60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eswciğim naptın ayol,reçelller,tahin pekmezler,ballar havada uçuşmuş vallahiniye öyle olduki acaba regl dönemin mi yoksa.bu arad sen yoğurtla balığı bir arad mı yiyosun zehirlenmeysin allah korusun

ben şimdi ancak 1 kilo verebildim ama kendimi daha sağlıklı hissediyorum 1 kilo verdim diye göbeğim yarıya indi vallahi şimdi demekki bende ödem ve toksinler varmış kendi diyetlistemi de değiştirmek istemiyorum bu listeyi sağlıklı bulduğum için uyguluyorum yoksa bir sürü şok diyetler sağlığı bozucu diyetler var ama yavaş vereyim kilolarımı varsın geç olsun ama sağlıklı olsun şu anda istesem 10 günde 5 kilo verbilirim veya 1 ayda 10 kilo verbilirim ama sonuçta giden kilolar yağlardan değil protein , kas, mineral, su ve vitaminler olcak ve sağlığım bozulacak neyse ki böyle bir şeye yeltenmiyorum

ama siyah cayida artik sekersiz icmeye alistim..herseyi kahveyi bile sekersiz iciyordum...sihay cayi icemiyordum..onada alistim cok sükür..

bende regl dönemindeyim su an...sabah 1 muz yedim cok iyi geldi...önceden muz yedigimde midem cok agriyordu nedense....sanki cig hamur yemis gibi..ama simdi agri falan yapmiyor artik..:26:

kızlar selamlar ben 80-89 topiğindenim, bu platesi hepinizden duyuyorum, yapan arkadaşlar faydası varmı yaa, bu gidişle eve birde plates topu aldırtacaksınız bana haa kocaa beni boşayacak

26 kilo verdim biraz toparlanmaya ihtiyacım var, şu an 40 beden pantolon 38beden elbise giyiyorum tipim armut, sizce nasıl :26:

biliyorum canım. soru sormaya çekiniyordun bana anlamıştım o yüzden sen bir soran ben iki yazdım ama bak ne güzel oldu değilmi canım ne güzel sağlıklı besleniyorsun sporun var böyle devam edersen süper olursun canım.

başına gelmeyen bilmez babamdan bilirim ben allah kimseye vermesin canım. eğer bende şekeri tatlıyı bırakmasaydım bende olacaktım canım bu da şeker ve tatlıyı bırakmamda çok etkili oldu zaten. insülin direncinin sonu obezite ve şeker hastalığıdır aslında sen diyetisyene gitsen şeker hastalarını çok güzel zayıflatıyorlar gözümle gördüm. kurtulanı gördüm ben seninde kurtulacağına inanıyorum gençsin diyetisyene gitsen canım o ayarlasa bu durumu baksana geçen saldırdın tatlılara buna fırsat vermemek lazım bitter yemen iyi canım ama bence gerçekten doktora yani diyetisyene git eminim insülin direnci için ilaç verecek çok ilerlemiş durumlarda ilaç veriyorlar. bak makeup insülin direnci için ilaç aldı tatlı istemiyor canım çok güzel zayıflıyorum dedi sende gitsen diyetisyene eminim çok daha iyi olur. böyle tatlı yeme yeme sonra aniden saldır bak hastalanmışsın canım gerçekten git diyetisyene bak ben yendim insülin direncini. zaten amacım ondan kurtulmaktı. yendim şimdi baktım böyle iyiyim neden tekrar şeker tatlı yiyeyimki meyveler yeter dedim böyle gidiyor işte

bak nasıl gitti göbeğin işte bıraktın şekeri tatlıyı sağlıklı beslendin spor yaptın ondan gitti. bu arada o ödem değil yağdır göbek gittiyse canım. bak yavaş yavaş gidiyor yasemin bak bana ayda 1 yada 2 kilo gidiyo ama yağ gidiyo vücut değişiyo güzelleşiyo. sabret mutlu ol

Hugocuk, geçenlerde de bir mesajında diyetisyenlerden bahsederken doktor demiştin. Diyetisyenler tıp fakültesi mezunu olmuyorlar. Tıp doktoru olup diyetisyen olanlar da var ama sayıları çok fazla değil. O yüzden şeker vs gibi sorunları olanların hem o hastalığın uzmanı doktora hem de diyetisyene gitmeleri gerekir.

oooow 26 kilomu. çok vermişsin diyetisyenemi gittin nasıl verdin. ben 13 kilo verdim 8 kilom kaldı sen nasıl verdin. katılsana aramıza

ya canım ben hem diyetisyene hem iç hastalıkları uzmanına gittiğimden karıştırıp öyle yazmışımdır. endokrinolaji ve metabolizman hastalıklar uzmanı doçent var ona gidiyorum o olmazsa asistanıyla görüşüyorum. sonra diyetisyene gidiyorum.

zaten artık pekçok hastanede direk diyetisyene yollamıyorlar önce iç hastalıklar veya endokrinoloji sonra onlar yolluyor diyetisyene o yüzden öyle yazdım çünkü şeker hastalığı önemli haklısınn prienecim burda bir diyetisyen var garden life çayıyla zayıflatıyor çokta para alıyor her diyetisyende iyi olmuyor

Çok iyi etmişsin canım.
Eşim benim tatlı düşkünlüğümden dolayı kaç tane doktora yolladı beni. Şeker hastası olmamdan korkar hep. Bir sürü test falan çok şükür birşey çıkmamıştı ama hala eşim bence sende risk var tatlıya dikkat et der. Babamda çıkmıştı şeker ama o çok yüksek olandan değil. Şişmandı,sigara içerdi,yağlı yerdi falan...

aynen benim babamda öyleydi canım. aman dikkat et insülin direnci olmasın sakın. gerçi yoktur ama belli olmaz insülin direncinin belirtileri varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…