60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kızlar
nihayet bu hafta bitiyor ya çok mutluyum :))
pestilim çıktı resmen, foruma da fazla giremedim o yüzden
sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım, şimdi de 5i1 yerde içiyorum
ben suyu yazmıyorum kızlar, zaten hergün 3 ltyi buluyor içtiğim su :)

günaydın canımcım kahvaltın gayet güzelmiş canım bende suyu yazmıyorum benimde 2 litreyi geçiyor

bugünden itibaren daha sıkı bir rejim yapıcam, spora da tekrar başlıcam, sporsuz olmuyo çünkü, kilo gitmesede birden inceliyorum en azından sıkılaştığımı hissediyorum spor yaptığım zamanlar ama 15 gündür hiçbişi yapmadım spor namına (
sabah eşime de tembihledim yememe engel ol diye, o da alışmıştı bayramdan önce yeme, foruma nasıl yazcaksın sonra dediğinde bırakıyodum mesela :)

evet canım sporsuz olmuyo. artık dikkatli olusun gün aşırıda sporla tamadır bu iş

mavliciğim iştah sorunun oluyomu canım
iştah sorunu derken tatlı yedikten sonra iştahımın açılmasını kastediyorsan pek olmuyor canım benim adet dönemi hariç tatlı krizim tutmaz normaldede çaya yarım tatlı kaşığı şeker atıyordum arada bir çerez krizim tutuyo ozaman nekadar tuzlu atıştırmalık varsa yemek istiyorum bu krizlerin nedeninide tansiyon düşüklüğüne bağlıyorum biryerde duymuştum vücutta ne eksikse onu istermiş

kalbura basti olmasaydi iyiydi menün canim,,,
normal diyette verilmiyor ama ben herşeyden az yiyerek kilo vermeye çalışıyorum ve artık ömür boyu böyle beslenicem inşallah! tabi herzaman yememem lazım ama misafirlikte ikram ettiler aklımda kalmasın dedim :90:normal kalbura bastıdan baya küçüktü uyarı için sağol canım biraz daha dikkat etmeye çalışıcam birde kızlar misafirlikte 20 kişi vardık herkes çok zayıflamışsın annenin kolu çatlayınca bütün işler sana kaldı ondanmı zayıfladın dediler

normal diyette verilmiyor ama ben herşeyden az yiyerek kilo vermeye çalışıyorum ve artık ömür boyu böyle beslenicem inşallah! tabi herzaman yememem lazım ama misafirlikte ikram ettiler aklımda kalmasın dedim :90:normal kalbura bastıdan baya küçüktü uyarı için sağol canım biraz daha dikkat etmeye çalışıcam birde kızlar misafirlikte 20 kişi vardık herkes çok zayıflamışsın annenin kolu çatlayınca bütün işler sana kaldı ondanmı zayıfladın dediler [/QUOTE]

o zaman sorun yok canım. herkes ne kadar zayıflamışsın dediğine göre demekki çok fark var. çok sevinim canımcım

hayırlı cumalar arkadaşlar.......

farmasicim çok atıyomuşsun şekeri yaaa şerbet gibi oluyodur neyse çok şükür bırakmışsın

o zaman sorun yok canım. herkes ne kadar zayıflamışsın dediğine göre demekki çok fark var. çok sevinim canımcım[/QUOTE] sağol arkadaşım sizler ve bu topik kilo vermeme en önemli sebep oldu

kızlar aranızda pirinç lapası diyeti yapan oldumu, olduysa faydasını gördünüzmü peki?

günaydın hanımlar yeni geldim işe sabah kaza yaptım hava yağmurlu olduğu için araba kaydı öndeki arabaya vurdum neyseki birşeyim yok arabada biraz hasar var.olacağı varmış oldu yapcak birşey yok dua etmekten başka.akşam menümde 8 yk ıspanak kavurması,1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran,bir dilim kepek ekmeği.1 1,5 saat sonra bir bardak türk kanveli süt içtim,2 tane mandalina yedim sabahta bir kibrit kutusu peynir,bir dilim çavdar ekmeği,bir yumurta 4 zeytin,bir domates yarım salatalık şekersiz az limonlu ıhlamur içtim şimdide bir tane kayısı yedim

çok çok geçmiş olsun canım. neyseki sana bişey olmamış allahtan. cana geleceğine mala gelsin değilmi.

yok canım ben yapmadım bence çok sakıncalı ve öyle diyetler sadece su ve kas verdirir tavsiye etmem ben

canım sadece 2 günlük düşünmüştüm, acaip şiş hissediyorum kendimi, belki şişliğimi alır diye düşünmüştüm, yoksa uzun süreli bende düşünmüyorum ama sizin fikirlerinizi almak istedim

nugyacım geçmiş olsun canım, neyseki bişi olmamış, allah beterinden saklasın canım

esw pirinç diyette verilmez zaten çünkü insülini çıkarır iştah açar. kesinlikle uydurulmuş bir diyet. ona bakılırsa sadece ekmem yenerekte verilir tüm gün sadece ekmek yersin ve sadece su içersin kasların gider zayıfladım sanırsın ayrıca tek besin diyetleri çok zararlıdır ve diyet biter bitmez kaybedilen su geri alınır aynı başlanan yere dönülür

şişlik varsa maydonoz suyu iç yeşilçayda iyi gelir. ödem vardır sporda yap geçer

hugocuk tamam canım, yapmiyim o zaman
en yakın zamanda diyetisyene gideyim bari ben de, bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum nedense, geçen sene sporla vermiştim ve 6 ay tabiri caizse dana gibi yememe rağmen kilo almamıştım ama spor olmayınca malesef hepsi toto, basen ve göbek olarak geri döndü
gerçi göbek çok yok ama basenlerimden geçmediği için pantalonlarım durdukları yerde eskiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…