60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ellerine emeğine sağlık . . .

mis mis . . .

bize o kadar güzel fikir veriyor ki yemeklerin . . .

kaydirigubbakcemile5

bende bu gün sabah biraz peynir 2 su bardağı süt 2 etimek yedim . . .
peynirin üzerini çörek otu ile kapladım haklınızda olsun hanımlar hem çörek otu yemiş oluyoruz hemde peynirin tadina tat katmış oluyoruz . . .

akşam üzeri ise 2 salatalık ve 2 kaşık patlıcan közü ile meze salata yaptım yanında 4 dilim etimekle yedim . . .

akşam ise lahana düşünüyorum . . .

salçalı soğanlı baharatlı kavuracağım ama etimeksiz yenecek çünkü bu gün toplamda zaten 6 dilim yedim . . .

Canım acayip patlıcan istedi. Bende annemi arayıp sorayım evde varmıymış cokacimcoook

Ben de patlican kozleyecegim..Yogurtlayip yiyecegim..

abowwww . . .
sebep oldum . ..
kaydirigubbakcemile3

uğraşmayın közlemekle eğer zamanınız yoksa hazırı var cam kavanozda katkısız mis gibi . . .

bende şimdi etimeği fazla yedim diye bi pişmanlık oldu sanki inceden inceden 1 günde 6 dilim nasıl kızlar çok diil di mi ?

bu hafta 62 yi görmem gerekiyo biliosunuz . . .

:Saruboceq:

gulgulmez kardeşimle yarın siparişini verecegiz hemen.bir sitede 11 liraya bulduk.çok uygun fiyatı yaakaydirigubbakcemile2

sabah bunu sürerim akşamda zaten lahana yagım var:sm_cool:

kızlar benimde canım istedi ama bugun ve yarın sadece svıyla beslencemsenağlama

fikir verdigime sevindim canim bende bir bucuk saat yürüdüm geldim arada alisveris yaparken cörekotu hapi buldum cevirdim okudumm :1shok: aaaaaaa sahidende ise yarayabilir metabolizma hizlandiriomus icindeki yag asitleri yagli yemeklerden sonra yag yakimini arttirmak icin kullaniliomus himmmmmm ben ödem yapio dedim attim bi köseye yinemi baslasam ki

Teşekkür ederim canım..Geldimde umarım pes etmem bu sefer..Ama bu destek oldukça pek pes edilecek gibi görünmuyo..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sabuncum utandırdın beni... ince düşünceli arkadaşım benim gerçekten bu sözünle bir kamyon dolusu bisküvi yemiş kadar oldum...bu bana yeter ...sana afiyet olsun bir tanem...benim yerime çok değil (malum kilo kontrolü)bir tane daha yersin olur biter...Şeniz kıyafet meselesine gelince aslında çok haklısın kendime 2 hafta süre veriyorum verdim verdim vermedim alacağım yeni giysiler...pazar günü 62 yi görmeni inan ben de en az senin kadar istiyorum ama bunun için senin yardımın gerekli...bunun için ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten ben tekrar söylemeyeyim...yerimseniben

Normalde ben de aliyorum o kavanozlardan...

Bugun pazara gittim.Hani simdi cok moda.Ocagin ustunde kozleme yapmak icin yayvan bir metal kap icat edilmis.Ozendim aldim.Patlican da aldim,deneme yapicam yaa...Vallahi cok da guzel yapti.yogurtladim,icine de baharat ve maydonoz,yesil sogan dogradim.bir de sarimsak tozu ekledim biraz. Cok doyurdu..Ben de senin gibi kozlemeci olacam galiba Sabun....:dance:

Etimek konusunda ise dusunerek kendini uzme yavvvv.Fazla oldugunu dusunuyorsan yarin kisarsin biraz,o dengelenir merak etme.Ben de 62 olmak istiyorum bu pazar ama sanki hic kimildanma yok.kendimi agir hissediyorum,,,:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

yoncacım tek kelimeyle harikasın...hem çok güzel bilgiler veriyorsun hem de öğününü bizlerle paylaşıp fikir veriyorsun çok teşekkür ederiz...haa unutmadan tebrik edeyim seni kısa zamanda ne kadar kilo vermişsin meğer bunu bilmiyordum...

İyi akşamlar kızlar..

Patlıcan konusuna ben hiç girmiyorum çünkü patlıcan hiç sevmem...
Ama damak tadı tabi size afiyet bal şeker olsun.. Eriyen yağlarınız olsun kızlaarrr..:))

Öğlen ki döneri akşam 1 küçük tabak meyvayla ve 2 bardak 5i1 çayıyla telafi etmeye çalıştım.. umarım işe yaramıştır..

Ayrıca Sabunum ve Lunam, bende pazara kadar 62 olmak istiyorum.. Umarım 3müzde pazar günü mutlu haberi verebiliriz.:1hug:

:enbuyukkk:

tesekkür ederim canim benim icin zevk kaydirigubbakcemile5

Canim yaa iyisallah,iyisallah,,,,Ben bugun evde hafif egzersizlere de basladim,belimi zorlamadan birseyler yapmaya calisiyorum iste,,,Pazara bayaa var daha kizlar,ha gayret,ha gayret...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ugrayamadımmmm yaaa bi türlü. allahım şükürler olsun 18 inde benim 1. ayımdı ve 7 kilo vermiştim. şu an tam 67 yim. 4 günde gene düşmüşümmmmm. çok şükür yaaaa. 58 e kadar devammm son hız

Kızlar günaydın şöyle bi görünüp kaçıcam :)
Sabah raporumu veriyorum spor yok (noluyo bana ya ???)
Kahvaltı olarak ise salamlı küçük bi sandviç ve 1 tane ceviz

kızlar bu aralar moralim çok bozuk olduğu için sürekli yemek yemek istiyorum.oyalanacak bişeyler arıyorum ama canımı sıkan şey aklıma geldikçe yemek yiyesim geliyor ne yapmam lazım

Günaydın herkese bayanlar. Regl oldum dün sonunda. İnşallah reglim bitince biraz kilo vermiş olucam öyle hissediyorumkaydirigubbakcemile3 Dün akşam yemeği sadece mısır patlaığı ve ayran içtim. Saat 18 'de o saatten sonra sadece şekersiz bir nescafe içtim okadar.

kızlar bu aralar moralim çok bozuk olduğu için sürekli yemek yemek istiyorum.oyalanacak bişeyler arıyorum ama canımı sıkan şey aklıma geldikçe yemek yiyesim geliyor ne yapmam lazım

Canım arada öyle oluyor. Sen canını sıkan şeyi düşünmemeye çalış. O pek olmuyorsa canında çok atıştırmak istiyorsa biraz mısır filan patlat onla oyalan. Kendine çok yemek istediğin zamanlarda sor "Ben okadar iradesizmiyim?" diye. Sonra da cevap yemicem olur zaten. Evdeysen örgü ör veya kitap oku. İkiside işe yarar bence:))

canım örgü hayatta öremem, o kadar bunalım drumdayımki kitapta okuyamıyorum.eşimle ayrılığın eşiğine geldiğimiz için aklımdan hiç çıkmıyor.aslında zayıflayıp ona nispet yapmam lazım ama canım o kadar sıkkın ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…