hugocum çok çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
bol bol c vitamini al ki direncin yükselsin
akşam yediklerimi yazayım ben de
2.5 tahta kaşık taze fasülye
1 yk pilav
salata
1 kutu ayran
ekmek yok
saat 9 gibi 1 elma yedim
az önce de 10 kadar yarım ceviz
bide 20dk uzay yürüyüşü yaptım
eşime kavurma yaptım ama canım istemedi, ben yemedim o yüzden
bence arada öyle kaçamaklar ii oluyor ben kılo vermişsen haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyorum cokta güzel oluyor
farmasicim nasılsın ya kaç gündür denk gelemedik.ben geç saatlerde açıyorum hep.özledim sizi.
hamd olsun çok şükür iyiyim canım sen nasılsın ?
Selamlar kızlarrrrrcımmmm oku okumaşallah bu akşam herkes yazmış da yazmışben de akşma menümü yazayım
4yk mantarlı tavuk sote(tavukları göğüs kuşbaşıydı ve yağ koymadım yemeğe)
1 pasat tabağı dolusu haşlanmış limonlu karnıbahar
1 kase yoğurt
aslında z.yağlı kereviz de vardı ama çokk doydum tavuk ve karnıbahar tıkadı beni acayip tıkandım bu akşam kerevizimi de yarın öğlen yerim artık
Ben akşam biraz geç yediğimden ekmek yemiyorum ama bugün 2 sabah 1 öğlen 1 ade akşamüstü arada 2yk yoğurtla 1 dilim olmak üzere 4 dilim yedim yemeği geç yiyiorumdiye ekmek yemiyorum ona rağmen bu akşam tavuklar mı artıkkarnıbahar mı tıkadı 4yk altıüstüama çok yemiş gibi hissettim vallaama çok değil yani gayte normal di mi kızlar?? hı hı?? yorum yapın bakiiiiim
Afiyet olsun tatlım güzelmiş menü tüh bak kavurma muhabbeti boşa gitti yememişsin bileben de bugün 30dk uzay+20dk koşu bandı yaptım arka arkaya dünküspor bugüne kalmıştı hallettim ço kşükür
Eveeet ben de aynen öyle yapıyorum tosticiim genelde haftada 1 gün ya da 2 haftada 1 gün kaçamak günüm yani abartmıyorum ama o gün canımın istediklerinden yiyiorum gayet güzel bi şekilde
kızlar bana müsade eşim yatalım diyor yarın grş inş. hayırlı geceler
bence arada öyle kaçamaklar ii oluyor ben kılo vermişsen haftanın bir günü kendimi ödüllendiriyorum cokta güzel oluyor
çok çok geçmiş olsun cnm inş. çabuk atlatrsın.gece çok hastalandım sabaha kadar uyumadık istifrada ettim ateş bulantı hepsi vardı. sabah erkenden doktora gittik çok kötü üşütmüşüm malesef vücut direncide düşükmüş vitamin eksikliği çıktı çinko ve demir eksikliği varmış neyse aldım ilaçlarımı kullandım şimdi iyiyim gece çok kötüydüm
farmasicim ben bunu sürekli yapmayı düşünmüyorum yanı bu kadar fazla yapmayı düşünmüyorum hedeflediğim kıloya düşene kadar yapacagım sonrasında daha hafif yapmayı düşünüyorum belkı spor salonunu bırakırım yürüyüşle ve evde yapacagım egzersizlerle devam ederim ben ocakta 5 hafta spor saloluna gittim canım 7 kılo verdim subatta hamıle kaldım 65 kıloyla kılomuda ii korudum ama bebegımı kaybedince psikolojım bozuldu yedim önüme geleni yedim stresten belki bu olayı yaşamış olmasaydım 70 kıloya cıkmayacaktım korumayı ii sağlıyorum bir skıntım olmadıkça anlayacagın hele bir 8 kıloyuda verim allahın izniyle sonrasında salonu bırakıcam zaten ve birde ben yemegimi cok güzel yıyorum hatta fazla bile yediğimi düşünüyorum bu gün kü menü sadece bu güne özel oldu hep öyle yesem 50 falan olurum herhaldeki öyle bişey yapmam ben yemediğim zaman dediğim gibi hemen halsizlik oluyor elim ayagım titriyor yememe gibi bir lüksüm yok zaten
afiyet olsun cnm çok güzelhugocum çok çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
bol bol c vitamini al ki direncin yükselsin
akşam yediklerimi yazayım ben de
2.5 tahta kaşık taze fasülye
1 yk pilav
salata
1 kutu ayran
ekmek yok
saat 9 gibi 1 elma yedim
az önce de 10 kadar yarım ceviz
bide 20dk uzay yürüyüşü yaptım
eşime kavurma yaptım ama canım istemedi, ben yemedim o yüzden
yok cnm arada ödül gerekli.ama haftada 1 olmak şartıyla abartmadan :)selam ben geldimm nasıl gidiyo hayat bakalım arkedeşler:)
ben bugun dayanamadım hamburger ve patates kızartması yedim öğlen hep eşimin suçuucok mu kaloridir akşam az yedim ama sankii yinede kendimi suçlu hissediyorumm.:44:
Selamlar kızlarrrrrcımmmm oku okumaşallah bu akşam herkes yazmış da yazmışben de akşma menümü yazayım
4yk mantarlı tavuk sote(tavukları göğüs kuşbaşıydı ve yağ koymadım yemeğe)
1 pasat tabağı dolusu haşlanmış limonlu karnıbahar
1 kase yoğurt
aslında z.yağlı kereviz de vardı ama çokk doydum tavuk ve karnıbahar tıkadı beni acayip tıkandım bu akşam kerevizimi de yarın öğlen yerim artık
Ben akşam biraz geç yediğimden ekmek yemiyorum ama bugün 2 sabah 1 öğlen 1 ade akşamüstü arada 2yk yoğurtla 1 dilim olmak üzere 4 dilim yedim yemeği geç yiyiorumdiye ekmek yemiyorum ona rağmen bu akşam tavuklar mı artıkkarnıbahar mı tıkadı 4yk altıüstüama çok yemiş gibi hissettim vallaama çok değil yani gayte normal di mi kızlar?? hı hı?? yorum yapın bakiiiiim
günaydın tatlım ne kadar güzel dilekler bunlar böyle amin canım inşallahgünaydın hanımlar günaydın hugocuk nasıl oldun daha iyisindir inşallah
herkesin cuması mübarek olsun kızlar.
bu güzel gün hepimize ve insanlığa sağlık, huzur ,mutluluk, barış ve dostluk getirsin inşallah
kimse açlıktan yoksulluktan sefaletten savaştan hastalıktan ölmesin acı çekmesin amin
selam millet nasılsınız. iyileştim sayılır. hepiniz çok sağolun ilginiz için ama dün bayağı kontrolden geçtim ciddi bişey yok yani beslenmeyle alakalı bişey yok. ancak doktorun dediği şu. 13 kilo veren pekçok insan bu sorunu yaşayabilir. heleki verilenlerin çoğu yağ olunca normal bu dedi. 1 hafta spor yapma dinlen geçer dedi. zaten vitamin değerlerini falan salı günü diyetisyene götüreceğim. doktorlara göre kilo fazlasını 1 yıl gibi bir zamana yayarak vermek gerekliymiş o zaman iyi dediler. ben zaten üşütmüştüm size yazmıştım ve o dönem listemi yapamadığım gibi doğru dürüst bişeyde yiyemedim gün içinde. eğer yanlış olsaydı listem zaten kas kaybım olurdu. kas kaybını eskiden çok yaşadım ben o yüzden biliyorum öyle bir durum yok. ama şu var elbette belki miktarlar az gelmiş olabilir belki günlük 5 diilim ekmek değilde 6 dilim ekmek yemeliyim. belki evet porsiyonlar yaptığım spora göre az gelmiş olabilir ama sağlıksız bir liste değil.
canım başından beri çok karışmak istemedim ama affınıza sığınarak görüşümü bildirmek istiyorum, bence diyetisyeninizi değiştirmelisiniz çünkü yeterli miktarda beslenmiyorsunuz yanlış bilgilendiriliyorsunuz, siz 3 günlük aktivite takip formu doldurtup ne kadar kalori harcadığınızı ortaya koymalı ve ona göre düzenleme yapmalıydı. zaten saçlarınızda dökülüyordu demir eksikliği muhtemeldi. ama bir diyetisyen bunu farketmeliydi. bence en yakın zamanda değiştirmelisiniz çünkü sağlıklı beslenmeden uzaklaşıyorsunuz.
farmasiciğim canım resimdeki oğlunmu maşallah çok sevimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?