tamam canım teşekkür ederim yanıtın içinyok ye sen akşam yemeği. sebze yemeği ni ye. tek yoğurt meyve yetmez. ekmeğini yada pilavınıda ye. geceye doğruda meyveni yersin
hugocuk sen türk kahveli sütü nasil yapiyorsun sütlenmi kaynatiyorsun kaveyi cezve icindedevrimc66 canım muz ye çok iyi geliyo sütlü kahvede öyle ama şeker olmasın yada .ok az olsun. ben regl dönemini böyle atlatıyorum. zaten bikaç gün önce canım muz çekiyo normalde çekmez muz aramam yani ama regliye bikaç gün kala istiyo eğer yemezsem bozulabilir diyetim kesin yani
canım hudaverdi kim aslınca sanki duymuşum gibi ama tam çıkaramadımkızlar bu arada yeni avatarımı beğendinizmi bayılıyorum hüdaverdiye
4 ay olacak yarin...az önce 1 muz yedim..biraz kuru üzüm..1 kuru kaysi 1 kuru erik yedim..ve 5 findik....
bende cok severim keratayi..kızlar bu arada yeni avatarımı beğendinizmi bayılıyorum hüdaverdiye
hugocuk sen türk kahveli sütü nasil yapiyorsun sütlenmi kaynatiyorsun kaveyi cezve icinde
tamam canim..birdahakisefere öyle yaparim..birde italyan kahvesi var..oda olurmuki aceba..espresso1 bardak yarımyağlı sütü cezveye koyup içine türk kahvesi koyuyorum pişiriyorum o kadar
Eki Görüntüle 109955 aaaaa farmasimi unuttum iyimi sabahtan beri çevremdekileri abimi kutladım seni unuttum arkadaşım kusuruma bakma günün kutlu olsun
tamam canim..birdahakisefere öyle yaparim..birde italyan kahvesi var..oda olurmuki aceba..espresso
canım 6 kiloyu hiç zorlanmadan herşeyden az az yiyerek 2 ayda verdimmavlicim sen nekadar sürede verdin kilonu
tabin canım özellikle eteklerimin belleri çok bol geliyor artık ama bir 6 kilo daha versem süper olacak çevremdekilerin karşı çıkmasına rağmen başlamışken 50 kiloyu görmek istiyorum benim buaralar iştahım çok açık bayramda önüme ne geldiyse yedim ondan tekrardan alışana kadar biraz zorlanıcam galibamavlicim verdiğin kilo iyi bence 6 kilo verince insanın giydiği kıyafetler bile bolalıyor bu aralar biraz iştahsızım 2 gündür yemekleri bugün zorla yedim keşke hep böyle olsam bakalım ne olacak 1 ay sonra bir yerde duymuştum kışın metabolizma hızlı çalışırmış yani bu bir avantaj sayılır kilo vermemde
çok hoşkızlar bu arada yeni avatarımı beğendinizmi bayılıyorum hüdaverdiye
yasemincim yaş küçükse hatırlamazsın canım 80 doğumlu biri olarak çocukluğumun komik ve aşırı zeki afacanı diye hatırlıyorumcanım hudaverdi kim aslınca sanki duymuşum gibi ama tam çıkaramadım
iyi olmuş arkadaşım bugün bankada çalışan bir tanıdığımı gördüm adamı görünce içimden dedimki adamlar filinta gibi giyiniyo kuşanıyo hanımına bakıyosun kendini salmış tek amacı çocukları olmuş kendini unutmuş yaşıyo adamlarsa hayatına songaz devam ediyo sonrada kadını beğenmemeye başlıyor kadının yaptığı fedakarlıklar hiiiç umrunda değil kadın beyi Allah razı olsun hanım benim için çocuklar için didinip durdun demesini bekleyip dursun zamanla kadına birsürü kusurlar bulmaya başlıyouzattım ama canım lafın özü birazda erkekler sizin için güzelleşmeye çalışsın demikızlar benim kociş baktı ben yanında çocuk gibi kalıyorum adam komplekse mi girdi ne kendisi 91 kiloya ulaşınca akşam çerezlerimi çikolatalarımı bırakacağım yemekten sonra 30 -45 dk yürüyüş yapacağım bana arkadaş olur musun demeye başladı ve gün aşırı yürüyüşlere başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?