Olur mu yoncacığım senin ek takviyelerin çok . . . ben arada sırada peynirin üstüne serpiştirdiğim çörekotundan başka bi ek takviye almıyorum :çok üzgünüm: aslında sen Tr ye de geliceksin ya aklımada gelmiyor değil sana spariş versem en memnun kaldığın ek takviye şeysinden bende edinsem . . .
Çünkü çok güzel kilo veriyorsun MaşAllah . . .
SULAR İÇİLİYO MU ?
canim ben takviye olarak l-carnitin aliyorum iki haftadir bir hafta filandir elmasirkesi hapi bide mate zencefil cayi aliyorum
himmmmm sanirim en memnun oldugum l-carnitin tabi elma sirkesi hapida iyi ama sirkeyi icebiliyosan hapindan daha etkili tabi
l-carnitini spor yapmadan 1 saat önce aliyorum daha fazla yag yakmaya yardimci oluyor istersen getiririm tabi yada postaylada deniyebiliriz
l-carnitini nedir kızlar?
ben ilk defa duyuyorumda
NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg -----------> 67 kg :çok üzgünüm:
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg
vintage, evlibarklı, melek ve annesi kolayı boşverelim. Ben bi video izledim kola ilgili kola lafı geçince bile midem bulanıyor. O yüzden hiç canım istemiyor. Acayip bağımlısıydım ben kolanın günlük bir litre içtiğim oluyordu. Artık içmiyorum ayran içiyorum onun yerine. Hem daha sağlıklı hem de rengi beyaz :)) Bu arada cips 'te yemiyorum. Onuda çok fazla tüketiyordum günlük yemek yemeyip onları yiyordum. Şimdi daha sağlıklıyım. Şu an için kilo veremesem bile sağlıksız şeyleri çıkardım hayatımdan :))
Canım özellikle sen yurtdışında olduğun ve deneyimlediğin için düşündüm . . .
ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM . . .
:asigim:
Hem fiyat bakımından çok daha uygun bu tip ürünler yurtdışında . . .
l-carnitini ben bi araştırayım sen en fazla ondan verim aldıysan ki biraz okudum çok olumlu yorumlarda bulunulmuş . . .
Ama senden birebir deneyimlerini isteyeceğim . . . a.s.
Derinimmmm a.s.
Canım arkadaşım benimmmm . . .
O kadar farkındayım ki feci . . .
Mesela dün akşamı çok sağlıklı bitirdim ama yemeğin arkasından hemen uyudum :çok üzgünüm: ve bu bana şu kararı aldırttı dedim ki akşam yemeklerini hazırlayıp ofise getireyim ve çıkmama yakın yiyeyim . . .
Evede yürüyerekde gidersem o yediğimi yakar akşamı çok hafif atlatmış olurum . . .
Bu nedenle bundan böyle evde çok kuvvetli kahvaltı öğlen arada ofiste müsli bisküvi gibi atıştırmalıklar akşam ise evden getirdiğim ile ofiste bitireceğim günü . . .
Ki bazen ofis çıkışı mağzalara uğruyorum bu akşam yemeği saatini bi o kadar daha geç saate atıyor . . .
Çünkü evde bi keyif bi salış o yenen akşam yemeği sağlıklıda olsa kilo kaybına yardımcı olmuyor sadece almaya engel belki . . .
Ne fark ettim :1ninca: sen ne yediğinden hiç bahsetmiyosun hmmmm . . .
Canımcığım ne yediğini yaz, yaz ki ne yaptığını buraya yazarakta zihninde sabitle hataysa hatayı salıklıysa sağlıklıyı . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?