60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az önce kahvaltı yaptım şekerler diyetimi hiç aksatmadan sürdürüyorum buraya düzenli olarak yazamamamın nedeni sınavlarıma çalışıyordum konular bayağı birikmişti onun için aralıksız çalıştım ben de bir tuhafım ya hiç çalışmam yada çalışınca dozunu kaçırırım
kahvaltıda şunları yedim
2 dilim kepek ekmek, domates- salatalık, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, marul, nane, maydanoz, 3 yeşil biber, 1 kupa yeşil çay, 2 kuru kayısı, 1 kivi
şimdi de 1 sütlü şekersiz türk kahvesi içiyorum

maşallah Allah bağışlasın canım öpüyorum yanaklarından sınıf arısı olan hatırladım şimdi

afiyet olsun canım

yaseminciğim her zamanki gibi örnek menünle harikasın

sınavların için de Rabbim zihin açıklığı versin umarım herşey umduğundan daha güzel gelişir ve sonuçlanır tatlım Allah'a emanet ol

şimdilik hoşçakalın kızlar artık çıkmam lazım

çok geçmiş olsun hugocuğum en kısa zamanda eski direncine kavuşup tastamam sağlıklı zayıflaman dileklerimle canım
sen spor yapıyorsun hücrelerin daha gençtir çabuk toparlarsın hayatım

teşekkür ederim canım
şimdilik hoşçakalın kızlar artık çıkmam lazım

tamam tatlım okula gidiyorsun galiba Allah zihin açıklığı versin canım

teşekkürler ilgin için. daha önce yediklerin fazla diyordun bana . hatırladınmı. benim yediklerim bana az geldi . birde gün içinde bazen halsi kaldığımı yazmıştım sebebi canım spor yaparken camı açıp koşmam ve terlememdi. sonra üşütüyo tabikide insan. farmasicim bak spor en az haftada
3 gün olmalı canım ve bu kilo korumak içindir. yani 2 gün spor bir işe yarama. bunu kime sorarsan sor kime danışırsan danış değişmez. ben 4 gün yapıyorum kardiyo pilateste 5 gün. vitamin eksikliği olduğunu kendimde biliyordum çünkü daha ziyade tek çeşit meyve yiyordum yanlış bu aslında ama ben portakal ve mandalinayı çok sevdiğim için hep onları tercih ediyordum böyle olunca tabikide normal yani. listene laf ettitmezdin demişsin şu yönden evet ettrimem eğer sağlıksız olsaydı canım yağ gitmez kas giderdi yani eskisi gibi bacaklarım popom erir göbeğim kalırdı. zaten sen başka diyetisyenden alınmış bir listeyede baksan aşarı yukarı aynıdır. gostun yazdığı ölçüde zaten günlük 3 porsiyon meyve sebze var et var süt yoğurt var peynir var lif var daha ne olacakki. sen bana senin listedeki yiyecekler fazla diyordun oysaki az gelmiş yani ben senin yediğin gibi 2 kaşık ondan 3 kaşık bundan yesem hiç zayıflayamam hasta olurdum. hasta olmamın sebebi belli benim hatam koşarken camı açmam terlemem falan. havalar artık çok soğuk. yani kısacası soğuk algınlığı. zaten bir gündede yoparlandım şükürki. dün doktora bazı şeylerden korktuğum için önlem olsun diye gittim zaten ama bişey çıkmadı. canım ben kafaya göre diyet yapılıp kilo vermeye karşıyım. sağlıklı beslenmeye gelince bence ne kadar sağlıklıda beslenildiği düşünülse 2 kaşık 3 kaşık sebze yemeği veya et yemeğinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. yani senin yediklerin bana göre yetersiz. nasılki benim yediklerim sana fazla geliyorsa seninkilerde bana az gelir. sen şimdi kendine göre yapıyorsun metabolizmanı ona göre alıştırdın ne zamandır zaten fazlasını yesen kilo olur sana alıştı bünyen bu düzene sporunda az olduğu için sorun çıkmaz yeterki bozma düzeni

Son düzenleme:
huggocuğum ben internette araştırırken gördüm entele losyonu varmış saşları sağlıklı ve hızlı uzatıyormuş bu konuda bir bilgin var mı canım

huggocuğum ben internette araştırırken gördüm entele losyonu varmış saşları sağlıklı ve hızlı uzatıyormuş bu konuda bir bilgin var mı canım

yok canım bilgim yok. dün cildiyeciyede çıktım seninki gibi çinko hapı verdi. zinkonun ve de demir verdi. ama demir hap değil içiliyo küçük küçük şişiler içinde canım. 1 ay kullan geçer dedi. kulanmaya başladım dün

anladım canım benim zinco -c tableti bitmek üzere , dün benexol diye bir b vitamini kompleksi olan haba başladım uykudüzensizliği , özellikle kronik yorgunluk, depresyon çok iyi geliyormuş diyette de gerekliymiş demir şurplarını ben de bir ara kullandım 10 adet küçük şişelerde aç karna yemeklerden 1 saat önce tüketiliyor tadı da pekmez gibiydi kansızlığa iyi geliyor gerçekten

Hugocuk belki biliyorsundur ama demir solüsyonunu aç karna yanında 1 yk limon suyuyla veya portakal suyuyla iç.Maksimum fayda sağlarsın.

günaydın hanımlar akşamki menüm
bir kepçe yoğurt çorbası (pirinç sayılıdır içinde suyundan içtim)
3 köfte büyüklüğünde ızgara tavuk
salata
2 dilimi bulmuştur normal ekmek
sonrası bir bardak şekersiz çay
bir su bardağı türk kahveli süt
bir tane elma
sabah kahvaltım
bir dilimin yarısı trabzon ekmeği (dilimleri büyük oluyor)
domates-salatalık
4 zeytin
2 kibrit kutusu tuzsuz peynir

Günaydın herkese,
Dün gece pilates yapıp yattım, çok rahat uyudum. Kızım da geç uyuduğu için sık uyanmadı tabi, onun da etkisi var.

Dün omlet yemiştim, bugün canım tahıllı gevrek yemek istedi.;
1 kocaman bardak süt (yağlı)
7 yk tam tahıllı gevrek
2 yk yulaf ezmesi
1 yk keçiboynuzu pekmezi
1tl öğütülmüş ceviz

Üzerine de 1 avuç kabak çekirdeği yedim.

Şimdi yeşil çay demleyeceğim.Biberiyeli yaparım herhalde.

Hugocuk inşallah kısa zamanda toparlarsın. Bence biraz bedeninin sesini dinle. En azından ev temizliği falan yaptığın günler spor yapma. Haftada 5 gün pilates insanı yormuyor ama hem pilates hem koşu hem ev işi ağır oluyordur.
Diyetisyenle bir konuş bakalım, spor programını o yapsın sen de ilaveler yapmadan uy programa :)

günaydın kızlar hemen bende dün akşam menümden bahsedeyim
azıcık bezelye
1 tavuk butu
ve brokoli salatası

sabah ise yarım simit ve şekersiz çay
nasıl kızlar

günaydın bayanlarrrrrrr
dünkü menümü yazayım sonrada geçmişi bir okuyayım

sabah
3 adet altınbaşak bisküvi
1 kk beyaz peynir

ara
4kuru kayısı
5 badem
5 fıstık

öğle
5-6 kaşık kıymalı pırasa yemeği
1 kase ezogelin çorba
1 dlm kepek ekmeği

ara
3 mandalina

akşam
salata(1 çk zeytinyağı ile)
1 yumurta
1 poğaca:26öğlen börekten kaçarkaen akşam poğacaya tutuldum)

ara
1 bardak süt

yorum plssssssssssss

Afiyet olsun, tam kararında herşey.

günaydın kızlar hemen bende dün akşam menümden bahsedeyim
azıcık bezelye
1 tavuk butu
ve brokoli salatası

sabah ise yarım simit ve şekersiz çay
nasıl kızlar

Akşam menüsü çok güzel, sabah peynir ve yeşillik te yiyebilirdin.

Afiyet olsun, aşırı bir şey yok.Akşamki 1 poğaçayı dengelemişsin salata ve yumurtayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…