60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada nane limonlu yeşil çayın içine tane karabiber karanfil ve çubuk tarçın koydum.
2 kuru incir
2 kuru kayısı
6 badem yedim

pazara gidicem kızlar gelnce öğle yemeğimi yer yazarım size öpüldünüzzzz

menü gayet güzel afiyet olsun,haftaya benimde sınavlarım var,sanada başarılar diliyorum.sınav zamanı diyet listesinde tozutmam umarım
teşekkür ederim tatlım sana da başarılar sınavların için canım

canım gidince konuşacağım zaten anlatacağım bencede diyetisyenle anlaşamadığımız noktalar var. ya napsın kadının başı çok kalabalık oluyor belki anlamıyordur zırt pırt telefonu geliyor heryere yetişmeye çalışıyor. sadece bzim suratı asık olmamızı istemiyor yani mutlu olalım yüzümüz gülsün öyle zayıflayalım hayat tarzımız değişsin istiyor. zaten hızlı vermiyordum ben yavaş yavaş gidiyor. dediğim gibi kendi hatam buz gibi havada camı açıp koştum terledim üstelik hemende üzerimi değiştiremedim o zaman üstüne ıslak çoraplarla gezdim balıkesirde ardından ertesi gün cam kapı açık temizlik yaptım ondan oldu böyle. geçer zaten. doktor bol sulu şeyler ye dedi. akşama şöyle sıcacık bir tavuksuyu çorba yaparım. dünden biber yoğurtladım içim yanıyodu iyi geliyo canım onu çekiyo onu yerim salata ekmek falan. diyet listeme uymuyorum şuanda ama canım öyle abartılı şeyler çekmiyor. şimdi 1 paket çubuk kraker yiyorum ödül işte belki öğleden sora arada yarım simit yerim. akşama çorbam olur. dişçiye gideceğim akşama dişlerim yapılıyor birde işte böyle canım

kahvaltıdan sonra saat 11 de 1 elma yedim
saat 12:30 da 1 tabak tonbalıklı salata, 1 kase sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmek yedim

tamadır canımmmmmm,sağol

birde bol meyve yerim bugün. diyetisyene gidene kadar bikaç gün böyle olur. spor yapmam zaten pazar günü evimi temizleyeceğim o beni yerei kadar spor yapmış gibi yapıyor. sabahın yedisinden öğleye kadar halı kaldır silk süpür sil banyo tuvalet mutfak falan öğleye kadar sürüyor. bugün kociş yemek yapma yat dinlen dedi. izinliyim yani. çorba yaparım. eskiden kociş hasta olduğumda yani kiloluyken hiç ilgilenmezdi dün çok ilgilendi. gece falan hiç uyumadı. su getirdi. hep benle ilgilendi. doktora götürdü izin aldı yanımdan ayrılmadı. sabahta iyimisin dedi evet dedim sana süt ısıtayım dedim yok istersen yapma dedi ama ben yinede sütünü reçelli ekmeğini yedirmeden yollamadım. deminde aradı sordu. hastalanınca korktu bişey olacak diye valla zatürre olduğumda bu kadar ilgilenmediydi

Çok güzelmiş rüyan :) Gerçek olur inşallah.
Pilates süperdi bugün. Topla karın ve kalça daha da yanıyor.

Pilates öncesi 1 mandalina yedim.

Öğle;
1 dilim ekmek
2 tavuk incik (haşlanmış ;zencefil,köri,biberiye,pulbiber ile)
4 yk salata
1 bardak kefir

Kefir fazla mı oldu acaba?

Yemekten sonra canım çok tatlı istedi. Nerdeyse götürüyordum reçel falan.1 bardak kefir içip susturdum içimdeki tatlı açı canavarını.Acaba mı susturdum mu gerçekten :)

hugocuğum canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsın hayatım çünkü hatırlıyorsan buraya ilk geldiğimde bana destek olmuştun ve motive etmiştin şimdi senin de aynı şekilde sağlıklı olarak zayıflamaya devam edeceğine inanıyorum hayatım

şu ana kadar yediklerim

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 üçgen peynir

ara
2 adet mandalina
4 kuru kayısı,5 fıstık

öğle
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti
1 çk pirinç pilavı
1 kase şehriye çorbası
1 dlm kepek ekmeği

arada 3 adet mandalina yicem büyük bir ihtimalle,3 kuru kayısı yerim birde yeşil çayla

akşamda ton balıklı salata yapıcam kendime,1dlm ekmek ya yerim yada yemem açlık durumuma göre bakarım artık

su içmeye çalışıyorum bu rada en az 1,5 litreyi bitirmeye çalısşıyorum,hiç yoktan iyidir,hafta sonu evde daha çok içerim,

famirciğim sende sanki kaçamak biraz fazla oluyor gibi canım acaba yediklerin yetersiz geliyorda ondanmı öyle poğaça falan canın çekiyorki. öğlen yemeklerin falan iş yerinde yağlı çıktığından az yemeye çalışıyorsun tabikide akşamda az yiyorsun sanki 2-3 kaşık falan. bak ben 8 kaşık yiyorum yinede az geliyo sende en azından 6 kaşık sebze yesen daha iyi olur bence ve bence çoğunlukla öğlen yemeklerini evden götürsen mesela tavuk haşlama veya sote haftada 3 gün. sonra mesela haftada 3 gün 1 kutu ton balığı yağı süzülmüş mesela kırmızı et sotelenmiş. bunları aşkamdan hazırlayıp götürsen iş yerine yanına ekmeğin ve salatan olsa bence daha tok tutar seni.

demeyin pilates demeyin hugocuk üzülüyor

evet canım hatırladım ilk geldiğinde çok soruyordun bana. maşallah herşeyi öğrendin uyguladın uyguluyorsun yürüyüşünü yapıyorsun ve bence çok güzel besleniyorsun süper besleniyorsun sporunda öyle. hep dedimya sana hayranım diye maşallah herşeyi yerinde uyguluyorsun fark var değilmi o zamanlara göre canım

canım zaten ilk diyete başladığımda çok iradesizdim artık soru üstüne soru bir ara sormaya bile çekindim ama sağol hayatım bıkmadan usanmadan herşeye ilgiyle yanıt verdin yürüyüşe de senin sayende başladım caım inşallah en sağlıklı şekilde hepimiz bu fazlalıklarımızdan kurtuluruz

kızlar merhabalar
bugün ancak gelebildim
birazdan yine gidicem ama
yediklerimi yazayım hemen
sabah
2 dilim çavdar
1 kk eyaz peynir
2 çarliston
1 domates
1 salatalık
2 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 yeşil zeytin
1 tanecik ayva reçeli :))

ara yapamadım malesef

öğle menüm

salatanın içine 1 ykdan az fazla ton balığı koydum
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği yedim
şimdilik öpüyorum sizleri, birazdan görüşürüz yine

yorumlarınızı yapın siz, gelince okurum

bide akşam 20 dk pilates yapmaya çalıştım
inşallah yavaş yavaş becerip daha çok yapıcam :)))

hugocuk ben malesef tatliyi tamamen kesemedim..yapamiyorum bunu..cünkü benim insulin direnci biraz daha ilerlemis .o yüzden kendime göre dengelemeye calisiyorum tatli olayini artik...birdahaki sefere tatlilara pastalara saldirmamak icin...o yüzden bende ara sira en yüksek kakao olan bitter cikolatadan yiyorum % 81 lik olanlardan 10 gr kadar buda 2 kücük kare yapiyor 2 findik büyüklügü kadar...bu sekilde daha iyiyim...ama serbetli tatlilar asiri tatli seyler beni hasta ediyor..gecenlerde o malum tatlilardan yedigimde rahatsizlandim kac gündür cok halsizdim ve uyudum gündüzleri..o hatayi birdaha yapmayacagim bu rahatsizligimi atlatana kadar ...basina gelmeyenler sanmiyorumki anlasinlar.hani bir laf varya..basina gelmeyenin hosuna gelirmis diye..allah kimseye vermesin bu hastaligi..yasayan bilir anacak neler cektigini....bizim akraba cevresinde birinin ayak parmagini kesdiler..kangren olmustu..o günleri yasamak istemiyorum..o yüzden dikkat etmeliyim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…