• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm görüşmek üzere

cnm hoşgeldin evlilik sonrası kilolar meşhurdur.buraya gelmekle çok iyi yapmışsın.hergün yediklerini içtiklerini yaptığın sporun varsa buraya yaz düzenli olarak birbirimzie yardımcı olumaya çalşıoruz cnm.hedefini belirle kendine inan ve işe başla:):34:

ohh afiyet olsun çok güzel cnm:nazar:
bu arada biz aynı kilodayız senn boyun kaçtı cnm?benm 1.68

sağol şekerim :))
canım benim boy 1.72
kilomda 59a falan düşmüş, sabah tartıldım da
ama tickerı cmt falan değiştircem
günlük bişi mi yoksa kalıcı mı anlamam lazım :)))
h.sonu yediklerimden sonra emin olmam gerek
ama iştahımı bastırdım
eve de getirdik böreklerden, çok geldi çünkü paket paket
kociş mesela ısıtıp ısıtıp yiyo, benim hiç canım istemiyo çok da güzel görünmelerine rağmen, bu duruma çok seviniyorum
ya ben de pilatese başlayayım artık dimi?

canım benim boy 1.72
ama iştahımı bastırdım
kociş mesela ısıtıp ısıtıp yiyo, benim hiç canım istemiyo çok da güzel görünmelerine rağmen, bu duruma çok seviniyorum

canım bence başla artık zaten çok kilon yok fazla yağının olduğunuda sanmam pilatese başlarsan şekilli zayıflarsın çok işe yarıyor

evet canım verdi gargara antibiyotik ve ağrı kesici verdi aldım

Canım benim çok çok geçmiş olsun en azından ne olduğu belli oluş ona göre ilaçlarını vermişler eminim en kısa zamanda toparlanırsın bitanem öpüyorumm çokkk:16::54:

evet canım verdi gargara antibiyotik ve ağrı kesici verdi aldım

anladım canım
ben gargara yapmayı hiç sevmem :))

Afiyet olsun esw ciğim iyi etmişsin bazen ben de öyle yapıyorum iyi gelioyr canım istiyor kahvaltı hem her şeyde var ne de olsa:34::16:

sağol bitanem, sabah da kahvaltı yaptım ama canım böyle istedi :))
akşam da taze fasülye var daha yapmadım ama :))

millet evlendikten sonra kilo alır bekarken zayıftır bende tam tersi oldu evlendikten sonra zayıfladım :1:

neyse kız, biz de evlendikten sonra kilo veriyoruz tekrar :)

canım ideal kilo yağla alakalıdır. yani eğer yağın fazla ise daha çok kardiyo çalışmalı şekeri tatlıyı bırakmalı sağlıklı düzenli bir diyet uygulamalısınki yağlarından kurtulabilesin. özellikle göbek problemin varsa eğer muhakkak tatlı ve şekeri bırakmalısın. ben bırakım 4 ayda göbeğim eridi şimdi az kaldı diyete devam ediyorum benimde boyum 170. boyun uzunmuş canım sen gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat yürü. tatlıyı şekeri tamamen bırakırsan eğer bidaha canın istemez ben hiç yemiyorum gayet rahatım canımda istemez tatlı ihtiyacını meyvelerden alıyorum. göbeğindeki yağmı yoksa gevşememi iyi anlaman lazım. karnında eğer yağ varsa canım malesef şeker tatlı olduğu sürece erimiyor. sen şimdi dediklerimi yaparsan sarkma olmamsı içinde pilates yapıp gün aşırıda yürürsen veya arkadaşlar leslie yapıyo onuda yapabilirsin varsa bisiklet olur veya tempolu dans olur bunlardan birini gün aşırı yaparsan yağların erir. yağlar kardiyo sporuyla erir pilateslede toplanıp şekillenir canım

hugocuk verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.benim yağım %29 larda idi.72 kilo iken.şu an 68 im.
tatlı ve şekeri bırakmalısın demişsin canım ben bıraktım 2 ay hiç yemedim.senin gibi tatlı ihtiyacımı meyvelerden karşıladım hep ama regl günlerinde bir dayandım iki dayandım geçen patladım artık.nasıl canım çekti anlatamam sütlü tatlı yedim ertesi günlerin bi ara öğününde coştum ama canımda sıkkındı habire yedim çikolatalardan :2: bence çok kısıtlamakta iyi değil.bu hafta geçsin yeni kilomu göreyim haftada az az yiyecem çikolatamı da.sen 4 ay nasıl dayandın dayanıyorsun.gayet rahatım demene şaşırdım :44: eskiden de tatlı sevmez pek tüketmez miydin.ben çok severdim ve iyi yerdim de :59:
birde yüzde kaçtan kaça indirdin yağ oranını.güzel kilolar vermişsin tebrik ederim , kolay gelsin :34:

canım bence başla artık zaten çok kilon yok fazla yağının olduğunuda sanmam pilatese başlarsan şekilli zayıflarsın çok işe yarıyor

tamam canım başlayayım
akşam bi uzaya gidicem, bugün daha iyiyim zaten
yarım saat yapsam yeterli olur mu peki?
ebrunun videolarına hiç bakmadım gerçi ama
bide hergün mü yapayım
sıkılırsam diye korkuyorum
bende ebrunun dvdsi de var, ilk çıktığında almıştım ama biraz yaptıktan sonra bıraktım sıkıldım da
aslında canlı canlı daha zevkli olur ama işte çalışınca imkansız
ya da ben odamın kapısını kilitleyeyim, yatayım yere yapayım, ne dersiniz kızlar ?:60::60::60::60:

Sağol nerudacım :54: böyle gideriz umarım :34: seninde ikinci ayda aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum :70:

sütü haftada 2 kere içiyorum ben.ama hergün muhakkak yoğurt yiyorum.bazen bir bazen iki öğünde de,süt az mı yoksa :44:

arkadaşlar sizin yeme süreleriniz ne kadar :44: ben hızlı yerim eskiden bu yana ki bu da iyi bir alışkanlık değil.ama bi süredir artık yavaş yemeye çalışıyorum 15 dk -20 dk yı buluyor.çorbam varsa önce onu içiyorum bir yirmi dakika sonra yemeye başlıyorum diğer yiyecekleri. daha yavaş yiyen var mı :1:

hugocuk verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.benim yağım %29 larda idi.72 kilo iken.şu an 68 im.
tatlı ve şekeri bırakmalısın demişsin canım ben bıraktım 2 ay hiç yemedim.senin gibi tatlı ihtiyacımı meyvelerden karşıladım hep ama regl günlerinde bir dayandım iki dayandım geçen patladım artık.nasıl canım çekti anlatamam sütlü tatlı yedim ertesi günlerin bi ara öğününde coştum ama canımda sıkkındı habire yedim çikolatalardan :2: bence çok kısıtlamakta iyi değil.bu hafta geçsin yeni kilomu göreyim haftada az az yiyecem çikolatamı da.sen 4 ay nasıl dayandın dayanıyorsun.gayet rahatım demene şaşırdım :44: eskiden de tatlı sevmez pek tüketmez miydin.ben çok severdim ve iyi yerdim de :59:
birde yüzde kaçtan kaça indirdin yağ oranını.güzel kilolar vermişsin tebrik ederim , kolay gelsin :34:

canım ben çok pasta yerdim dondurma çikolatalı gofret sonra hamurişi kızartma colaya çok düşkündüm mesela günde 1 litre içiyordum o yüzden kilo veremiyordum. valla canım aşarı yukarı 83 kiloyken yüzde 33- 34 yağ oranım vardı şimdi yüzde 24 oldu. birde sen bu şekeri bıraktığın dönemde sakarin veya yapay tatlandırıcı veya güvenilir olmayan bal veya light bisküvi hani şu limonlu gibi tatlı olanlardan veya light içecekler falan içmiş yemiş olmayasın arada tatlı şeyler azda olsa yemiş olmayasın canım ağzına hiç tatlı şekerli bişey deymeyecekti meyveden başka. bende insülin direnci vardı yani tatlı yediğimde arkası geliyordu ne kadar çikolata tatlı varsa yerdim yedikçe yiyesim gelirdi ondan yani bıraktırdı birde göbek sorunundan bıraktırdı bana yasakladı. birde düzenli beslendinmi mesela karbonhidrat eksikliği varsa eğer o da tatlı isteği yaratabiliyor canım. tatlı ve şekeri tamamen bırakırsan vücut alışıyor o yüzden istemiyor ondan rahatım unutuyor insan yani öyle diyeyim

herkese yetişmek zor :1: menüleriniz çok güzel :46:
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum biran önce atlatırsınız umarım :34:

haklısın canım fazla kilolar başa bela,ne güzel bu kez sporla daha fit gözükürsün tabi :34: tekrar başlarsın umarım hiç çalışma hayatım olmadı ama çalışınca evde oturmak kolay değilmiş :97: öğretmenlik yapmak ister miydin bilemiyorum ama kuzenim edebiyat çıkışlı taban puanları yüksek 3 ye hazırlanacak herşeyin bi zorluğu var işte.bi de yaşını merak ettim :1:
inşallah canım hepimiz ulaşırız hedeflerimize :61: güzel bir ortam var ayrılmam dediğin gibi yapıyorum :40: daha geleli kaç gün oldu neler öğrendim :78: ar.evet 2 ayda nasıl gitti o kadar kilo anlamadım :1: geç olsun güç olmasın birdaha gelmesin o kilolar.:63:

tebriklerrr farmasi :61::nazar: bende ayda bir ölçüyorum bakalım pilatesle birlikte incelmeler görecek miyim :77: çok hareketli olduğun için spor yapmıyordun bildiğim kadarıyla egzersiz yapıyor musun.

priene bende tam tahıllı aldım haftada bir gün kahvaltımda yemeyi düşünüyorum.kaç kaşık katıyorsun?sütü göz kararı mı.tahıldı nesquikti sayılı yemişliğim vardır da ölçülü başlayayım.

meyvelisini bende sabah sabah çok tatlı gelir diye almamıştım.bende soğukla yapacaktım önce bir sıcak sütle deneyeyim.:61:

ovv 2,5 dilim ekmek mi :26: evet öğrenicem giderek yemem bir daha o kadar :77:
bende bozmamaya çalışıcam sağlıklı beslenerek kendimi çok daha iyi hissediyorum :34: kolay gelsin canım :34:

evet canım süperdi ama yetişemedik ki hızına :1: ben başladım :62: hoşuma gitti valla lastikli hareketler :1: ben bacaklar ve karın için uğraşıcam.sen ne kadar zamandır yapıyorsun canım.sonuçlarını görüyorsundur.:40:

sağol canım sana da afiyetler olsun.:34: bamya çorbasını deneyeceğim inşallah eskiden ne yemiyorsam artık onları da yiyorum :1: yemek ayrımına son verdim :77:

canım benimde canımın sıkkın olduğu hiç bişey yapmak istemediğim günler oldu kendimi zorlayarak da biraz egzersiz spor yaptım havam değişiyordu mutlaka :77: toparlanırsın umarım.:34:

Bence en iyisi üzerinde yazan miktara göre yapmak ama evde tartım olmadığından 7 yemek kaşığı koyuyorum.2 yk da yulaf ezmesi koyuyorum ancak yetiyor bana.1 su bardağı süt ilave ediyorum.

Son düzenleme:
Sağol nerudacım :54: böyle gideriz umarım :34: seninde ikinci ayda aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum :70:

sütü haftada 2 kere içiyorum ben.ama hergün muhakkak yoğurt yiyorum.bazen bir bazen iki öğünde de,süt az mı yoksa :44:

arkadaşlar sizin yeme süreleriniz ne kadar :44: ben hızlı yerim eskiden bu yana ki bu da iyi bir alışkanlık değil.ama bi süredir artık yavaş yemeye çalışıyorum 15 dk -20 dk yı buluyor.çorbam varsa önce onu içiyorum bir yirmi dakika sonra yemeye başlıyorum diğer yiyecekleri. daha yavaş yiyen var mı :1:

canım hugocuğun dediğine göre hergün 2 bardak ksüt veya yoğurt tüketmek gerekiyomuş
ben de buna göre tüketiyorum yoğurt ve sütümü
ben hızlı yiyorum ya, yedikten sonra farkediyorum ama hızlı yediğimi
bazen kocişle film falan koyuyuoruz yemek yerken, o zaman izlicem diye yavaş yiyorum, daha iyi oluyo tabi ama her zaman yapamıyorum malesef, unutuyorum :)))

tamam canım başlayayım
akşam bi uzaya gidicem, bugün daha iyiyim zaten
yarım saat yapsam yeterli olur mu peki?
ebrunun videolarına hiç bakmadım gerçi ama
bide hergün mü yapayım
sıkılırsam diye korkuyorum
bende ebrunun dvdsi de var, ilk çıktığında almıştım ama biraz yaptıktan sonra bıraktım sıkıldım da
aslında canlı canlı daha zevkli olur ama işte çalışınca imkansız
ya da ben odamın kapısını kilitleyeyim, yatayım yere yapayım, ne dersiniz kızlar ?:60::60::60::60:

olur yarım saat çok yağın yokki senin yeter yarım saat

Öğle;

4 yk mantarlı tavuk sote
6-7 yk bulgur pilavı
1 bardak kefir
roka

Biraz fazla oldu pilav yine :)

Tahinli pekmezli kek yaptım.Hiç şeker koymadım,tam buğday unuyla yaptım. 1 dilim yedim ama hemen yemek üstüne :(

Ara öğünde 2 kuru kayısı yerim artık.

Akşam da zeytinyağlı kereviz yapayım, hafif yemeklerle bitireyim günü bari.

ay ben acıktım ya
niye böyle oldum ki anlamadım walla
neyse bi bardak yeşil çay içeyim de açlığım yatışsın dimi:))
bide çaykurun sade yeşil çayını hiç tavsiye etmem, çok kötü bi tadı var :(

olur yarım saat çok yağın yokki senin yeter yarım saat

tamam canım, e yarım saatte de sıkılmam zaten :)

Öğle;

4 yk mantarlı tavuk sote
6-7 yk bulgur pilavı
1 bardak kefir
roka

Biraz fazla oldu pilav yine :)

Tahinli pekmezli kek yaptım.Hiç şeker koymadım,tam buğday unuyla yaptım. 1 dilim yedim ama hemen yemek üstüne :(

Ara öğünde 2 kuru kayısı yerim artık.

Akşam da zeytinyağlı kereviz yapayım, hafif yemeklerle bitireyim günü bari.

afiyet olsun canım ama gün içinde dengelersin merak etme sen :))
keki yemeni anlayabiliyorum, kokusu muhteşem oluyo pişerken :))))))

benimde çok az yeme sürem farkındayım ama bende hızlı yiyorum nedense.izndeydim bu hafta başladım işe doktoro gittim sürekli öğle yemeğini hep geç saatlerde yedim dahada geç kalmasın diye hep hızlı hızlı yedim aslında iyi birşey değil.akşamlarıda acele ediyorum ben 6:45 t evde oluyorum salata yap yemekleri hazırla hızlı hızlı tabi hızlıda yiyorum 7:30 yada yedibuçuğu geçerekten yemiş oluyorum geç olmasını istemediğimden böyle hep

evet canım süperdi ama yetişemedik ki hızına :1: ben başladım :62: hoşuma gitti valla lastikli hareketler :1: ben bacaklar ve karın için uğraşıcam.sen ne kadar zamandır yapıyorsun canım.sonuçlarını görüyorsundur.:40:

cnm ben önceden yapıodum bi ara bıraktım şimdi de 1 hafta oldu başlayalı bu 2.haftam.2 aya yakın bir zamndır da düzenli kardio yapıorum.kesnlkle tavsiye ediorum kilolar daha sağlıklı verilio kardiyoyla daha doğrusu yağlar.pilatesle de acaip güzek kaslarınız uzuo şeklleniosunuz popom bacaklarım farkedilir derece de sıkılaştı selülitlerim azaldı. çok mutluyum tavsiye ederim şiddetle:34:

sağol canım sana da afiyetler olsun.:34: bamya çorbasını deneyeceğim inşallah eskiden ne yemiyorsam artık onları da yiyorum :1: yemek ayrımına son verdim :77:

canım benimde canımın sıkkın olduğu hiç bişey yapmak istemediğim günler oldu kendimi zorlayarak da biraz egzersiz spor yaptım havam değişiyordu mutlaka :77: toparlanırsın umarım.:34:
[/QUOTE]
saol cnm teşekkrüler.bamya çorbası konya ya ait yöresel bi çorba içen herkes çok beğendi benm tanıdıklarımdan sen de denersin değişklik bende hiç yemek ayrtem,iorum di,yebilirim

canım benim boy 1.72
ama iştahımı bastırdım
başla cnm başla çok iyi oluo valla açılıosun esniosun yapabildiğin kadar yap cnm:34:

cnm ben eskiden nasılsa şimdide öle normal bi hızla yiorum vakit tutmam.yok 20 -30 kere çiğneyin fln denio ama hiç dwenemdim açıkcası.

Back
X