kızlar merhabalar
bugün ancak gelebildim
birazdan yine gidicem ama
yediklerimi yazayım hemen
sabah
2 dilim çavdar
1 kk eyaz peynir
2 çarliston
1 domates
1 salatalık
2 çay kaşığı bal
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 yeşil zeytin
1 tanecik ayva reçeli :))
ara yapamadım malesef
öğle menüm
salatanın içine 1 ykdan az fazla ton balığı koydum
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği yedim
şimdilik öpüyorum sizleri, birazdan görüşürüz yine
yorumlarınızı yapın siz, gelince okurum
bide akşam 20 dk pilates yapmaya çalıştım
inşallah yavaş yavaş becerip daha çok yapıcam :)))
bende cok sevdimkedileride cok severim ..
burdan kopyaliyorum bende...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-205.html
sorun deyil canim...bende cikmam lazim...öyle yemeyimi hazirlayim..hepinizi öpüyorum..teşekkür ederim hayatım bakacağım şimdi canım
hepiniz tek tek sağolun kızlar
sorun deyil canim...bende cikmam lazim...öyle yemeyimi hazirlayim..hepinizi öpüyorum..
canım zaten ilk diyete başladığımda çok iradesizdim artık soru üstüne soru bir ara sormaya bile çekindim ama sağol hayatım bıkmadan usanmadan herşeye ilgiyle yanıt verdin yürüyüşe de senin sayende başladım caım inşallah en sağlıklı şekilde hepimiz bu fazlalıklarımızdan kurtuluruz
hugocuk ben malesef tatliyi tamamen kesemedim..yapamiyorum bunu..cünkü benim insulin direnci biraz daha ilerlemis .o yüzden kendime göre dengelemeye calisiyorum tatli olayini artik...birdahaki sefere tatlilara pastalara saldirmamak icin...o yüzden bende ara sira en yüksek kakao olan bitter cikolatadan yiyorum % 81 lik olanlardan 10 gr kadar buda 2 kücük kare yapiyor 2 findik büyüklügü kadar...bu sekilde daha iyiyim...ama serbetli tatlilar asiri tatli seyler beni hasta ediyor..gecenlerde o malum tatlilardan yedigimde rahatsizlandim kac gündür cok halsizdim ve uyudum gündüzleri..o hatayi birdaha yapmayacagim bu rahatsizligimi atlatana kadar ...basina gelmeyenler sanmiyorumki anlasinlar.hani bir laf varya..basina gelmeyenin hosuna gelirmis diye..allah kimseye vermesin bu hastaligi..yasayan bilir anacak neler cektigini....bizim akraba cevresinde birinin ayak parmagini kesdiler..kangren olmustu..o günleri yasamak istemiyorum..o yüzden dikkat etmeliyim..
ben şimdi ancak 1 kilo verebildim ama kendimi daha sağlıklı hissediyorum 1 kilo verdim diye göbeğim yarıya indi vallahi şimdi demekki bende ödem ve toksinler varmış kendi diyetlistemi de değiştirmek istemiyorum bu listeyi sağlıklı bulduğum için uyguluyorum yoksa bir sürü şok diyetler sağlığı bozucu diyetler var ama yavaş vereyim kilolarımı varsın geç olsun ama sağlıklı olsun şu anda istesem 10 günde 5 kilo verbilirim veya 1 ayda 10 kilo verbilirim ama sonuçta giden kilolar yağlardan değil protein , kas, mineral, su ve vitaminler olcak ve sağlığım bozulacak neyse ki böyle bir şeye yeltenmiyorum
hugucuğum çookkkk geçmişler olsun,sağlık gibisi yok haytta,Allah acil şifalar versin inşallah.ne zamndır yazıcam,ama yazmadım kusura bakma
kızlar selamlar ben 80-89 topiğindenim, bu platesi hepinizden duyuyorum, yapan arkadaşlar faydası varmı yaa, bu gidişle eve birde plates topu aldırtacaksınız bana haakocaa beni boşayacak
26 kilo verdim biraz toparlanmaya ihtiyacım var, şu an 40 beden pantolon 38beden elbise giyiyorum tipim armut, sizce nasıl :26:
Hugocuk, geçenlerde de bir mesajında diyetisyenlerden bahsederken doktor demiştin. Diyetisyenler tıp fakültesi mezunu olmuyorlar. Tıp doktoru olup diyetisyen olanlar da var ama sayıları çok fazla değil. O yüzden şeker vs gibi sorunları olanların hem o hastalığın uzmanı doktora hem de diyetisyene gitmeleri gerekir.
ya canım ben hem diyetisyene hem iç hastalıkları uzmanına gittiğimden karıştırıp öyle yazmışımdır. endokrinolaji ve metabolizman hastalıklar uzmanı doçent var ona gidiyorum o olmazsa asistanıyla görüşüyorum. sonra diyetisyene gidiyorum.
Çok iyi etmişsin canım.
Eşim benim tatlı düşkünlüğümden dolayı kaç tane doktora yolladı beni. Şeker hastası olmamdan korkar hep. Bir sürü test falan çok şükür birşey çıkmamıştı ama hala eşim bence sende risk var tatlıya dikkat et der. Babamda çıkmıştı şeker ama o çok yüksek olandan değil. Şişmandı,sigara içerdi,yağlı yerdi falan...
aynen benim babamda öyleydi canım. aman dikkat et insülin direnci olmasın sakın. gerçi yoktur ama belli olmaz insülin direncinin belirtileri varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?