60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım şidiye kadar bişey olmadı inş. bundan sonrada olmaz farmasicim ocaktada yaptım spor 5 hafta sadece o zaman 3 satt yapmıştım ve ben 5 ay o 5 haftanın sefasını sürdüm hiç kılo almadım sıkılaştım öyle bir rahatsızlıgımda olmadı cok şükür cünkü yedim birde ben bünyeyelede alakalı oldugunu düşünüyorum

500 ml su içiyorum böylelikle 2 lt su içmiş olacağım

ben 1 yıla yakın yaptım canım baştan en fazla 1 saat yaparken sonlara doğru cıvıtmıştım 2 saat yaparak neyse artık geçmişteki hatalarımdan ders çıkararak bu kadar rahat ve sağlıklı bir şekilde kilo verdim artık bu seferki girişimimde
ama eşimin de gözünden kaçmadı her seferinde şimdi gerçekten doğru yoldasın ,saçmalamadın aşkım diyor

Son düzenleme:

canım bende sporum bitene kadar 1,5 lt içiyorum evdede içiyorum ayrıca hergün 2 fincan limonlu yeşil çayımı içiyorum ayrıca ayranıda cokça tüketiyoruz yeterli oluyordur demi zaten bir ayagım wc de oluyor yağların idrarla atıldıgını duymuştum doğrumu acaba :26:

canım bende sporum bitene kadar 1,5 lt içiyorum evdede içiyorum ayrıca hergün 2 fincan limonlu yeşil çayımı içiyorum ayrıca ayranıda cokça tüketiyoruz yeterli oluyordur demi zaten bir ayagım wc de oluyor yağların idrarla atıldıgını duymuştum doğrumu acaba :26:

hugocum çok çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
bol bol c vitamini al ki direncin yükselsin

akşam yediklerimi yazayım ben de

2.5 tahta kaşık taze fasülye
1 yk pilav
salata
1 kutu ayran
ekmek yok
saat 9 gibi 1 elma yedim
az önce de 10 kadar yarım ceviz

bide 20dk uzay yürüyüşü yaptım

eşime kavurma yaptım ama canım istemedi, ben yemedim o yüzden

maşallah kuzucuklarına farmasi allah bagışlasın :97:

teşekkür ederim canım biraz önceki ayakta duran küçük oğlumun şimdiki hali

şu andaki şapkalı büyük oğlumun küçüklük hali

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

afiyet olsun canım bende yarın bezelye ve bulgur pilavı yapacagım inş. tabi salatada
teşekkür ederim canım biraz önceki ayakta duran küçük oğlumun şimdiki hali

şu andaki şapkalı büyük oğlumun küçüklük hali

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

sağol canım çok teşekkürler, tabağımda daha pilav vardı yemedim bugün yeterince ekmek yedim zaten diyerek

afiyet olsun canım bende yarın bezelye ve bulgur pilavı yapacagım inş. tabi salatada

sağol canım, bezelyeyi de severim ben ama kociş pek sevmiyo malesef
salatayı da eksik etmemeye çalışıyorum
hiç bişi yapamasam havuç rendeleyip içine mısır nar ekşisi sumak nane koyuyuorum, mis gibi salata oluyo

selam ben geldimm nasıl gidiyo hayat bakalım arkedeşler:)
ben bugun dayanamadım hamburger ve patates kızartması yedim öğlen hep eşimin suçuu cok mu kaloridir akşam az yedim ama sankii yinede kendimi suçlu hissediyorumm.:44:

bence arada öyle kaçamaklar ii oluyor ben kılo vermişsen haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyorum cokta güzel oluyor

ahh 60lı kilolarr
sizi istiyorumm
inşallah en yakın zamanda bir kaç ay sonra aranızda olurum arkadaşlar

500 ml suyumun yanında 2 badem yedim şimdi

kızlar bütün gün yedikleriimi içtikleriimi tek seferde yazsam maşallah market fişi gibi uzadıkça uzayacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…