60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol sabuncum a.s.

Kızlar az önce 1 tane yeşil elma yedim
Öğlene ise pide söylediler bende yumurtalı küçük bir tane söyledim onu yiycem artık yanına ayran
Akşamda sebze çorbası sadece olur dimi

kızlarrr burası ne kadar kalabalık öyle bakayım dedimde...bende aranıza katılayımmı?? gerçi ben takımlardayım ama arada burayada uğrarım..

kendimden bahsedeyim azcık...geçen sene takımlara girdim hamile kalmadan kilo vermek istedim Allahtan vermişim.çünkü dikkat etmeme rağmen 18 kilo aldım insafsızlık bu yaa nasıl olur..herşeyden uzak durdum..şimdi kızım 45 günlük 10 kilosunu verdim 8 i benle birlikte..yaza kadar vermek istiyorum en azından bir kısmını..çünkü malum düğünler var ve ben yanlarımdan çıkanlarla rahatsız oluyorum..
şuan 69.7 kiloyum boyum 1.74 ilk hedefim 64...sonra yavaş yavaş 60 a düşmek istiyorum..
emzirdiğim için kuvvetli bir diyet yapmıyorum..kahvaltımı güzel yapıyorum..öğünlerimde mutlaka çorba ve bol slata var..yemektende 2-3 kaşık yiyorum ama genelde çorbayla midemi dolduruyorum..ara öğünlerde meyve yiyorum...süt olması için bol bol şekersiz komposto veya rezene çayı içiyorum..şimdilik bir aksilik yok...umarım herkes istediği kiloya,istediği görüntüye kavuşur..

Gülüm hayırlı olsun bende çok sevindim adına.. Allah sağlıklı mutlu ve huzurlu oturmak nasip etsin işallah..

Kızlar bişey sorcam.. Sanırm ben bugün yine yemeğe çıkamiiicam .. Dışardan kolay yenebilcek hemde hafif ne sipariş edebilirim acaba????:uhm:CADIARZU

Hoşgeldin Beyaz Lilyum (nişanlım 2.yılımızda geçenlerde bana ofise beyaz lilyum gönderdi.. Mis gibi de kokuo..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 )

Emzirdiğin sürece tabiiki çok sıkı bir diyet yapmamalısın. Buna rağmen umarım en kısa zamanda kolaylıkla istediğin kiloya ulaşırsın canım..:dance::dance:

Kızlar bişey sorcam.. Sanırm ben bugün yine yemeğe çıkamiiicam .. Dışardan kolay yenebilcek hemde hafif ne sipariş edebilirim acaba????:uhm:CADIARZU

lahmacun olabilir canım . . .
hamuru incedir . . .
pide gibi değildir daha hafiftir . . .

ya da çok küçük bir patatese kumpir yaptırabilirsin . . .

aklıma başka gelmedi çünkü gerçekten dışarıdan söylenen şeyler çok çok sağlıksız ve kalorili . . .

yakınlarında market varsa meyve-yoğurt al dicem ama imkanın olur mu bilemiyorum . . .

saol canım Şeniz

mrb kizlar bende sizlerle birlikte zayiflamak istiyorum ne yapiyorsunuz yada listeniz varmi beni bilgilendirebilirmisiniz

mrb kizlar bende sizlerle birlikte zayiflamak istiyorum ne yapiyorsunuz yada listeniz varmi beni bilgilendirebilirmisiniz

Haftada bir gün tartılıyoruz Bu genelde pazarları oluyor. İlk tartılıp listeyi ekleyen kişi senide ekler. Yediklerimizi filan yazıyoruz. Güzel bir grubuz. İnşallah hep birlikte ericez.

Haftada bir gün tartılıyoruz Bu genelde pazarları oluyor. ılk tartılıp listeyi ekleyen kişi senide ekler. Yediklerimizi filan yazıyoruz. Güzel bir grubuz. ınşallah hep birlikte ericez.

ok canim benide listeye eklermisiniz o zaman
ben 165 boyundayim 64 kiloyum kiloydum gecen pazar hergun tartildigim icin cok iyi biliyorum zaten onu gorunce rejime baslamaya karar verdim
evlendigimde 52 kiloydum 2 yilda firladim hamile falanda kalmadim bu arada
hedefim 58
:lepi:
spor yapiyorum kosuyorum ve az yemek yiyorum olmeyecek kadar bana kizicaksiniz ama ilk 10 gun birden vermek icin yapiyorum

asil74 En son güncellenmiş listeyi buldum senide ekledim. Şimdiden sağlıklı kilo vermeler.

şekerlerim beni,aaybisi birde sportie yi listeden çıkarabilirsiniz.biz 50-59 topiğindeyiz , sizleride en kısa zamanda bekleriz :))

yeni gelenler hoşgelmişler
ayy çok hıuzlısınız kızlar yetişemiyorum sizeee

öğlen 1 kase cacık yedim.dünki hollywood diyetinden sonra patlayacak gibi olmuşum.bu bile çok geldi yaaa

NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->63,5 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…