herkese günaydın kızlar
nihayet bu hafta bitiyor ya çok mutluyum :))
pestilim çıktı resmen, foruma da fazla giremedim o yüzden
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım, şimdi de 5i1 yerde içiyorum
ben suyu yazmıyorum kızlar, zaten hergün 3 ltyi buluyor içtiğim su :)
bugünden itibaren daha sıkı bir rejim yapıcam, spora da tekrar başlıcam, sporsuz olmuyo çünkü, kilo gitmesede birden inceliyorum en azından sıkılaştığımı hissediyorum spor yaptığım zamanlar ama 15 gündür hiçbişi yapmadım spor namına(
sabah eşime de tembihledim yememe engel ol diye, o da alışmıştı bayramdan önce yeme, foruma nasıl yazcaksın sonra dediğinde bırakıyodum mesela :)
iştah sorunu derken tatlı yedikten sonra iştahımın açılmasını kastediyorsan pek olmuyor canım benim adet dönemi hariç tatlı krizim tutmaz normaldede çaya yarım tatlı kaşığı şeker atıyordum arada bir çerez krizim tutuyo ozaman nekadar tuzlu atıştırmalık varsa yemek istiyorum bu krizlerin nedeninide tansiyon düşüklüğüne bağlıyorum biryerde duymuştum vücutta ne eksikse onu istermişmavliciğim iştah sorunun oluyomu canım
normal diyette verilmiyor ama ben herşeyden az yiyerek kilo vermeye çalışıyorum ve artık ömür boyu böyle beslenicem inşallah! tabi herzaman yememem lazım ama misafirlikte ikram ettiler aklımda kalmasın dedim :90:normal kalbura bastıdan baya küçüktü uyarı için sağol canım biraz daha dikkat etmeye çalışıcamkalbura basti olmasaydi iyiydi menün canim,,,
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı pekmez -tahin
1 zeytin
1 kk peynir
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml çaya 1 çay kaşığı şeker koyuyorum önceden bendeki şeker kaşığı ile 2 kaşık koyardım şimdi üşenmeden ölçtüm acaba 2 tatlı kaşığı var mı ki diye inanın tam 1 şeker kaşığı 2 tatlı kaşığı şeker alıyor yani ben önceden 250 ml çaya 4 tatlı kaşığı şeker koyuyormuşum yuhhhh yani)
kızlar aranızda pirinç lapası diyeti yapan oldumu, olduysa faydasını gördünüzmü peki?
günaydın hanımlar yeni geldim işe sabah kaza yaptım hava yağmurlu olduğu için araba kaydı öndeki arabaya vurdum neyseki birşeyim yok arabada biraz hasar var.olacağı varmış oldu yapcak birşey yok dua etmekten başka.akşam menümde 8 yk ıspanak kavurması,1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran,bir dilim kepek ekmeği.1 1,5 saat sonra bir bardak türk kanveli süt içtim,2 tane mandalina yedim sabahta bir kibrit kutusu peynir,bir dilim çavdar ekmeği,bir yumurta 4 zeytin,bir domates yarım salatalık şekersiz az limonlu ıhlamur içtim şimdide bir tane kayısı yedim
yok canım ben yapmadım bence çok sakıncalı ve öyle diyetler sadece su ve kas verdirir tavsiye etmem ben
günaydın hanımlar yeni geldim işe sabah kaza yaptım hava yağmurlu olduğu için araba kaydı öndeki arabaya vurdum neyseki birşeyim yok arabada biraz hasar var.olacağı varmış oldu yapcak birşey yok dua etmekten başka.akşam menümde 8 yk ıspanak kavurması,1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran,bir dilim kepek ekmeği.1 1,5 saat sonra bir bardak türk kanveli süt içtim,2 tane mandalina yedim sabahta bir kibrit kutusu peynir,bir dilim çavdar ekmeği,bir yumurta 4 zeytin,bir domates yarım salatalık şekersiz az limonlu ıhlamur içtim şimdide bir tane kayısı yedim
canım sadece 2 günlük düşünmüştüm, acaip şiş hissediyorum kendimi, belki şişliğimi alır diye düşünmüştüm, yoksa uzun süreli bende düşünmüyorum ama sizin fikirlerinizi almak istedim
çok çok geçmiş olsun canım. neyseki sana bişey olmamış allahtan. cana geleceğine mala gelsin değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?