merhaba yaseminciğim resimdeki büyük oğlum 1. sınıfa gidin canım Fatihciğim adı gibi FATİH OLAN yani
şimdi küçüğün resmini de ekliyeyim o da Oğuzhan
aslında benim albümde her ikisinin resmi de var
açken 500 ml ılık su içtim
kahvaltı menüm
dün günden gelen pidelerden 2 parça yedim( 1 parçası 2 avuç içi kadardı 4 avuç içi pide yemiş oldum . pidelerin içiinde yeşillik ve peyniri vardı. o yüzden başka birşeye gerek duymadım.)
2 tatlı kaşığı tahin
250 ml şekersiz çay
az önce kahvaltı yaptım şekerler diyetimi hiç aksatmadan sürdürüyorumburaya düzenli olarak yazamamamın nedeni sınavlarıma çalışıyordum konular bayağı birikmişti onun için aralıksız çalıştım ben de bir tuhafım ya hiç çalışmam yada çalışınca dozunu kaçırırım
kahvaltıda şunları yedim
2 dilim kepek ekmek, domates- salatalık, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, marul, nane, maydanoz, 3 yeşil biber, 1 kupa yeşil çay, 2 kuru kayısı, 1 kivi
şimdi de 1 sütlü şekersiz türk kahvesi içiyorum
diyetisyenimi değiştirme şansım yok çünkü başka diyetisyen yok. bir tane daha var özel hastanede ancak duyduğuma göre bitkisel çaylarla zayıflatıyormuş. ilaçta veriyormuş. çok kısa zamanda hızlı verdiriyor o yüzden onu tercih etmedim ben. ama şu noktada haklısın yaptığım spora göre günlük porsiyonlar az geliyor bana. belki daha önce dediğin gibi diyetisyen kaçamaklar yapacağımıda göz önüne alıyordur. saç dökülme sorunum yeni başlamıştı canım cildiyeye gittim demir ve çinko verdi kullanıcam 1 ay. cildiyeci hamilelikte ateşli hastalıklarda sonra diyet yapanlarda bu durumun olduğunu söyledi. sadece demir eksikliği çinko eksikliği var ama bu benimde hatam mesela çinkodan demirden zengin besinlerle aram çok yok. bunlarda etkili tabikide. birde canım şu var ben her kontrolde hemen hemen hiç kas kaybım olmadı mesela geçen ay kas yapmışım artmış kas oranım. o yüzden bence diyetisyen sonuçlara bakıp değerlendirdiği için sonuçta kas gitmiyo yağ gidiyo bu yüzden bence yediklerimin yeterli olduğunu düşünmüştür ayrıca bu zamana kadar sorun yaşamadım bu ay pilatesle beraber ağır geldi zaten diyetisyen istersen kardiyoyu bırak sadece pilates yap dedi veya bir gün pilates bir gün kardiyo dedi ama ben ikisini beraber yaptım ondan güçsüz kaldım
teşekkür ederim canımyaseminciğim her zamanki gibi örnek menünle harikasın
sağol tatlım öpüyorum canım
sınavların için de Rabbim zihin açıklığı versin umarım herşey umduğundan daha güzel gelişir ve sonuçlanır tatlım Allah'a emanet ol
şimdilik hoşçakalın kızlar artık çıkmam lazım
geçmiş olsun hugocuk daha dün de yazdığım gibi bu yaşadıkların bana hiç sürpriz olmadı maalesef üzülerek yazıyorum ama sen diyetisyeninin listesinin üzerine laf ettirmiyordun belki kendince haklı sebeplerin vardı tabiki insan doktoruna ya da diyetisyenine güvenmek ister ,güvenir ki o kişiye gider değil mi ama aklımızın her zaman bir yerlerinde farklı ihtimallerin de olması gerektiğini düşünürüm ben tabi biraz yapı meselesi biraz insanlara olaylara şüpheyle yaklaşmak benim yapımdan kaynaklanan bir durum.
neyse sana saç dökülmesiyle ilgili de birşeyler yazmıştım bulunduğun yerde endokronoloji uzmanına ya da en kötü ihtimalle iç hastalıkları uzmanına görünmeni tavsiye etmiştim.
canım senin vücudun sinyaller vermeye başlamıştı da sanırım sen bunları göremedin ya da görmek istemedin .....
hani derler olaya dışarıdan bakan kişi daha farklı boyutta görür diye o misal
o sinyaller neydi biliyor musun halsiz düştüğünü sık sık yazman ve maden suyu ile halsizliğini gidermeye çalışman
yaptığın aktivitelerle vücuttaki atılan terle aynı zamanda vitamin mineral dengen de elbette bundan etkileniyordu.
vücut sinyal vermeye saç dökülmeleriyle de vermeye başlamıştı
ve de vücutta kırgınlık ya da halsizlik vakalarını zaman zaman yaşaman yüzünden ben yaklaşık 1.5 - 2 aydır deyim yerindeyse bir yerlerde arabanın motorunu çatlayacağını seziyordum daha doğrusu sezmiştim.ama bunu direk ifade etsem şunları kesinlikle diyeceğini biliyordum sen diyetisyen değilsin doktor değilsin vs vs .
ama şunu da demeden geçemeyeceğim
pekçok diyet örneği okudum araştırırken hep klasiktir ya
kahvaltılar
1kk peynir
3-4 zeytin
domates , biber, salatalık
bal ya da reçel
meyve suyu ya da çay
1- 2 dilim ekmek
vs şeklinde gider ama sabahın en kral -altın öğünü sende hep zayıf kaldı canımcım
ama şunu kesinlikle bilmeni isterim ki bu yazdıklarım sen ya da başkası farketmez kim olursa olsun böyle bir durum karşısında mutlaka dostça niyetimle ifade edeceklerimdi.
tekrar geçmiş olsun Ghostun dediklerine aynen katılıyorum
günaydın yaseminciğim nasılsın ne zamandır nerelerdeydin
huggocuğum ben internette araştırırken gördüm entele losyonu varmış saşları sağlıklı ve hızlı uzatıyormuş bu konuda bir bilgin var mı canım
yok canım bilgim yok. dün cildiyeciyede çıktım seninki gibi çinko hapı verdi. zinkonun ve de demir verdi. ama demir hap değil içiliyo küçük küçük şişiler içinde canım. 1 ay kullan geçer dedi. kulanmaya başladım dün
yok canım bilgim yok. dün cildiyeciyede çıktım seninki gibi çinko hapı verdi. zinkonun ve de demir verdi. ama demir hap değil içiliyo küçük küçük şişiler içinde canım. 1 ay kullan geçer dedi. kulanmaya başladım dün
gece çok hastalandım sabaha kadar uyumadık istifrada ettim ateş bulantı hepsi vardı. sabah erkenden doktora gittik çok kötü üşütmüşüm malesef vücut direncide düşükmüş vitamin eksikliği çıktı çinko ve demir eksikliği varmış neyse aldım ilaçlarımı kullandım şimdi iyiyim gece çok kötüydüm
Hugocuk belki biliyorsundur ama demir solüsyonunu aç karna yanında 1 yk limon suyuyla veya portakal suyuyla iç.Maksimum fayda sağlarsın.
günaydın hanımlar akşamki menüm
bir kepçe yoğurt çorbası (pirinç sayılıdır içinde suyundan içtim)
3 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk
salata
2 dilimi bulmuştur normal ekmek
sonrası bir bardak şekersiz çay
bir su bardağı türk kahveli süt
bir tane elma
sabah kahvaltım
bir dilimin yarısı trabzon ekmeği (dilimleri büyük oluyor)
domates-salatalık
4 zeytin
2 kibrit kutusu tuzsuz peynir
günaydın kızlar hemen bende dün akşam menümden bahsedeyim
azıcık bezelye
1 tavuk butu
ve brokoli salatası
sabah ise yarım simit ve şekersiz çay
nasıl kızlar
günaydın bayanlarrrrrrr
dünkü menümü yazayım sonrada geçmişi bir okuyayım
sabah
3 adet altınbaşak bisküvi
1 kk beyaz peynir
ara
4kuru kayısı
5 badem
5 fıstık
öğle
5-6 kaşık kıymalı pırasa yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 dlm kepek ekmeği
ara
3 mandalina
akşam
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 yumurta
1 poğaca:26öğlen börekten kaçarkaen akşam poğacaya tutuldum)
ara
1 bardak süt
yorum plssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?