti bıraktım aslında asıl ozaman dikkat edip spor yapsaydım takılı kilolarım gidecekti ama bu sefer kesin kararlıyım diyete devam edeceğim

saat 18 den sonra hiç bir şey yemiyordum kilo verdiğim zaman sadece uyumadan 1 saat önce 1 bardak elma sirkeli(1 bardak suya 2 yemek kaşığı sirke katıyordum) ılık su içiyordum ve uyurkende 1 bardak tarçınlı ılık süt içiyordum
gece yemek yemek çok kilo aldırıyor

şimdi ise hiç kilo veremiyorum bir yerlerde hata yapıyorumdur aslında tam bir düzene de oturtamadım diyet programımı sporu gelişigüzel yapıyorum sadece yürüyorum spor olarak belli bir saat belirlemeliyim ve de düzenli olmalı bakalım ne olacak bu bayramda dikkat edeceğim tatlı falan yememeye özen göstereceğim yemeklerde aşırıya kaçmayacağım artık bayramdan sonra da tam bir diyet listesi hazırlayacağım inşallah hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız

selam kizlar bugün tartilma günümdü....sabah tartildim 63 kilo olmusum...2 kilo daha gitti.........

Son düzenleme:
bugün dışarıdaydım alışverişte dolayısıyla yemeği de dışarıda yedim ama dikkat ettim.

öğlen yemeğim

4 adet inegöl köfte ( yarım porsiyon köfte istedim hiç gittiğim yerlerde çekinmiyorum yarım pide yarım porsiyon öyle istiyorum )

yanında 2 kaşık marul
2 dilim domates
yarım dilim beyaz ekmek
1 bardak ayran
1 bardak su
1 yeşil biber

merhaba farmasim keyfin nasil..bugün spor pilates aerobik ve saglikli beslenmeyi bilgilendiren bi dvd aldim...tam bakamadim bebeyim izin vermedi.....bu arada toplam 8 kilo vermis oldum hic zorlanmadan fazla ac kalmadan...düsünüyorumda eski zamanlarda ne kadar sagliksiz diyetler yapmisim...ve cok zorlaniyordum keyif almiyordum kilo vermekten.simdi hem yediklerimden keyif aliyorum hem fazla ac kalmiyorum...ve kilolarda gidiyor...yok lahana diyeti yok su diyet bu diyet hic gerek yokmus....

akşam yemeğim

1 adet tavuk baget
3 yemek kaşığı fırın makarna
3-4 kaşık yoğurt
1 kornişon
1 biber turşusu
1 bardak su
3 yemek kaşığı tarçınlı kazandibi ( dr oetker kazandibini tarifine göre pişirdim fakat yakmadım tıpkı beyaz puding oldu)

afiyet olsun canim...oh ne iyisin...diyeti bitirdin rahatsin...fazla kisitli deyilsin artik....insallah bende basarabilirim 58 olmayi.....fazlada kilo vermek istemiyorum zaten..ilk önce bi 60 olayimda...2 kilocukta gider insallah..

canim nerde fotograflarin? avatarinda goruyorum ama cok kucuk

canım avatarrın üzerine tıkla o sayfada sağda albüm var oradan görebilirsin canım

afiyet olsun canim...oh ne iyisin...diyeti bitirdin rahatsin...fazla kisitli deyilsin artik....insallah bende basarabilirim 58 olmayi.....fazlada kilo vermek istemiyorum zaten..ilk önce bi 60 olayimda...2 kilocukta gider insallah..

evet tatlım kesinlikle haklısın . elbette gider 2 kilo nedir ki değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…