çok güzel kilo wermişsin maşallahbol bol yüzüyorum
canım bende göğüs eti yapıyorum yağsız oluyo ilave yağ koymuyorum ama 1 kaşık koysan bişey olmaz canım
merhaba kızlar herkese hayırlı akşamlar
selam kızlar bayram tatilinde nete ikinci girişim iyi tatiller farmasi nerde tatildesin? bizimn misafirler yarın gece gidiyorlar artık pazar günü rejime geri dönücem ama sabah tartıldım 1 kilo almışımhala tatildeyim ama dikkati elden bırakmıyorum bakalım eve döndüğümde kilomu korumuş olabilecek miyim ? bakacağım artık
Nasilsiniz citirlar? Ben dikkat etmiyorum ne zamandir yediklerime ama abartmiyorum, herseyden azar azar aliyorum.
Ogunlerim karisiyor genelde.
Ona ragmen bu sabah 60.5 ciktim!! 400 gram gitmis, hic yoktan iyidir, daha dogrusu kilo almaktan iyidir
diyet yapmadım ama yiyecekler de abartıya da kaçmadım
sütlü talıları tercih ettim sadece 2 dilim baklava yedim onu da farklı günlerde bir kaç tane çikolata ama bayram sonuçta pazartesiden itibaren artık diyet listeme uyacağım
iyi yapmisin canimbende aynisini yaptim.....1.hedefim 65 olmakti basardim...2.hedefim 60 olamak ..3 hedefim 58 olmak..birde sirkeli suyunda cok faydasi var kabizliga karsi....ama suya sadece 1 yemek kasik olursa yeterliymis fazlasi zararliymis..benim gittigim diyetisyende söyledi..fazlasi mideye zarar verir diye..kilo hedefimi de küçülttüm kızlar bu araa bir de artık sabahları kuru kayısı yiyorum diyet yaptığımda hep kabızlık çekiyorum 3-4 tane kuru kayısı sabah kahvaltımda yiyorum barsaklar çalışsın diye artık etkisini kesin olarak 1 ay içinde görürüm sanıyorum
kızlar bende yanınızdayım 10 günde 3 kilo alan ben evlenmeden önceki halime dönmek istiyorummmmmm
url=http://diaet.abnehmen-forum.com/][/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?