- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
slm kızlar ugrayamadımmmm yaaa bi türlü. allahım şükürler olsun 18 inde benim 1. ayımdı ve 7 kilo vermiştim. şu an tam 67 yim. 4 günde gene düşmüşümmmmm. çok şükür yaaaa. 58 e kadar devammm son hız
Biliyorum kızlar çok oldu ama akşam yemeği niyetine napıyım olsun arada by ar -a zaten nevrim döndü tatlı diye neyse onu boşverinde kızlar az önce eşim telefon etti ve beğendiğimiz bi ev vardı onu almış tabuya gidicem yarın ya artık evim var çok mutluyum hihoyyyt
kızlarrr burası ne kadar kalabalık öyle bakayım dedimde...bende aranıza katılayımmı?? gerçi ben takımlardayım ama arada burayada uğrarım..
kendimden bahsedeyim azcık...geçen sene takımlara girdim hamile kalmadan kilo vermek istedim Allahtan vermişim.çünkü dikkat etmeme rağmen 18 kilo aldım insafsızlık bu yaa nasıl olur..herşeyden uzak durdum..şimdi kızım 45 günlük 10 kilosunu verdim 8 i benle birlikte..yaza kadar vermek istiyorum en azından bir kısmını..çünkü malum düğünler var ve ben yanlarımdan çıkanlarla rahatsız oluyorum..
şuan 69.7 kiloyum boyum 1.74 ilk hedefim 64...sonra yavaş yavaş 60 a düşmek istiyorum..
emzirdiğim için kuvvetli bir diyet yapmıyorum..kahvaltımı güzel yapıyorum..öğünlerimde mutlaka çorba ve bol slata var..yemektende 2-3 kaşık yiyorum ama genelde çorbayla midemi dolduruyorum..ara öğünlerde meyve yiyorum...süt olması için bol bol şekersiz komposto veya rezene çayı içiyorum..şimdilik bir aksilik yok...umarım herkes istediği kiloya,istediği görüntüye kavuşur..
Kızlar bişey sorcam.. Sanırm ben bugün yine yemeğe çıkamiiicam .. Dışardan kolay yenebilcek hemde hafif ne sipariş edebilirim acaba????:uhm:CADIARZU
Günaydın kızlar,
Nassınız bakalım..
Evlibarklı çok üzüldüm bende inan.. Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.. sen rejimini bozma. Daş gibi olda görsün gününü.. :)))) hoş eminim zaten öylesindirde daha bi daş olursun..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Meleğim iyiki bırakmışsın o rejimi bende bikere denemiştim aynen akşam tansiyonum yerlerdeydi.. hiç sağlıklı bişey diil o hihiyerimseniben
Gülgülmezciim valla 27 kalori bişey diil ama bi başladımı bırakamıyo insan dimi.. 10 tane biraz fazla olmuş sankikaydirigubbakcemile3
Bende bi el atsam bi çukulataya bikaç paket yerim kesin. oyüzden hiiiiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum..:dance::dance:
Kızlar bişey sorcam.. Sanırm ben bugün yine yemeğe çıkamiiicam .. Dışardan kolay yenebilcek hemde hafif ne sipariş edebilirim acaba????:uhm:CADIARZU
yeni kesfettim daha burayi biraz gec oldu amakaydirigubbakcemile3
mrb kizlar bende sizlerle birlikte zayiflamak istiyorum ne yapiyorsunuz yada listeniz varmi beni bilgilendirebilirmisiniz
Hoşgeldin.
Haftada bir gün tartılıyoruz Bu genelde pazarları oluyor. ılk tartılıp listeyi ekleyen kişi senide ekler. Yediklerimizi filan yazıyoruz. Güzel bir grubuz. ınşallah hep birlikte ericez.
^NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
aaybis-------------------------------------- 60,0 kg----------->59,0 kg
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
moonserose0-----------------------------59,0 kg
sportie---------------------------------------60,0 kg---------->59,0 kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->63,5 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?