60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzüldüm:çok üzgünüm: İnşallah sorunu halledersiniz. Sen kendini bırakma. Dediğin gibi zayıfla ve daha çok dikkatini çek. Aklına hep onu getir çok güzel olucam diye. Zaten hedefine az kaldı. Çok canın çekerse küçük çikolata ye istersen. Mutluluk hormonu salgılıyor diyorlar ya:))

saol canım benim sabaha kadar oturdum ağladım, ağlarken bile bişeyler yemek istedim ya...dediğin gibi yapıcam sanırım hep aklımda olması hırslanmama yardımcı olabilir

günaydın kızlar a.s.

iradeli günler dilerim

dün öğlen yemeğini biraz kaçırdım o yüzden akşam yemeği yemedim
henüz kahvaltı etmedkik zaten pek edemiyorum ufaklıktan

saol canım benim sabaha kadar oturdum ağladım, ağlarken bile bişeyler yemek istedim ya...dediğin gibi yapıcam sanırım hep aklımda olması hırslanmama yardımcı olabilir

İnşallah kısa sürede düzelir. Üzme kendini. Sonradan bi bakmışsın okadar üzüldüğünle kalırsın. Evet sen daha çok hırslan. Yapabilirsin..:1hug:

Canım üzme kendini herşeyin hayırlısı sen diyetine devam et boşver :teselli:

herkese günaydınnn

evlibarklı çok üzüldüm hayatım ama bence bu sana hırs olmalı.bu zamanlarda bakım insanı kendine getirir.inşallah herşey yoluna girera.s.

gulgulmez canım bende bugun dunyaları verseler yerim gibi geliyor ama henüz kahvaltımı bile etmedim.açımmm:asigim:

dün hollywood diyetini bozdum kızlar.akşam konuşamayack gibiydim tansiyonum düştü falan.bir daha asla bu tarz diyetleri yapmam.buda bana ders olsun.

klasik diyetimizle yola devammmm:dance::dance::dance:

hehe ben dün akşam yemek yemedim sonra bi arkadaşım geldi eşiyle, gelirkende çikolata çubukları getirmiş tanesi 27 kalori dedi ben onun yalancısıyım 10 tane yedim akşam yemeği buydu yani
evet melekim ne biçim diyetti o iyi olmuş bırakman kaydirigubbakcemile5

kızlar hakkatten zordu.aslında akşama kadar dayandım etraftan baskı olmasa ilk günü tamamlardım ama tansiyon falan derken 1.5 börek yedim ehhehe

gulgulmez umarım 27 kaloridir çikolata:roflol:ayy hemde 10 tane:roflol:Allah seni ne etmesin.bari bugun spora yüklenhihoyyyt

evlibarklı herşey gecer hayatım:1hug:

ayy ya ben isimleri aklımda tutamıyorum.nickler karısık geliyor bana:asigim:

pırlanta_a hiç sorma yaa.böylede diyetmi olur yaniii.acımasızlıkk.bana kilo almışsın aç durda aklın basına gelsin diyoırlar resmen :))))

Günaydın kızlar,

Nassınız bakalım..

Evlibarklı çok üzüldüm bende inan.. Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.. sen rejimini bozma. Daş gibi olda görsün gününü.. :)))) hoş eminim zaten öylesindirde daha bi daş olursun..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Meleğim iyiki bırakmışsın o rejimi bende bikere denemiştim aynen akşam tansiyonum yerlerdeydi.. hiç sağlıklı bişey diil o hihiyerimseniben

Gülgülmezciim valla 27 kalori bişey diil ama bi başladımı bırakamıyo insan dimi.. 10 tane biraz fazla olmuş sankikaydirigubbakcemile3
Bende bi el atsam bi çukulataya bikaç paket yerim kesin. oyüzden hiiiiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum..:dance::dance:

Biliyorum kızlar çok oldu ama akşam yemeği niyetine napıyım olsun arada by ar -a zaten nevrim döndü tatlı diye neyse onu boşverinde kızlar az önce eşim telefon etti ve beğendiğimiz bi ev vardı onu almış tabuya gidicem yarın ya artık evim var çok mutluyum hihoyyyt

Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmak nasipe etsin Allah.

Derinimmmm a.s.

Canım arkadaşım benimmmm . . .

O kadar farkındayım ki feci . . .
Mesela dün akşamı çok sağlıklı bitirdim ama yemeğin arkasından hemen uyudum :çok üzgünüm: ve bu bana şu kararı aldırttı dedim ki akşam yemeklerini hazırlayıp ofise getireyim ve çıkmama yakın yiyeyim . . .

Evede yürüyerekde gidersem o yediğimi yakar akşamı çok hafif atlatmış olurum . . .
Bu nedenle bundan böyle evde çok kuvvetli kahvaltı öğlen arada ofiste müsli bisküvi gibi atıştırmalıklar akşam ise evden getirdiğim ile ofiste bitireceğim günü . . .
Ki bazen ofis çıkışı mağzalara uğruyorum bu akşam yemeği saatini bi o kadar daha geç saate atıyor . . .
Çünkü evde bi keyif bi salış o yenen akşam yemeği sağlıklıda olsa kilo kaybına yardımcı olmuyor sadece almaya engel belki . . .

Ne fark ettim :1ninca: sen ne yediğinden hiç bahsetmiyosun hmmmm . . .
Canımcığım ne yediğini yaz, yaz ki ne yaptığını buraya yazarakta zihninde sabitle hataysa hatayı salıklıysa sağlıklıyı . . .

merak ettim o yayvan közlemeciyi ya . . . neler icat ediyolar . . .
ama çok isabetli tabii . . .
çünkü çok batıran bi şi köz işi . . .

köz hem çok lezzetli hem çok hafif bi şey lunam hele senin tarifle mmmm mis . . .

lunam benim 62 olabilicik miyik ?

62 yi hedefleyen çok arkadaş var hakikaten flyım benim . . .
demiştim 62 nazlı çok isteyeni var çoook . . .
delikafadulden

HAYIRLI OLSUN GÜLÜM . . .
Huzurla . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…