60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yonca çileke bayılırımmmm.ama yiyemiyorum akşam eve gidince
vintage 500 gramda bir şey hayatım.hiç vermemekten iyidir dimi :))

bende acıkmıştım domates salatalık yedim

Kızlar slm yeniden 1 fincan üzümlü kuşburnu çayı içtim demleme hemde acayip doyuruyo ya hemen deneyin koyu koyu ımmmm hemde üzümünü bol koyunca şeker ihtiyacınızıda sağlşıyo süper valla deneyin kesin

canim ben takviye olarak l-carnitin aliyorum iki haftadir bir hafta filandir elmasirkesi hapi bide mate zencefil cayi aliyorum
himmmmm sanirim en memnun oldugum l-carnitin tabi elma sirkesi hapida iyi ama sirkeyi icebiliyosan hapindan daha etkili tabi

l-carnitini spor yapmadan 1 saat önce aliyorum daha fazla yag yakmaya yardimci oluyor istersen getiririm tabi yada postaylada deniyebiliriz

vintage, evlibarklı, melek ve annesi kolayı boşverelim. Ben bi video izledim kola ilgili kola lafı geçince bile midem bulanıyor. O yüzden hiç canım istemiyor. Acayip bağımlısıydım ben kolanın günlük bir litre içtiğim oluyordu. Artık içmiyorum ayran içiyorum onun yerine. Hem daha sağlıklı hem de rengi beyaz :)) Bu arada cips 'te yemiyorum. Onuda çok fazla tüketiyordum günlük yemek yemeyip onları yiyordum. Şimdi daha sağlıklıyım. Şu an için kilo veremesem bile sağlıksız şeyleri çıkardım hayatımdan :))

Kızlar okadar yoğunum ki daha yeni bi tane tost söledim yedim ... ühüüüüüüsenağlamasenağlama

flyy afiyet olsun anacım :))
ayy kola için hakkatten ne çok şey söyleniyor yaa :))
bu arada bende acayip cips hastasıydım çıkardım hayatımdan ama çok özlüyorum yaa ((
yöresel lezzetler,yeşil soğanlı falan :)))
aYY şimdi olsa yemiştim sanırım iyiki yok

Canım özellikle sen yurtdışında olduğun ve deneyimlediğin için düşündüm . . .

ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM . . .

:asigim:

Hem fiyat bakımından çok daha uygun bu tip ürünler yurtdışında . . .

l-carnitini ben bi araştırayım sen en fazla ondan verim aldıysan ki biraz okudum çok olumlu yorumlarda bulunulmuş . . .

Ama senden birebir deneyimlerini isteyeceğim . . . a.s.

kola konusunda sana katılıyorum canım...ben de artık hiç içmiyorum yokluğunu da hiç hissetmiyorum...sırnaşık şey

sabuncugum l-carnitin zaten vicutta var olan birsey bu yüzden doktorlar ve diyetisyenler kullanilmasinda bir sakinca olmadigini söylüyor dozaji söyle spor yapmadan yarim saat bi saat önce aliyosun l carnitin kaslara oksijen ulastiginda yag hücresinin daha cabuk parcalanmasina yarim ediyo genelde 1000 mg almak gerekiyospor sirasinda yorulmuyosun ve bu vicuta 2 -3 kati spor yapmis kadar yag yakiyo bunnu blince daha cok yapiyim diye motive de oluyosun tabi hareket etmek icin ihtiyac duyuyosun L-carnitin dogal olarak en cok koyun etinde var ama 1000 mg günlük alman icin sanirim kilolarca yemelisin :1ninca: buda imkansiz gibi görünüyo ama ben cok memnunum biliosun 67 de kalakalmistim problemi L-carnitinle cözdüm bu arada burada topik var l-carnitin kullananlar bakabilirsin canim

arastir karar ver istiyosan gönderirim :lepi:

sabuncum canım benim bu haftalığına akşam yemeğini ofiste yeme fikrini destekliyorum sırf 62 nin hatırına...kaydirigubbakcemile5 gelecek haftalar için destekler miyim o fikri bilemiyorum çünkü iş yerinde çok dengeli beslenebileceğini düşünmüyorum...aslında akşam yemeklerini iş yerinde yemek özellikle benim için iyi olur çünkü işten geç çıktığım için en erken 20.30 u buluyor yemek yemem...canım meyve yiyor musun bilmiyorum ama mutlaka elma,salatalık vb.de bulundur yanında...müsli iyi fikir ama hergün bisküvi yiyorsan yeme bence onun yerine elma ye daha iyi...

canım benim yediklerimi yazmadığıma gelince haklısın yazmıyorum...aslında ilk başlarda günlük tutuyordum her yediğimi yazıyordum ama uzun sürmedi uğraşamadım açıkcası...kısaca özet geçersem sabah kahvaltıda fazla birşey yemiyorum ama o beni öğle yemeğine kadar tok tutuyor...çayımı hep şekersiz içerim...aralarda bitki çayları ve bol bol su içiyorum...öğle yemeğini ekmeksiz tek çeşit yemek yanına salata,yoğurt ne varsa ondan yiyorum...pilav,makarna varsa yemiyorum...akşamda genelde ekmeksiz yemeye çalışıyorum ama değişiyor yemeğine göre...bazen vicdan azabı ile bitiyor akşam yemeği faslı...yatmadan 1 saat öncede 1 bardak süt içiyorum...bu yeme şekli benim için artık alışkanlık oldu hemen hemen her gün bu şekilde yiyorum diyebilirim...abur cubur çok nadir yiyorum,kızartma yemiyorum ama arada yağsız fırında yapmaya başladık...kola,asitli içecekler içmiyorum...bitki çayları ,ayran,soda,çay,süt içtiklerim arasında...özel zevklerim arasında... diye devam edermişim...:roflol: sabuncum kendimi kaptırdım yazdıkça yazdım bak gördün mü...kusuruma bakmayın artık arkadaşlar...bak niye yediklerimi yazmadığımı anlamışsındır artık...sayfalarımız tükenmesin diye...sırnaşık şey

herkse günaydınnnn

l-cartiniti güzelmiş yaa.ama şimdi artık onuda alırsam eşime böğğ gelecek:roflol:
kondisyon bisikleti,twister,lahana yağı,ve çaylar derken açıldım:roflol:
biraz bunlarla vereyim olmadı onada bakarım artık:dance:

Yonca54 kızım 23 aylık.ben 18.5 ay emzirdim.çok kilo vermiştim.kesince artık almaya baslıyordumki diyete başladım:dance:

bu sabah tartılacaktım unuttum.yarın artık:lepi:

sabah meyve suyu içtim.sanırım kahvaltı yapamayacagım ben çok doydumkaydirigubbakcemile2

kızlar en son 65 yazmıstım zayıflama tablosuna ondan sonra gecen hafta 800 gr almıştım 66 olmustum bugun saabah tartıldım 65 geldim bide gecen hafta regl dim ondan öyle cıktım galiba şimdi bu sabah baktım 65 im hatta 64 e kaya gibi oluyor hemen cetvelimi 65 yapıcam cok mutluyumm...
bende bebegimi emziriyorum kızım kilo vermemde yardımcı oluyokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şu an 9 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…