teşekkür ederim tatlım sana da başarılar sınavların için canımmenü gayet güzel afiyet olsun,haftaya benimde sınavlarım var,sanada başarılar diliyorum.sınav zamanı diyet listesinde tozutmam umarım
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnmsınavlarında başarılar seni örünce kendim aklıma geldim geçen sene bende senn gibi öğrenciydim bu sene evli barklı kadın oldum ayol
teşekkür ederim canım
hugocuk geçmiş olsun tatlım ben çok çektm geçen senelerde kansızlıkdemir eksikliği fln.bahsettiğin o küçük şişelerden tam 11 kutu içtim kış boyunca yani toplam 11*10=110 kutu.acaip iştah açıo cnm.hani hep kilo aldırır derler ya ilaç aldırmıo aslında ama iştah açıo sanırım değerler yerine geldikçe insanın canı herşeyi yemek istio hakim olamıo insan kendine.sen dikkatlice kullan cnm mutlaka kullan ama ihmal etme.
afiyet olsun cnm çok güzel
cnm yediklerinin miktarını tam yaz 3-4 kaşık gibi
bide mutlaka akşam uoğurt ve salata olsun gün içinde sü ve yoğurdunu ihmal etme meyve yide.afiyet olsun
cnm herşey çok güzel ama poğaçayı en azından yarım yeseydin bak siz kırılmayın die yarım yiyorum fln derdin.bidaha öyle yap oldumu cnm gerisi çok güzel
cnm peynir hakkımız varda sabahları 1 kk yiyodum ya bu sabah hem kaşakr hemde 2 kk olunca ondan dedim düşerim die
Canım afiyet olsun bence super bşir kahvaltıııkilo durumun nasıl buarada tartılıyo musun hiç??inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım
teşekkür ederim canım sadece 1 kilo verebildim ama şişkinlik ödem hissetmiyorum göbeğim de yarıya indi diyebilirim olmayan pantolonumu rahat giyebiliyorum ama tabi daha kilo vermem lazım çok fazla ödem ve şişlik vardı bende sanırım zararlı maddelerden ve toksinlerden arındırdım vücudumu zaten geç kilo veren birisiyim şimdi bakalım nasıl olacak
ilahi yaaa o kadar savaş verdik börek yeme diye neyse dediğin gibi yemen lazımmış demek ki sağlık olsun sıvı yağlıymış hem de neyse artık afiyet olsun canın istemiş yemişsin napalım di mi
merhaba kızlar
okulda öğleye kadar yediklerim , içtiklerim
100 ml çay
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
200 ml muzlu süt
1 elma
öğlen menüm hava soğuk olduğu için soğuk hiçbirşey canım istemedi oyüzden sadece
2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli hindi sulu )
1 dilim kepekli ekmek
afiyet olsun canım
Hugocukcuğum tüm yazdıklarını okudum ve anlattıkalrın da gayet mantıklı herkes kendini dinleyip kendiiçin uygun olan yolu seçmeli bence de yani sen hasta oldun diye herşeyi de bu sağlıklı beslenme spor porgramına bağlamamak lazım bence insanız yani diyet-spor olmasa da hasta oluyoruz kışın ha nedir cam açık spor yapmışsındır üşütmüşsündür ki olur tabii dikkat edersin bundan sonra şu var bence sen oldukç ahareketli birisin hegün saonu silip süpüroysun v.s ayrıca kardiyo ve plates de olunca benim tek düşüncem diyetisyenin verdiği liste belki de kardiyo yapmayacağını düşünerejk verilmişti ve eksik kaldı belki porsiyonlar ama normalde bence haftada 4 gün yürüyüş 5 gün 30dk plates çok depğil yani ben mesela hafatada 3 gün 1 saat spor yapıyorum ama hergün dışarda 15dk hızlı yürüyorum ve normal ev işlerim de var yani plates yok evet ama hergün mutlaka dışarı çıkıyorum rahat 15dk gidiş 15 dk geliş yürüyorum yani bence sporunda abartı bişey yok ama onun dışında da hareketli bir insansın ve diyetisyenin de kardiyoyu bırakıcaksın diye ona göre liste verdi belki ondan biraz hatlar karıştıbir de kahvaltı konusunda ben hala eksik kaldığını düşünüyorum gün içinde telafi ediyosun belki ama sen sporunu genelde sabahları yapıyosun ve kahvaltı da zayıf olunca belki dengen biraz şaştı yoksa öğle akşam yemekelrin sütün-yoğurdun- meyven çerezin hep tamdı bence bu hafta diyetisyene gittiğinde kaediyoya devam ettiğini söylediğinde o buna göre bir uygulamam yapacaktır ki bence de olmalı yoksa yaptıkalrında bence abartı bişey yok ama yediklerin belki az
Spor konusunda yazdıklarına kesinlikle katılıyorum bilinçli ve kararında olmalı sen kardiyoyu da platesi de makul sürelerde yapıyorsun bence. Ttalı konusuna gelince bence bu da tercih meselesi sen tamamen bırakmayı seçmişsin insülin direncin de var zorlanacağın için hiç ağzına koymuyosun çok da takdir ediyorum yapabiliyosun ne güzel ben de mesela 5 hafta oldu artık ve kesinlikle eskisi kadar tatlıydı,çikolataydı aramıyorum ha senin kadar kesmedim ama nedir 5 haftadır 2-3 kez 1 er tk sütlü tatlı yemişimdir ve regl dönemimde de kahvltıda 3 er gün 2tk tahin pekemz yedim ki pekmekz zaten zararsız hem de okadarı e sütlü tatlı da 1-2tk önceki halimi düşününce hiçbişey ha ben bukadarla kalabiliyorum ne mutlu sen tamamne bırakmayıs eçmişsin ve yapıyosun en güzel herkes kendine uygun olanı kendini dinleyip bulmalı bence elbette hepimizin doğruları farklı oalbilir bu noktalarda çünkü hepimiz de farklı insanlarız ben tatlı konusunda da söylediklerine tamamne katılıyorum canım benim seninle ilg.ili yanlış olduğunu düşündüğüm tek şey kahvaltın bunu dışında bence olumsuz bişey yok bir de işte kardiyo diyet listene göre fazla yoksa normalde spor olarak fazla değil bence ama listen kardiyoya göre eksik kalıyor bunu bence bu görüşmenizde halledersiniz madem sen yapmaktan vazgeçmiyosun o zaman diyetisyenin bun uygun eklemelr yapabilir bence bunu dışında spor ve tatlı konusunda kesinlikle katılıyorum sana tatlım
inşallaaaah cnm amiiiinnn:)
afiyet olsun cnm benm yağlar gitsin kaslar gelsn inş.
tmm ozman aferin sanabi daha da atlama poğaçaya bizi hatrla herkes incecik olucak ben yumoş mu kalıcam die düşün şaka bi yana cnm sen dengeleyiosun ben inanıorum sen güzel kilo vericeksin
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm bencede cnm sen mutlaka ayran al çok tüketmiosun çünkü yoğurt fln iyi olur cnm.afyet olsun cnm
çok mantıklı cnm çok doğru sölüosun .ben genelde düzenli yiorum eşim 7.00 gibi evde oluo 7.30 gibi yiyoruz yemek ama gecicek olursa farklı bi durum olursa bende bunu uygularım cnm saol.
afiyet olsun yasemincim..bende bugün ton balikli salata yapmayi düsünüyorum...kahvaltıdan sonra saat 11 de 1 elma yedim
saat 12:30 da 1 tabak tonbalıklı salata, 1 kase sebze çorbası, 1 dilim kepek ekmek yedim
pilatesimi yaptım kızlar.bugün topluydu hareketler.benm şun topum olmadığı için:2:topsuz hareketlerden yaptım günlük yapılan kalça popo basen bacak hareketlerini.bu pilates süper bişi gerçekten insan açılıo rahatlıo resmen ben inceldiğimi şeklldendiğimi hissediorum.herkese tavsiye ederim.
bide kızlar size bugünkü rüyamı anlatıyımda eğlenin biraz
dün pilatesde karın günüydü malum o kadar etkilenmişim ki demekki
rüyamda karnım dümdüz hiç fazlalık yok ne elma ne ayva göbek sımsıkı kaslı taş gibi
vücudumu hatrlamıorum ama göbek öleyse gerisi zaten süper olmuştrdokunuorm böle karnıma ama öle güzelki dümdüz ha duvar ha benm göbek
sonra uyandım tabi bi baktım karnıma rüyaymış.
dedimki kendi kendime bu bi işaretmiydi acaba Allah ü Teala sen ancak dümdüz karnı rüyandamı görürsün demek istedi? yoksa gerçekten öle olucak ta şimdiden alıştrmamı yaptımbn bilemedim valla töööööööbe töööbbee
inş.öle olacağıma inanıorum bu onun işaretidirherkese dümdüz duvar gibi karınlar ihsan et bu mübarek cuma günnnde Ya Rabbim.AMİN
canım gidince konuşacağım zaten anlatacağım bencede diyetisyenle anlaşamadığımız noktalar var. ya napsın kadının başı çok kalabalık oluyor belki anlamıyordur zırt pırt telefonu geliyor heryere yetişmeye çalışıyor. sadece bzim suratı asık olmamızı istemiyor yani mutlu olalım yüzümüz gülsün öyle zayıflayalım hayat tarzımız değişsin istiyor. zaten hızlı vermiyordum ben yavaş yavaş gidiyor. dediğim gibi kendi hatam buz gibi havada camı açıp koştum terledim üstelik hemende üzerimi değiştiremedim o zaman üstüne ıslak çoraplarla gezdim balıkesirde ardından ertesi gün cam kapı açık temizlik yaptım ondan oldu böyle. geçer zaten. doktor bol sulu şeyler ye dedi. akşama şöyle sıcacık bir tavuksuyu çorba yaparım. dünden biber yoğurtladım içim yanıyodu iyi geliyo canım onu çekiyo onu yerim salata ekmek falan. diyet listeme uymuyorum şuanda ama canım öyle abartılı şeyler çekmiyor. şimdi 1 paket çubuk kraker yiyorum ödül iştebelki öğleden sora arada yarım simit yerim. akşama çorbam olur. dişçiye gideceğim akşama dişlerim yapılıyor birde işte böyle canım
afiyet olsun yasemincim..bende bugün ton balikli salata yapmayi düsünüyorum...
demeyin pilates demeyin hugocuk üzülüyorÇok güzelmiş rüyan :) Gerçek olur inşallah.
Pilates süperdi bugün. Topla karın ve kalça daha da yanıyor.
Pilates öncesi 1 mandalina yedim.
Öğle;
1 dilim ekmek
2 tavuk incik (haşlanmış ;zencefil,köri,biberiye,pulbiber ile)
4 yk salata
1 bardak kefir
Kefir fazla mı oldu acaba?
Yemekten sonra canım çok tatlı istedi. Nerdeyse götürüyordum reçel falan.1 bardak kefir içip susturdum içimdeki tatlı açı canavarını.Acaba mı susturdum mu gerçekten :)
hugocuğum canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsın hayatım çünkü hatırlıyorsan buraya ilk geldiğimde bana destek olmuştun ve motive etmiştin şimdi senin de aynı şekilde sağlıklı olarak zayıflamaya devam edeceğine inanıyorum hayatım
afiyet olsun yasemincim..bende bugün ton balikli salata yapmayi düsünüyorum...
evet canım hatırladım ilk geldiğinde çok soruyordun bana. maşallah herşeyi öğrendin uyguladın uyguluyorsun yürüyüşünü yapıyorsun ve bence çok güzel besleniyorsun süper besleniyorsun sporunda öyle. hep dedimya sana hayranım diye maşallah herşeyi yerinde uyguluyorsun fark var değilmi o zamanlara göre canım
bende cok sevdimcanım bu kedi resmine bayıldım nekadar sevimli böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?