60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok tatlım bilmiyordum canım çok iyi oldu söylediğin öyle içerim. demir solisyonu verdi

Hugocuk geçmiş olsun canım.Yanlış okumadıysam 13 kilo kadar vermişsin , bunu ne kadar zamanda verdin ve gittiğin diyetisyen özel mi yoksa devlet hastanesinde mi?

ekmek yok diyecektimki sonraları okuyunca ekmeği daha önceleri fazla kaçırdığın için yememişsin.
sıla canım hem hamburger hemde kızartma çok tabi.eşinede suç bulma bence herşey senin elinde önemli olan iradeli olmak canım işte burda.ama şu varki haftada birgün kaçamak olarak düşünürsen olucak artık yapcak birşey yok bunu kaçamaktan sayarsın bir hafta boyunca kaçamak yapmazsın sende canım
neruda canım geç olsada bir dilim ye yine ekmek sen.menüde güzelmiş canım afiyet olsun
canım hoşgeldinbiz burdaaz ve sık yiyerek zayıflıyoruz canım öyle sıkı bir diyetimiz yok.hergün yediklerimizi içtiklerimizi sporumuz varsa yaptığımız sporu yazıyoruz eğer eksik yada fazlaysa söylüyoruz o kişiye.çizelgemiz önceden vardı canım ama şimdi yapılmıyor çizelge herkezin kendi günü var ayrı ayrı tartılıp vermişse yada almışsa yazıyoruz buraya.şekeri bırakmanda çok güzel canım burda hugocuk ve ben de şekeri tatlıyı bıraktık tamamen bana kalırsa tatlandırıcıda kullanma canım hemde zararları çokmuş duymuşsundur belki ve şunu söyliyeyim canım sana bence tek yönlü beslenme tarzı yapma canım .başarılar canım sana
emines canım hoşgeldin biz sıkı bir diyet yapmıyoruz canım daha doğrusu diyet diye birşey yok bizde az ve sık yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz biz.acelemizde yok yavaş yavaş veriyoruz.ilaç konusuna gelince ilaca hepimiz karşıyız kullanma canım bence ilacı kullanıp hızlı kilo vericeksin sonra bırakınca ilacı hızlı vermiş olduğun kiloyu tekrar hızlı geri alacaksın bence doğal yollarla yavaş yavaş ver canım daha iyi olur.
günaydın hugocuk seninde cuman mübarek olsun
sen sorun etme canım düşünme yazamıyorum diye bence derslerin sınavın daha önemli.bu arada kahvaltın güzelmiş.kilo verebildinmi yesemin sen canım zeytinyağı yiyprsunya çok yararlı olduğunu biliyorum zatende hergün yiyosun bildiğim kadarıyla zayıfladınmı merak ettim
günaydın canım afiyet olsun
günaydın kızlar hemen bende dün akşam menümden bahsedeyim
azıcık bezelye
1 tavuk butu
ve brokoli salatası

sabah ise yarım simit ve şekersiz çay
nasıl kızlar
güzel canım afiyet olsun

famir güldürdün beni canım şimdi ya o kadar sana dün börek yeme dedik valla poğaçaya yakalanmışsın neyse olan olmuş artık bugün telefi edersin ama akşam menüsü poğaça olmasaymış az mış canım poğaça olduğu için iyi diyeceğim artık

nugyacım sorma ya,kayınvalidemler bizde ya ,içeri bir girdim evi poğaça kokusu sarmı,katmerde vardı(börek çeşidi).valla sanırım dün yemem gerekiyormuş,fazlasıyla kaçmaya çalıştım ama ne yapayım nefis bu dayanamıyorbide ben hamur işine çok düşkünüm yine iyi yırttımyani,diyette olmazsan 4-5 tane beni ancak paklardı valla!neyse 2,5 dilim eder heralde dimi orta büyüklükte bir poğaçaydı dışarda satılanlar kadardı,iştahımıda açmadı,sadece akşam vakti(6 da) olması sakıncalı oldu.neyse artık dün toplamada 5,5 dilim ekmek yemiş oldum

canım içindeki yağda önemli sanayağ ile yapıldıysa eğer dediğin gibi1 tanesi 2,5-3 dilim yapar bencede.neyse bugün telafi edersin artık

menü gayet güzel afiyet olsun,haftaya benimde sınavlarım var,sanada başarılar diliyorum.sınav zamanı diyet listesinde tozutmam umarım

azıcık bezelye
1 tavuk butu
ve brokoli salatası

nasıl kızlar

azıcık bezelye demişsin ne kadardı canım. ekmekte yokmuş yoğurt süt hergün yiyorsun değilmi. meyve falan. sporla aran nasıl

nerudacığım,canımcıımmmmm,süper menü bence.hiç de fazla olmamış ekmek bile yok yani.miden küçüldüğü için öyle hisssediyorsun sanırım.benim menümü bir okusana çok güleceksin:26::26::26:

günaydın kızlaaaarrr
herkese hayrlı cumalar
umarım herkesler için güzel bir gün olur
kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek ile yapılmış tost
(2 kk kaşar ile yaptım süt yoğurt hakkımdan düşücem)
1 kuru kayısı
3 fındık
3 badem
pilatesi bekliorum şimdi bugün top günü .

canım öğünlerin güzel ama bence ara öğünlerini çok kaçırmışsın yani hep karbonhidrat içeren şeyler 1 paket diyet büskivi 3 dlm ekmek ediyor neredeyse,2 galetada 1,5 dlm desek,akşamda 4 kaşık makarna 2 dlm ekmek eder,sabah menünü göremedim yani sabahı saymazsak 6,5 dlm ekmek yemiş olmuşsun ve bunun çoğunu ara öğünde almışsın.ara öğünlerine dikkat et derim canımm

canım menün gayet iyi bence,sabah peynir yeme hakkımız yokmu onu da süt ve yoğurttan düşüyormusunuz,gerçi ben süt yoğurt hakkımı dolduramıyorum bile ama

afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm sınavlarında başarılar seni örünce kendim aklıma geldim geçen sene bende senn gibi öğrenciydim bu sene evli barklı kadın oldum ayol
hugocuk geçmiş olsun tatlım ben çok çektm geçen senelerde kansızlıkdemir eksikliği fln.bahsettiğin o küçük şişelerden tam 11 kutu içtim kış boyunca yani toplam 11*10=110 kutu.acaip iştah açıo cnm.hani hep kilo aldırır derler ya ilaç aldırmıo aslında ama iştah açıo sanırım değerler yerine geldikçe insanın canı herşeyi yemek istio hakim olamıo insan kendine.sen dikkatlice kullan cnm mutlaka kullan ama ihmal etme.

afiyet olsun cnm çok güzel
azıcık bezelye
1 tavuk butu
ve brokoli salatası

nasıl kızlar
cnm yediklerinin miktarını tam yaz 3-4 kaşık gibi
bide mutlaka akşam uoğurt ve salata olsun gün içinde sü ve yoğurdunu ihmal etme meyve yide.afiyet olsun
cnm herşey çok güzel ama poğaçayı en azından yarım yeseydin bak siz kırılmayın die yarım yiyorum fln derdin.bidaha öyle yap oldumu cnm gerisi çok güzel

canım menün gayet iyi bence,sabah peynir yeme hakkımız yokmu onu da süt ve yoğurttan düşüyormusunuz,gerçi ben süt yoğurt hakkımı dolduramıyorum bile ama
cnm peynir hakkımız varda sabahları 1 kk yiyodum ya bu sabah hem kaşakr hemde 2 kk olunca ondan dedim düşerim die

famircim peynir hakkımız hergün var tabikide ama kalanchoe 2 kibrit kutusu kaşar peynir yediği için kaşar normal peynirlere göre yağlı biliyosun onun için süt yada yoğurt hakkından düşecek

kalanchoecim biliyorum o demir ilaçları çok iştah açıyor ama ben zaten iştah açan şeyler yemiyorum dikkatliyim. zaten diyetisyeme söyleyeceğim belki demir eksikliği için bişeyler ayarlar listeme belki kullanmaya gerek kalmaz bakalım. ama kullanmam gerekirsede çok dikkat edeceğim çok iştah açıyor ama ben iştah açan şeyler tatlı falan yemediğimden dolayı çok etkilemez sanırım etkilersede artık kendime dikkat ederim zaten salı günü listem değişecek aynen devam diyete ve sporada

pilates yapan arkadaşları tebrik ediyorum ben bugünde yapmadım aslında iyiyim yapssam yaparım ama doktoru dinledim en azından çarşambaya kadar spor yapmayacağım. belki pilates olur sadece. bu arada demir eksikliği sorunu bende eskidende oluyordu zaman zaman ilkez başıma gelen bişey değil yani

pilatesimi yaptım kızlar.bugün topluydu hareketler.benm şun topum olmadığı için:2:topsuz hareketlerden yaptım günlük yapılan kalça popo basen bacak hareketlerini.bu pilates süper bişi gerçekten insan açılıo rahatlıo resmen ben inceldiğimi şeklldendiğimi hissediorum.herkese tavsiye ederim.
bide kızlar size bugünkü rüyamı anlatıyımda eğlenin biraz
dün pilatesde karın günüydü malum o kadar etkilenmişim ki demekki
rüyamda karnım dümdüz hiç fazlalık yok ne elma ne ayva göbek sımsıkı kaslı taş gibi
vücudumu hatrlamıorum ama göbek öleyse gerisi zaten süper olmuştrdokunuorm böle karnıma ama öle güzelki dümdüz ha duvar ha benm göbek
sonra uyandım tabi bi baktım karnıma rüyaymış.
dedimki kendi kendime bu bi işaretmiydi acaba Allah ü Teala sen ancak dümdüz karnı rüyandamı görürsün demek istedi? yoksa gerçekten öle olucak ta şimdiden alıştrmamı yaptım bn bilemedim vallatöööööööbe töööbbee
inş.öle olacağıma inanıorum bu onun işaretidirherkese dümdüz duvar gibi karınlar ihsan et bu mübarek cuma günnnde Ya Rabbim.AMİN

amin canım hayır olsun diyelim rüyan hayra çıksın

Canım afiyet olsun bence super bşir kahvaltııı kilo durumun nasıl buarada tartılıyo musun hiç??inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım

ilahi yaaa o kadar savaş verdik börek yeme diye neyse dediğin gibi yemen lazımmış demek ki sağlık olsun sıvı yağlıymış hem de neyse artık afiyet olsun canın istemiş yemişsin napalım di mi

yok yok o öyle olucak göbişin onun işareti canım bence neden olmasın hem spor tamam sağlıklı beslenme de tamam olur neden olmasın Allah hepimze fındık gibi popocuklar dümdüz karınlar nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…