- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
Günaydınnnnnnn kızlarafiyetle yiyin kahvaltılarınızı
az önce tartıldım kilo vermişimmmmmmm
68.0 idim geçen pazartesi 66.7 ye düşmüşüm şimdi...ay nasıl sevindim
sabah kahvaltım 7 yk nesfit tam tahıllı yarım bardak süt ile.
günaydın herkese kahvaltı yaptım her zamanki kahvaltı yazmaya üşendim doğrusu
Haklısın canım o bende de oluyo bazen
olsun canım diyette ödüller de şart haftada bir gün metabolizmayı şaşırtmak için değişiklik yapmak gerkiyormuş
hem bir günlük kaçamaktan bir şey çıkmaz kaldı ki hareketli olduğundan eritmişsindir istisnalar kaideyi bozmaz yola devam canım
Evet hep ayaktaydım sabah9 akşam 7 arası ve yürüdüm çokk hem de evet ben haftada ya da 2 haftada 1 pazarları yapıyorum böyle yani yiyiorum canımın istediklerini istediğim kadar (zaten midem küçülkdü kapasite belli
Ttalı gece yazdım çıktım görmemişim kusura bakma çokşükür çok iyiym tatlım sen nasılsın:):)öpücüklerrrneruda nasılsın canım...
Harikasın nerudacım çok iyi yapmışsın senin düzenin bu tebrik ediyorum.yeni hafta dileklerin için de kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim .
öyle ki dileğin benim için şimdiden tuttu bile sabah tartıldım dünden bu yana 300 gr daha gitmiş
yani 53.9 kg olmuşum. bu hafta tatlı konusunda yemiyeceğim fazla dedim yemedim o da tartıya yansıdı hemen
neyse hayırlısı olsun.
ben de senin güzel dileklerine katılıyor herkese güzel bir haftaya sağlıklı huzurlu ve de mutlu bir başlangıç diliyorum. seni çok öpüyorum canımcım. çizelgemi de değiştireyim artık .
Sağol farmasiciğim inşallah tutturduk bir düzen hayırlısıyla tüm fazlalıklar da gidecek inşallah seni de tebrik ediyorum canım
herkese günaydınlar
bu sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım, zaten alarm çalmamış, geç uyandım
benim yine boğazım ağrıyo yaa, iki haftadır kurtulamadım şundan, bi iyi bi kötü
dün akşam yatmadan bi tane c vitamini pastili aldım bide 2 çay kaşığı balla 1 çay kaşığı zencefili karışırdım yedim ama faıydası olmadı, bide bunlar yüzünden tuvalete çıkamadım, elmamı da yemiştim halbuki yatmadan önce ama neyse
eslacım sana da geçmiş olsun canım
arzuhalcim seni de tebrik ediyorum, süpersin
famircim kızının daha iyi olmasına çok sevindim canım
nerudacım h.sonu ben de kaçamaklar yaptım ama kararında kaldı hep :)
maibeyazcım bende sinbo var, yağ kas ölçüyo ama ben güvenmiyorum ona, sadece kilo değerlerine bakıyorum canım
hugocum biraz daha iyi olmana sevindim tatlım
farmasi ve yasemincim sizlere de afiyet olsunn
geçmişi okuyup herkese bişiler yazmaya çalıştım ama inşallah eksik yoktur :)))
Geçmiş olsun tatlım ya inşallah atlatırsın artık biranönce adaçayı içmeye devam et bence o çok iyi geliyor...buarada ben de işte bi pazar yaptım ama çok kararında değil normal yedim yani ama tek öğün sadece akşam yedim sabah normal kahvaltı yaptım ve 2 öğün yiyebildim zaten dün geç yaptım kahvaltıyı 3 ara 2 ana öğün yaptım ve akşam yemeğim (saat 6 da yedim) ve akşam yemeği sonrası aramda kaçamkalr yaptım ama mutluyum tam gaz yola devam