afiyet olsun canim..bende bugün ton balik mercimek corbasi yedim...:)
Canim bencede önce toparlan..sporunu yine yaparsin ..önce saglik...allah acil sifalar versin..
istersen burdan bakabilirsin papatya.http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
..ayrica menün güzel..ama pirinc pilav yerine bulgur daha saglikli..yinede sen bilirsin canim..
tarcinli sütü ben cubuk tarcinlada hazirliyorum bazen toz tarcinlada iciyorum..ikiside olur
afiyet olsunherkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran
yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim
yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana
afiyet olsun canımbende bu akşam yediklerimi yazayım
8 yemek kasıgı ıspanak yemegi
2 içli köfte
bir kase yeşillik salatası
1 br ayran
içli köfte yediğim için ekmek yemedim
şimdide bir elma yiyecegim ve bol su içeçegim
sadece 5 yemek kaşığı bana biraz fazla geldi canımcım gerisi bence iyiiyi akşamlar
bende neler yedigimi yazayım.
sabah yazmıştım.ögle aramı yiyemidim çoculk çocuktan zaten bi meyve yiyecektim neyse ögle yemegimi erkenre aldım bende
ögle.1 kase yeşil merceik çorba
4 köfte (yağsız tavada ettim)
küçük kase yogurut
ve yeşillik.salata yapmadım.
ara.1 grissini
1 elma
akşam.
6 kaşık kıymalı kabak yemeği.
5 kaşık pirinc pilavı
yine yogurt
ve yeşillik
şimdi sıcak su içiyorum
size oru..bu paket çaylar oluyorya hani yeşil cay falan.paketide işe yarıyormukibyoksa aktardan tazemi almak lağzım.
bidee hani süte tarçın diyonuzya bu tarçın çubuk tarçın dimi.yada nasıl oluyo banada deyinde yarından itibaren yapayım.
kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26:
afiyet olsunherkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran
yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim
yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana
afiyet olsun canımbende bu akşam yediklerimi yazayım
8 yemek kasıgı ıspanak yemegi
2 içli köfte
bir kase yeşillik salatası
1 br ayran
içli köfte yediğim için ekmek yemedim
şimdide bir elma yiyecegim ve bol su içeçegim
sadece 5 yemek kaşığı bana biraz fazla geldi canımcım gerisi bence iyiiyi akşamlar
bende neler yedigimi yazayım.
sabah yazmıştım.ögle aramı yiyemidim çoculk çocuktan zaten bi meyve yiyecektim neyse ögle yemegimi erkenre aldım bende
ögle.1 kase yeşil merceik çorba
4 köfte (yağsız tavada ettim)
küçük kase yogurut
ve yeşillik.salata yapmadım.
ara.1 grissini
1 elma
akşam.
6 kaşık kıymalı kabak yemeği.
5 kaşık pirinc pilavı
yine yogurt
ve yeşillik
şimdi sıcak su içiyorum
size oru..bu paket çaylar oluyorya hani yeşil cay falan.paketide işe yarıyormukibyoksa aktardan tazemi almak lağzım.
bidee hani süte tarçın diyonuzya bu tarçın çubuk tarçın dimi.yada nasıl oluyo banada deyinde yarından itibaren yapayım.
kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26:
afiyet olsun
enişteyi de tebrik ediyorum elde avuçtaki hatunu spor uğruna telef ettirmemiş
canım dirençsiz bırakma vücudunu toparlan daha zevkle yaparsın işkence gibi gelmez
afiyet olsun canım
sadece 5 yemek kaşığı bana biraz fazla geldi canımcım gerisi bence iyi
SEVDA MAVİSİ: FIRINDA PEKMEZLİ KABAK TATLISI
canım bak burada pekmezli kabağı buldum
bugün bir arkadaşıma cevizli kabak talısından götürdüm o da fırında pekmezle de yaptığından bahsetti aklıma geldi sen sorunca bunu buldum sen içerisine şeker koymazsın canım pekmezle tatlandırırsın olur biter
iyi aksamlar papatyaçocuklar uyumuşken ben ozaman bisiklet cevireyim bari.yi akşamlar..
fazçmamı dersin plav
ama dikkat ettiysen ekmek yok.ona düşünüp pilavı biraz fazlalaştırdım.pilav varsa ekmek yemem.
tarif klasörüme gitti
afiyet olsun
enişteyi de tebrik ediyorum elde avuçtaki hatunu spor uğruna telef ettirmemiş
canım dirençsiz bırakma vücudunu toparlan daha zevkle yaparsın işkence gibi gelmez
afiyet olsun canım
sadece 5 yemek kaşığı bana biraz fazla geldi canımcım gerisi bence iyi
SEVDA MAVİSİ: FIRINDA PEKMEZLİ KABAK TATLISI
canım bak burada pekmezli kabağı buldum
bugün bir arkadaşıma cevizli kabak talısından götürdüm o da fırında pekmezle de yaptığından bahsetti aklıma geldi sen sorunca bunu buldum sen içerisine şeker koymazsın canım pekmezle tatlandırırsın olur biter
sağol canım
bu arada çok güldük söylediğine :)))))
eeeeee ne diyeyim enişteyi bırakıp gitmeye niyetin varsa sen devam et hasta halinle spor yapmaya ......
şaka bir tarafa geçmiş olsun canım Allah şifalar versin iyi istirahatler canımcım
Eh işte canım biraz daha uzun olmayı çok isterdimgerçi topuklularda imdamıza yetişiyor
evet vücut tipin iyimiş basenleri erittin mi tamamdır o halde :90: bende kum saati olsaydım keşke işte insanoğlu kendinde olmayanı ister ya hepbirde bel kalınlığı kötü bir görüntü oluşturuyor hemde sağlık açısından daha riskli.şanslısın sen
banada küçüldüğümü söylüyorlar ufacık tefecik kalalım mümkünsebenim birde kemiklerim iri çok kiloluyken çok büyük gözüküyordum.
evet 1 60 a 55 gider bence de inşallahbende hayatımda hiç zayıf olmadım:2: onu bir tatmak istiyorum 56 yı ondan istiyorum ben eskişehirdeyim canım ve bir öğretmen adayıyım.
çok fit fıstık gibi bir öğretmen olmayı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?