kizlar bu günki öglen yemegi menüsü
patates püresi
ispanak
maydanoz
toplam degeri 170 kcal
karbonhidrat agirlikli diyetlerde yenen karbonhidratlarin yaninda maydonoz yenmesi tavsiye ediliyor cünki cogu karbonhidratlar vicutta su tutuyor bunun icin yaninda maydonoz yenmesi mükkemmel olur ayrica uzmanlar patates ve ispanagin öglen yemegi olarak yenmesinin vücudun o saateki gereksimini büyük ölcüde kArsiladigini söylüyor
afiyet olsun
[/url][/IMG]
Ben de patlican kozleyecegim..Yogurtlayip yiyecegim..
Canım acayip patlıcan istedi. Bende annemi arayıp sorayım evde varmıymış cokacimcoook
Ben de patlican kozleyecegim..Yogurtlayip yiyecegim..
canım ellerine emeğine sağlık . . .
mis mis . . .
bize o kadar güzel fikir veriyor ki yemeklerin . . .
kaydirigubbakcemile5
bende bu gün sabah biraz peynir 2 su bardağı süt 2 etimek yedim . . .
peynirin üzerini çörek otu ile kapladım haklınızda olsun hanımlar hem çörek otu yemiş oluyoruz hemde peynirin tadina tat katmış oluyoruz . . .
akşam üzeri ise 2 salatalık ve 2 kaşık patlıcan közü ile meze salata yaptım yanında 4 dilim etimekle yedim . . .
akşam ise lahana düşünüyorum . . .
salçalı soğanlı baharatlı kavuracağım ama etimeksiz yenecek çünkü bu gün toplamda zaten 6 dilim yedim . . .
günaydınnn
dila gelmiş hoşgelmişşşş
ben akşamı bir büyük kase çorba ve bir dilim kepek ekmekle kapattım.
sabah da kepekli tost ve azıcık bi dilimcik sucuklu yumurta yedim çok canım çekmişti
Teşekkür ederim canım..Geldimde umarım pes etmem bu sefer..Ama bu destek oldukça pek pes edilecek gibi görünmuyo..
derinnnimmmm nick i anlamlı kendisi gibi derin arkadaşım benim . . .
canım ya öle bi hal aldı ki yani 62 li tüm kilolara tav olacağım yani 62.8 62.6 lar falan süper . . . yani 62 yi bi biçimde ekranda görmek müthiş . . .
bi de tek sayıları sevmiyorum ben hiç hoşlanmıyorum valla 66 da falan daha mutluydum ben . . . süprizzzzz
pazar günü kesinlikle kilomu sana bildireceğim derinim hiç şüphen olmasın canım . . .
ve bahsettiklerinede daha dikkat edeceğim . . .
o yeni kıyafet meselesi zaten tez konusu . . .
yani biraz daha veriiyim alırım biraz daha biraz daha derken mevsim geçiyo canım bu nedenle bence kilon gayet ideal yeni alacağın kıyafet gayet şık durur biraz daha kilo kaybedersen dahada şık durur bu nedenle almayı erteleme . . .
mesela ben geçen hafta bi kot aldım 30 beden ki 28 de oluyo aslında bazı markalarda ama aldığım markada 30 giyiyorum . . . bacaklardan biraz dar oldu bel popo falan şahane ama dedim almalıyım bu bile bi motivasyon çünkü mesela 1-2 kg kaybedersem yeni aldığım bu kot bende daha iyi durur gibi bi motivasyon . . .
kaydirigubbakcemile5
öperimmmm seniiii . . .
:1hug:
hmmmm unutmadan kurabiyeni göndereceğim derinimmmm en azından bi tadına bakmış olursun merakını giderir benim arkadaşımın . . .
özelden sana teslim edilebilecek yeri bana bildir yeter . . .
abowwww . . .
sebep oldum . ..
kaydirigubbakcemile3
uğraşmayın közlemekle eğer zamanınız yoksa hazırı var cam kavanozda katkısız mis gibi . . .
bende şimdi etimeği fazla yedim diye bi pişmanlık oldu sanki inceden inceden 1 günde 6 dilim nasıl kızlar çok diil di mi ?
bu hafta 62 yi görmem gerekiyo biliosunuz . . .
:Saruboceq:
kizlar bu günki öglen yemegi menüsü
patates püresi
ispanak
maydanoz
toplam degeri 170 kcal
karbonhidrat agirlikli diyetlerde yenen karbonhidratlarin yaninda maydonoz yenmesi tavsiye ediliyor cünki cogu karbonhidratlar vicutta su tutuyor bunun icin yaninda maydonoz yenmesi mükkemmel olur ayrica uzmanlar patates ve ispanagin öglen yemegi olarak yenmesinin vücudun o saateki gereksimini büyük ölcüde kArsiladigini söylüyor
afiyet olsun
yoncacım tek kelimeyle harikasın...hem çok güzel bilgiler veriyorsun hem de öğününü bizlerle paylaşıp fikir veriyorsun çok teşekkür ederiz...haa unutmadan tebrik edeyim seni kısa zamanda ne kadar kilo vermişsin meğer bunu bilmiyordum...
İyi akşamlar kızlar..
Patlıcan konusuna ben hiç girmiyorum çünkü patlıcan hiç sevmem...
Ama damak tadı tabi size afiyet bal şeker olsun.. Eriyen yağlarınız olsun kızlaarrr..:))
Öğlen ki döneri akşam 1 küçük tabak meyvayla ve 2 bardak 5i1 çayıyla telafi etmeye çalıştım.. umarım işe yaramıştır..
Ayrıca Sabunum ve Lunam, bende pazara kadar 62 olmak istiyorum.. Umarım 3müzde pazar günü mutlu haberi verebiliriz.:1hug:
:enbuyukkk:
kızlar bu aralar moralim çok bozuk olduğu için sürekli yemek yemek istiyorum.oyalanacak bişeyler arıyorum ama canımı sıkan şey aklıma geldikçe yemek yiyesim geliyor ne yapmam lazım
Günaydın herkese bayanlar. Regl oldum dün sonunda. İnşallah reglim bitince biraz kilo vermiş olucam öyle hissediyorumkaydirigubbakcemile3 Dün akşam yemeği sadece mısır patlaığı ve ayran içtim. Saat 18 'de o saatten sonra sadece şekersiz bir nescafe içtim okadar.
Canım arada öyle oluyor. Sen canını sıkan şeyi düşünmemeye çalış. O pek olmuyorsa canında çok atıştırmak istiyorsa biraz mısır filan patlat onla oyalan. Kendine çok yemek istediğin zamanlarda sor "Ben okadar iradesizmiyim?" diye. Sonra da cevap yemicem olur zaten. Evdeysen örgü ör veya kitap oku. İkiside işe yarar bence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?