60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese...
tembelim herzamanki gibi daha kahvaltı yapmadım...

canım tebrikler çok sevindirici çok başarılı .
tebrik ediyorum canım

teşekkür ederimm sağol canım

maşallah canım çok sevindim. bu arada toplamda kaç kilo verdin canım. boyun kaçtı kaç kilo olmak istiyorsun canım

sağol canım şimdi ben sağlıklı beslenip düzenli spor egzersiz yapmaya başladığımda 78.5 kilodaydım.66.7 şimdi.yani 11.8 düz hesap 12 kilo diyelim.
boyum 1.66 benim aslında 66 ideal kilom gözüküyor beden kitle indeksine göre.ama ben 56 olmak fiziğim düzgün olsun istiyorum.. 56 ya düşünce ise zaferimi kutlayacağım çünkü toplamda 40 kilo vermiş olacağım.

Son düzenleme:
günaydın çıtır hanımlar nasılsınız bugün hugocum sanada günaydın balım sabah kalkınca bir bardak ılık su içtim
sabah kahvaltım
domates-salatalık
ufak 2 tane yeşil biber
kibrit kutusundan az büyük tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim kepek ekmek
bir bardak şekersiz ıhlamur geçmişe gidicem şimdide biraz :86:

owww süpersin canım. bende 170 boyum. ideal kilom 62 çünkü yağ oranım yüzde 24 tü en son kontrolde. en son kontrolde 70 kiloydum canım. bende 13 kilo verdim. bende 62 olunca toplamda 23 kilo vermiş olacağım canımcım. şükürki o çok kilolu dönemi geride bıraktım. şimdi sağlık için uğraşıyorum canım elbette estetik güzel görünmek içinde yapıyorum canım. maşallah sana. çok güzel kilo vermişsin canımcım. devamını beraber veririz inşallah canım

günaydın balım. süpersin yine. çok istitkrarlısın her zamanki gibi canım. şimdi senin işine yarayabilecek bazı egzersizlere eğer internetten bulabilirsem canım sana özelden atacağım bugün. biliyorsun ben bu aralar dinlenmedeyim canım bikaç gün o yüzden vaktim varken sana faydalı olabilmek adına araştırma yapacağım bebişim inşallah bulurum. aslında hepsini biliyorum canım ama işte anlatsam tam anlatamam eksik noksan olur falan en güzeli sana resimli veya videolu bişeyler yollamak olur. boş vakitlerinde bunları çalışıp daha güzel sonuçlar almana yardımcı olur canımcım

hugocuk sen hangi baskülü kullanıyosun canım...
benimki bozulmuş da yenisini alacağım acaba şu fakirin yağ kas falan ölçenini mi alsam...
ama o hesaplar sanki formülle yapılıyor gerçek deliller değil sanki...
bir de aynı fiyata tefalin var ama o sadece kilo ölçüyo onu mu alsam acaba karar veremedim...
hemen almam lazım cumaya elimde olması lazım o yüzden acele ediyorum...

günaydın canım özledim seni
sağol canım ben de sizi özledim...
valla internetsiz hayat ne zormuş... sıkıntıdan patladım...
şimdi kahvalt yaptım kahvaltıda çok farklı bişey yedim mercimek köftesi...ama bu sefer dozunu kaçırmadım... 6 tane yedim marulla beraber...

tamam canım iyi olur sağol bekliyorum

Bugünlere geleceğimi düşünmezdim gerçekten seni de kutlarım canım dile kolay üç kilo beş kilo değil.bende her fırsatta şükür diyorum o günler kötüydü gerçekten ama geride kaldı artık. %24 ü 20 lere çekersen ideal yağ oranına ulaşır mısın.bende bugün öğrenicem bakalım yağdan mı gidiyor bilelim.yağ oranı önemli dediğin gibi sağlık için.inşallah inşallah maaşallah diyelim bol bol :)
bu moralle yürüyüşüme çıkayım şimdi görüşmek üzere

Son düzenleme:

canım elbette kiloyla bağlantılı hesaplar yapılıyor. diyetisyenlerin en kaliteli tartıları bile asla tam gerçeği söylemez canım ama sonuçta hep aynı tartı ile tartılırsan canım sonuçları daha güzel görürsün farkı. beni diyetisyen tartısında ölçüyorlar. evdeki tartı 66 gösteriyor diyetisyeninki daha fazla gösteriyor ben evde tartılmıyorum kontrollerde öğreniyorum canım.

günaydın canlarım. 2 haftalık hastalık yaşadım. evde yattım durdum kıpırdayamadım hiç. ne kilo aldım ne de verdim. doktorumun listesine de pek uyamadım cünkü ne bulduysam onu yedim. ilk işbaşı günümde hemen sizlere kostum kızlarrr:)

evet canım bende yüzde 20 istiyorum zaten yüzde 20 ile 28 arası kadınlarda normal diyor uzmanlar. yağ oranı hem sağlık hemde estetik açıdan önemli elbette. benim diyetisyen yüzde 22 ideal diyor benim için ama işte ben kardiyo yürüyüşleriyle zaman içinde yüzde yirmiye düşürürüm nasılsa. canım benim hep yağdan gitti. şöylede ölçüm olmadan anlaşılıyor. yüzümde çökme olmadı göbek eridi benim. kastan gidince daha ziyade zayıf olan ince olan yerlerden gidiyor varsa göbekte yağ falan onlar kalıyor canım. ama sağlıklı aç kalmadan bir beslenme ile yani şok diyet falan olmadan sağlıklı bir diyet ve haftada 4 gün kardiyo ile yağlar eriyor

günaydın hoşgeldin canım. bende merak ediyordum seni. çok geçmiş olsun canım. hiç sorma bende hastalandım canım 1 haftadır spor yapamadım ama doğru dürüst yemekte yiyemedim dünden beri yiyorum yarın bennimde kontrol günüm bakalım ne çıkacak yazarım sana. sen şimdi iyisinya tekrardan başlarsın listene verirsin canım merak etme sen

sana da çok geçmş olsun hogucugum. benim de diyetisyene gitmem gerekiyor ama araba kullanamıyorum başımın dönmesinden. o yuzden bir gün eşim izin alınca götürcek beni. kendinde değişiklik gördün mü peki sen canım. sence zayıfladın mı??

canım benim kontroller aylık biliyorsun. ben hastalanana kadar hem koşu bandını düzenli kullandım hemde pilatesi yaptım. arada listeme uyamadığımda oldu bu haftada uyamadım ama fark var yine bakalım ne çıkacak sonuçlar yarın yazarım sana. ama bu fark pilatesle toparlanmadanda olabilir yani bilmiyorum bakalım ne çıkacak canım

hayırlısı. fark varsa kesin yine gitmiştir yağlarcanım. hastalıgın geçsin de gerisi önemli değil şimdilik hogucugum

herkese günaydınlar

bu sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım, zaten alarm çalmamış, geç uyandım

benim yine boğazım ağrıyo yaa, iki haftadır kurtulamadım şundan, bi iyi bi kötü

dün akşam yatmadan bi tane c vitamini pastili aldım bide 2 çay kaşığı balla 1 çay kaşığı zencefili karışırdım yedim ama faıydası olmadı, bide bunlar yüzünden tuvalete çıkamadım, elmamı da yemiştim halbuki yatmadan önce ama neyse

eslacım sana da geçmiş olsun canım

arzuhalcim seni de tebrik ediyorum, süpersin

famircim kızının daha iyi olmasına çok sevindim canım

nerudacım h.sonu ben de kaçamaklar yaptım ama kararında kaldı hep :)

maibeyazcım bende sinbo var, yağ kas ölçüyo ama ben güvenmiyorum ona, sadece kilo değerlerine bakıyorum canım

hugocum biraz daha iyi olmana sevindim tatlım

farmasi ve yasemincim sizlere de afiyet olsunn

geçmişi okuyup herkese bişiler yazmaya çalıştım ama inşallah eksik yoktur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…