60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar kızlarrrrrcımmmm oku okumaşallah bu akşam herkes yazmış da yazmış ben de akşma menümü yazayım

4yk mantarlı tavuk sote(tavukları göğüs kuşbaşıydı ve yağ koymadım yemeğe)

1 pasat tabağı dolusu haşlanmış limonlu karnıbahar

1 kase yoğurt

aslında z.yağlı kereviz de vardı ama çokk doydum tavuk ve karnıbahar tıkadı beni acayip tıkandım bu akşam kerevizimi de yarın öğlen yerim artık

Ben akşam biraz geç yediğimden ekmek yemiyorum ama bugün 2 sabah 1 öğlen 1 ade akşamüstü arada 2yk yoğurtla 1 dilim olmak üzere 4 dilim yedim yemeği geç yiyiorumdiye ekmek yemiyorum ona rağmen bu akşam tavuklar mı artıkkarnıbahar mı tıkadı 4yk altıüstüama çok yemiş gibi hissettim valla ama çok değil yani gayte normal di mi kızlar?? hı hı?? yorum yapın bakiiiiim

Afiyet olsun tatlım güzelmiş menü tüh bak kavurma muhabbeti boşa gitti yememişsin bile ben de bugün 30dk uzay+20dk koşu bandı yaptım arka arkaya dünküspor bugüne kalmıştı hallettim ço kşükür

bence arada öyle kaçamaklar ii oluyor ben kılo vermişsen haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyorum cokta güzel oluyor

Eveeet ben de aynen öyle yapıyorum tosticiim genelde haftada 1 gün ya da 2 haftada 1 gün kaçamak günüm yani abartmıyorum ama o gün canımın istediklerinden yiyiorum gayet güzel bi şekilde

afiyet olsun canım herşey kararında ve sağlıklı ne güzel

kızlar 2 gündür altıma tayt üzerimde dar bir badi giyorum kendimi cok kılolu hissettim bu akşam herhalde 65 olmadan birdaha giymem bunları

kızlar Allah rahatlık versin iyi geceler öpüyorum herkesi

bence arada öyle kaçamaklar ii oluyor ben kılo vermişsen haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyorum cokta güzel oluyor

bencede artık yarın cok dikkat etcem inş..bu arada sadece 500 gr verdimm ben 62 idim ac karnına sabah yine baktım 500 gr verdim

ben de yatıyorum kızlar herkese iyi geceler
pilates yapmaya çalıştım ama yine tam beceremedim
yarına artık kısmetse
yerim de dar gelio
yarın onu da ayarlıcam
gerçi benimki biraz da oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş hesabı ama napalım :))))))))))))))

çok çok geçmiş olsun cnm inş. çabuk atlatrsın.

cnm bunu sana ve 1 saatten fazla 2-3 saat gibi aşırı spor yapanlara yazıorum geçen gün tv de izledim.hafta 3 gün 45 dk -1 saat arası yapıla spor en makbuludur dedi dr.ayrıca spor yaparken göz ardı edilen bişi vardır örneğin hafta da 4 gün 6-7 km yürüyenler var peki bunu 60-70 yaşına geldiğinizde de yapabilecekmisinz dedi.eğer yapamazsanız ki yapamazsınız muhtemelen ve bu olumsuz duurm yaratabilr gibi bişiler söledi tam ifade edememiş olabilrm ama böle işte cnm dikkat et kendine halsiz düşme yavaş olsun sağlıklı olsun.kolay gelsn cnm

afiyet olsun cnm çok güzel
yok cnm arada ödül gerekli.ama haftada 1 olmak şartıyla abartmadan :)afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm çok güzel olmuş ellerine sağlıktavuk gerçekten tıkıo insanı.bide sende de olmuş bak bende de oluo bazen çok yemememe rağmen acaip doyuyorum sofradan zor kalkıorum desem yerdir ama sonra ilerleyen saatlerde hazmoluo hatta bazen nadir de olsa acıkıorum.mesela bugün 1 dilim ekmeğimi bile bitiremedim çorba karnıyarık salata ve yoğurt yedim .acaip doydum zor kalktım sofradan 10 gibide yarımşar elma portakal mandalina muz yedim.ama şimdi gurldanıo midemtabi bu saatte yemem bişi yatıcam zatn.kociş biraz erken yattı.bende bakııyım kızlarcım napıo dedim geçmiş çok birikio sabah zor oluo .şimdide kimse yok ama kendikedime yazıorumsbah okursunuz artıkımherkese iyi geceler:79:

merhaba kızlar ben siteye çok sık giremiyorum ama gönlüm sizlerle benide aranıza alırmısınız ben 1.55 boyundayım bir haftadır diyet yapıyorum 65.8 kiloydum şu an 64.1 oldum karbonhidrat diyeti yapıyorum aslında eskisinden daha fazla yiyorum sadece ekmek,hamur işleri ,pilav,makarna ve şekeri terk ettim .aslında fanatik bir kahve tiryakisiyim. şekersiz içemiyorum tatlandırıcı yetişti imdadıma :89: çizelgeyi hangi günler düzenliyorsunuz yarışta bende varım herkese iyi geceler

Ben sizin listelerinize şöyle bir göz attım ben hiç birşey yemiyorum sizle kıyaslanınca ama benim vermem gereken 15 kilo var ((
bakalım şimdi iyi gidyorum ama böyle devam edebilirmiyim emin degilim zayıflamailacı kulllanan varmı aranızda almayı dşnyorum bir fikir edineyim dedim iyi geceler.

günaydın hanımlar günaydın hugocuk nasıl oldun daha iyisindir inşallah

herkesin cuması mübarek olsun kızlar.
bu güzel gün hepimize ve insanlığa sağlık, huzur ,mutluluk, barış ve dostluk getirsin inşallah
kimse açlıktan yoksulluktan sefaletten savaştan hastalıktan ölmesin acı çekmesin amin

selam millet nasılsınız. iyileştim sayılır. hepiniz çok sağolun ilginiz için ama dün bayağı kontrolden geçtim ciddi bişey yok yani beslenmeyle alakalı bişey yok. ancak doktorun dediği şu. 13 kilo veren pekçok insan bu sorunu yaşayabilir. heleki verilenlerin çoğu yağ olunca normal bu dedi. 1 hafta spor yapma dinlen geçer dedi. zaten vitamin değerlerini falan salı günü diyetisyene götüreceğim. doktorlara göre kilo fazlasını 1 yıl gibi bir zamana yayarak vermek gerekliymiş o zaman iyi dediler. ben zaten üşütmüştüm size yazmıştım ve o dönem listemi yapamadığım gibi doğru dürüst bişeyde yiyemedim gün içinde. eğer yanlış olsaydı listem zaten kas kaybım olurdu. kas kaybını eskiden çok yaşadım ben o yüzden biliyorum öyle bir durum yok. ama şu var elbette belki miktarlar az gelmiş olabilir belki günlük 5 diilim ekmek değilde 6 dilim ekmek yemeliyim. belki evet porsiyonlar yaptığım spora göre az gelmiş olabilir ama sağlıksız bir liste değil.

günaydın tatlım ne kadar güzel dilekler bunlar böyle amin canım inşallah

günaydın canım çok geçmiş olsun hayatım

açken 500 ml ılık su içtim

kahvaltı menüm

dün günden gelen pidelerden 2 parça yedim( 1 parçası 2 avuç içi kadardı 4 avuç içi pide yemiş oldum . pidelerin içiinde yeşillik ve peyniri vardı. o yüzden başka birşeye gerek duymadım.)
2 tatlı kaşığı tahin
250 ml şekersiz çay

diyetisyenimi değiştirme şansım yok çünkü başka diyetisyen yok . bir tane daha var özel hastanede ancak duyduğuma göre bitkisel çaylarla zayıflatıyormuş. ilaçta veriyormuş. çok kısa zamanda hızlı verdiriyor o yüzden onu tercih etmedim ben. ama şu noktada haklısın yaptığım spora göre günlük porsiyonlar az geliyor bana. belki daha önce dediğin gibi diyetisyen kaçamaklar yapacağımıda göz önüne alıyordur. saç dökülme sorunum yeni başlamıştı canım cildiyeye gittim demir ve çinko verdi kullanıcam 1 ay. cildiyeci hamilelikte ateşli hastalıklarda sonra diyet yapanlarda bu durumun olduğunu söyledi. sadece demir eksikliği çinko eksikliği var ama bu benimde hatam mesela çinkodan demirden zengin besinlerle aram çok yok. bunlarda etkili tabikide. birde canım şu var ben her kontrolde hemen hemen hiç kas kaybım olmadı mesela geçen ay kas yapmışım artmış kas oranım. o yüzden bence diyetisyen sonuçlara bakıp değerlendirdiği için sonuçta kas gitmiyo yağ gidiyo bu yüzden bence yediklerimin yeterli olduğunu düşünmüştür ayrıca bu zamana kadar sorun yaşamadım bu ay pilatesle beraber ağır geldi zaten diyetisyen istersen kardiyoyu bırak sadece pilates yap dedi veya bir gün pilates bir gün kardiyo dedi ama ben ikisini beraber yaptım ondan güçsüz kaldım

farmasiciğim canım resimdeki oğlunmu maşallah çok sevimli

merhaba yaseminciğim resimdeki büyük oğlum 1. sınıfa gidin canım Fatihciğim adı gibi FATİH OLAN yani
şimdi küçüğün resmini de ekliyeyim o da Oğuzhan
aslında benim albümde her ikisinin resmi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…