canım örgü hayatta öremem, o kadar bunalım drumdayımki kitapta okuyamıyorum.eşimle ayrılığın eşiğine geldiğimiz için aklımdan hiç çıkmıyor.aslında zayıflayıp ona nispet yapmam lazım ama canım o kadar sıkkın ki...
bu arada sakarinle kahve içmeye bayılırım sütsüzde içemem diyetmi bozarmı kızlar?
üzüldüm:çok üzgünüm: İnşallah sorunu halledersiniz. Sen kendini bırakma. Dediğin gibi zayıfla ve daha çok dikkatini çek. Aklına hep onu getir çok güzel olucam diye. Zaten hedefine az kaldı. Çok canın çekerse küçük çikolata ye istersen. Mutluluk hormonu salgılıyor diyorlar ya:))
saol canım benim sabaha kadar oturdum ağladım, ağlarken bile bişeyler yemek istedim ya...dediğin gibi yapıcam sanırım hep aklımda olması hırslanmama yardımcı olabilir
İnşallah kısa sürede düzelir. Üzme kendini. Sonradan bi bakmışsın okadar üzüldüğünle kalırsın. Evet sen daha çok hırslan. Yapabilirsin..:1hug:
canım örgü hayatta öremem, o kadar bunalım drumdayımki kitapta okuyamıyorum.eşimle ayrılığın eşiğine geldiğimiz için aklımdan hiç çıkmıyor.aslında zayıflayıp ona nispet yapmam lazım ama canım o kadar sıkkın ki...
herkese günaydınnn
evlibarklı çok üzüldüm hayatım ama bence bu sana hırs olmalı.bu zamanlarda bakım insanı kendine getirir.inşallah herşey yoluna girera.s.
gulgulmez canım bende bugun dunyaları verseler yerim gibi geliyor ama henüz kahvaltımı bile etmedim.açımmm:asigim:
dün hollywood diyetini bozdum kızlar.akşam konuşamayack gibiydim tansiyonum düştü falan.bir daha asla bu tarz diyetleri yapmam.buda bana ders olsun.
klasik diyetimizle yola devammmm:dance::dance::dance:
Biliyorum kızlar çok oldu ama akşam yemeği niyetine napıyım olsun arada by ar -a zaten nevrim döndü tatlı diye neyse onu boşverinde kızlar az önce eşim telefon etti ve beğendiğimiz bi ev vardı onu almış tabuya gidicem yarın ya artık evim var çok mutluyum hihoyyyt
Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmak nasipe etsin Allah.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabuncum utandırdın beni...ince düşünceli arkadaşım benim gerçekten bu sözünle bir kamyon dolusu bisküvi yemiş kadar oldum...bu bana yeter ...sana afiyet olsun bir tanem...benim yerime çok değil (malum kilo kontrolü)bir tane daha yersin olur biter...Şeniz kıyafet meselesine gelince aslında çok haklısın kendime 2 hafta süre veriyorum verdim verdim vermedim alacağım yeni giysiler...pazar günü 62 yi görmeni inan ben de en az senin kadar istiyorum ama bunun için senin yardımın gerekli...bunun için ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten ben tekrar söylemeyeyim...yerimseniben
Normalde ben de aliyorum o kavanozlardan...
Bugun pazara gittim.Hani simdi cok moda.Ocagin ustunde kozleme yapmak icin yayvan bir metal kap icat edilmis.Ozendim aldim.Patlican da aldim,deneme yapicam yaa...Vallahi cok da guzel yapti.yogurtladim,icine de baharat ve maydonoz,yesil sogan dogradim.bir de sarimsak tozu ekledim biraz. Cok doyurdu..Ben de senin gibi kozlemeci olacam galiba Sabun....:dance:
Etimek konusunda ise dusunerek kendini uzme yavvvv.Fazla oldugunu dusunuyorsan yarin kisarsin biraz,o dengelenir merak etme.Ben de 62 olmak istiyorum bu pazar ama sanki hic kimildanma yok.kendimi agir hissediyorum,,,:çok üzgünüm:
İyi akşamlar kızlar..
Patlıcan konusuna ben hiç girmiyorum çünkü patlıcan hiç sevmem...
Ama damak tadı tabi size afiyet bal şeker olsun.. Eriyen yağlarınız olsun kızlaarrr..:))
Öğlen ki döneri akşam 1 küçük tabak meyvayla ve 2 bardak 5i1 çayıyla telafi etmeye çalıştım.. umarım işe yaramıştır..
Ayrıca Sabunum ve Lunam, bende pazara kadar 62 olmak istiyorum.. Umarım 3müzde pazar günü mutlu haberi verebiliriz.:1hug:
:enbuyukkk:
Biliyorum kızlar çok oldu ama akşam yemeği niyetine napıyım olsun arada by ar -a zaten nevrim döndü tatlı diye neyse onu boşverinde kızlar az önce eşim telefon etti ve beğendiğimiz bi ev vardı onu almış tabuya gidicem yarın ya artık evim var çok mutluyum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?