60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk sen türk kahveli sütü nasil yapiyorsun sütlenmi kaynatiyorsun kaveyi cezve icinde

kk nin yeni halini hic beyenmedim...bi önceki hali ne düzenliydi tesekkür butonu falan vardi...böyle büyük ve bircok bayanin üye oldugu site böyle olmamaliydi..

aaaaa farmasimi unuttum iyimi sabahtan beri çevremdekileri abimi kutladım seni unuttum arkadaşım kusuruma bakma günün kutlu olsun

sabah kahvaltim güzeldi...
öyle yemeyimde 3 kasik pirinc pilav..4 kasik havuclu yesil fasulye yedim...1,5 saat sonra bi okadar yine yedim

ben 58 falan olamam...60 kilo olsam o kiloda kalsam yine sükredeceyim...evdede stress cok..5 cocuk var..

hugocuk ve devrimc66 sizlere kolay gelsin eniştelerle uğraşmak çocuklardan daha zor olsa gerek

mavlicim sen nekadar sürede verdin kilonu
canım 6 kiloyu hiç zorlanmadan herşeyden az az yiyerek 2 ayda verdim

tabin canım özellikle eteklerimin belleri çok bol geliyor artık ama bir 6 kilo daha versem süper olacak çevremdekilerin karşı çıkmasına rağmen başlamışken 50 kiloyu görmek istiyorum benim buaralar iştahım çok açık bayramda önüme ne geldiyse yedim ondan tekrardan alışana kadar biraz zorlanıcam galiba

Son düzenleme:
kızlar benim kociş baktı ben yanında çocuk gibi kalıyorum adam komplekse mi girdi ne kendisi 91 kiloya ulaşınca akşam çerezlerimi çikolatalarımı bırakacağım yemekten sonra 30 -45 dk yürüyüş yapacağım bana arkadaş olur musun demeye başladı ve gün aşırı yürüyüşlere başladık

herkese iyi akşamlar kızlar çok öpüyorum sizleri

kızlar bu arada yeni avatarımı beğendinizmi bayılıyorum hüdaverdiye
çok hoş

canım hudaverdi kim aslınca sanki duymuşum gibi ama tam çıkaramadım
yasemincim yaş küçükse hatırlamazsın canım 80 doğumlu biri olarak çocukluğumun komik ve aşırı zeki afacanı diye hatırlıyorum

iyi olmuş arkadaşım bugün bankada çalışan bir tanıdığımı gördüm adamı görünce içimden dedimki adamlar filinta gibi giyiniyo kuşanıyo hanımına bakıyosun kendini salmış tek amacı çocukları olmuş kendini unutmuş yaşıyo adamlarsa hayatına songaz devam ediyo sonrada kadını beğenmemeye başlıyor kadının yaptığı fedakarlıklar hiiiç umrunda değil kadın beyi Allah razı olsun hanım benim için çocuklar için didinip durdun demesini bekleyip dursun zamanla kadına birsürü kusurlar bulmaya başlıyouzattım ama canım lafın özü birazda erkekler sizin için güzelleşmeye çalışsın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…