60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızar ben biraz dışarı çıkıyorum banka-market-manav işlerim var gelirim yine 1saate kadar öğle yemeği yiyenlere afiyet olsun öpücükleeerr

selam herkese
saat 11 de 1 mandalina yedim
saat 12 de 1 kase cacık, 1 dilim ıspanaklı börek, domates, salatalık, biber yedim

geçmiş olsun canım. aman kendine dikkat et sen bize lazımsın bende daha şöyle tamamen kendimi toplamadım hala daha sesler gidik o yüzden yapmıyorum bende sende düzel o zaman yaparsın bebişim

kızlar sırtınızıda ihmal etmeyin şimdi olmasa bile zayıflafıktan sonra sırt çalışın. sırttada sarkma oluyor yağ oluyor kalın oluyor eğer böyle sorunu olan arkadaşlar sırt egzersizi yapsınlar kendimden biliyorum mükemmel sonuçlar alınıyor. eskiden sırtım kütük gibiydi

geçmiş olsun canım. aman kendine dikkat et sen bize lazımsın bende daha şöyle tamamen kendimi toplamadım hala daha sesler gidik o yüzden yapmıyorum bende sende düzel o zaman yaparsın bebişim

sagol canım tekrar sanada geçmiş olsun sana allah razı olsun çoksevindirdin beni bu konuşmanla tşkler valla motive ettin beni

çok sağol canım ben bu kişiyi tanıyorum pekçok makelesinide okumuştum gerçekten işini çok iyi yapıyor

hugocuk sen hiç tartılmıyonmu doktordan doktaramı tartılıyon evdeki eksik tartıyo demiştinya anlarsın kaç kilo olgunu

sagol canım tekrar sanada geçmiş olsun sana allah razı olsun çoksevindirdin beni bu konuşmanla tşkler valla motive ettin beni

ne demek hayatım ben hep diyorum burda spor yapan arkadaşlar düzenli beslenen listesine uyan arkadaşlar hepinize bayılıyorum ben. teker teker hepinizi seviyorum yoksa burda ne işim olur. istenmediğimi hissetsem giderdim zaten değilmi. seviyorum sizi. sende maşallah çok kendini göstermesende spor konusunda çok istikrarlısın canım. bak hastayken bile benim gibi spor düşünüyorsun bende öyle ama düzelene kadar yapmayacağım vitamin eksiklikleri falan çıktı az dinleneyim zaten yeniden toparlanayım tam gaz devam

hugocuk sen hiç tartılmıyonmu doktordan doktaramı tartılıyon evdeki eksik tartıyo demiştinya anlarsın kaç kilo olgunu

sorma tatlım evdeki tartı sorunlu. diyetisyenden diyetisyene tartılıyorum ben ama şu var vücudumu devamlı kontrol ediyorum giydiklerimden falan devamlı çıplakkende bakarım karnıma falan fark varmı diye farkı o şekilde anlıyorum canım birde daha ziyade benden hep yağ gittiği için açıkçası tartıda çok fark olmuyor canım 1-2 kilo oynuyor ama işte kontrollerde öğreniyorum bende. taktığımda öyle biyerim pek kalmadı arada taksamda o yüzden listeme uyuyorum sporumu pilatesimi yapıp kontrol gününü bekliyorum sabırla

maşşlah canım ne güzel ya hep böyle olruz sen gibiinşllah
evet bend edün akşam yapamadımya içim gitti azcık agrım geçsede yapsam diye bakıyom

slm kızlar bu gün niyetliiyim
sabah 4:30 da sahur yaptım

1 br ananas suyu
1 poğaça
1 yumurta (omlet)
3 dilim peynir
4 zeytin
2 çatal yaş pasta
2 bardak su

öğlen yemeğim 1,5 kepçeye yakın mercimek çorbası,8 yk tahminen ıspanak yemeği,bir su bardağı yoğurt,makarna almadım evden brokoli haşlayıp getirdim onu yedim,bir dilim kepek ekmeği

slm kızlar bu gün niyetliiyim
sabah 4:30 da sahur yaptım

1 br ananas suyu
1 poğaça
1 yumurta (omlet)
3 dilim peynir
4 zeytin
2 çatal yaş pasta
2 bardak su

allah kabul etsin canım. mesajını okudum ama özelden mesaj sürem dolmadığı için yazamıyorum. hiç önemli değil sadece yanlış anlaşılmadan kaynaklandı o kadar sorun yok

öğlen yemeğim 1,5 kepçeye yakın mercimek çorbası,8 yk tahminen ıspanak yemeği,bir su bardağı yoğurt,makarna almadım evden brokoli haşlayıp getirdim onu yedim,bir dilim kepek ekmeği

afiyet olsun canım. benim kociş bugün fırında hamsi istedi. dişleri yapılıyor düzgün çiyneyemeden yutuyor o yüzden karnı doymuyor valla evde ne varsa silip süpürüyor kendide bıkmış kendinden zaten dün diyor ya artık şu dişlerim takılsada doysam diyor evde ne var diye aranır oldu valla yemek yetiştiremiyorum çarşambaya takılacak dişleri

merhaba kızlar bugün öğleye kadar okulda

400 ml şekersiz çay
6 fındık
250 ml muzlu süt
1 paket mavi-yeşil lihgt çubuk kraker

öğlen menüm

1dilim kepekli ekmek
2 tatlı kaşığı bal
yağda sosisli yumurta (1 yumurta ve 5 dilim sosis)
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
3 dilim domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

geçmiş olsun canım ikinizin dişi yapılıyor o zaman dimi ben sadece seninki sanmıştımda.dişleri takılınca senide yemesin sonra dişleriniz takılınca bi ziyefet çekersin artık eşine

geçmiş olsun canım ikinizin dişi yapılıyor o zaman dimi ben sadece seninki sanmıştımda.dişleri takılınca senide yemesin sonra dişleriniz takılınca bi ziyefet çekersin artık eşine

evet canım ikimizinkilerde oluyor. maddi anlamdada parası az değil yani. sadece eşiminkiler 2 bin lira. benimkiler daha fazla tutar araba krediside var heralde yaza kadar kemerleri sıkacağız bizde artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…