famir tatlım fındık fıstık badem ağacına dönüşeceksin o zaman bize gel de ben de seni yiyeyim
afiyet olsun tatlım
sendeki azme hayranım walla
ayrıca kahvaltını da gördüm, her zamanki gibi yine çok güzeldi canımcım
daha doymazsan gel beni ye pozisyonuna gelmişim yani di mi,offffffffffffffff ben niye böyleyim ya hiç elim durmuyor,neyse tamam onu da azaltıcam,bu hafta az yiyim bari,ama sınav zamanım bu hafta azıyın bana,diğer hafta dengelerim olmamı hacı ya:26:
Yoook sınırsız değil şey var ya orda dıpsos diye bi pizza var:26::26nun yarısnı yedim sanırım 8kk falan onun dilimleri kk gibi 8 kk yedim galiba işte fıstık da ne zamandıııır evdeydi 3 ay önce antepten getirmiştim taptaze duruyodu normalde hiç sevmem ama dün nedense bi canım istedi ben de otomatiğe bağladım zaten çerez öyle bişey ya seri oalbiliyo insan ben de çok seriyimdir antep fıstığında ve çekirdekte öyle bir spor oldu ama dengeliycem tabii spor zaten var tam gaz devam hatta bu hafta belki hergün 1st yaparım ve çerez de yemem 2 hafta tamamdır çok eksikliğini hissetmiyorum zaten ben yani güçten düşmiyim yemek lazım diye yiyiorum e pazar 2 haftalık yedim artık 2 hafta yemiyiveririm napalım bak yedim neoldu boyum mu zuadı yooooooooo yemem yani
tşkler canım yapmaya çalışıyom işte sizlerin sayesinde
sende öylesin kendine haksızlık etme
daha doymazsan gel beni ye pozisyonuna gelmişim yani di mi,offffffffffffffff ben niye böyleyim ya hiç elim durmuyor,neyse tamam onu da azaltıcam,bu hafta az yiyim bari,ama sınav zamanım bu hafta azıyın bana,diğer hafta dengelerim olmamı hacı ya:26:
ben yağ oranımı bilmiyorum ama tartıya göre 19,8 civarında falan tabi ne kadar doğruysa
ama şu var bu sabah tuvalete çıkamamama rağmen 58.4 geldim fakat yağ oranını 20.2 gösterdi
oysa cuma günü 58.6 geldiğimde yağ oranım 19.8 çıkmıştı
ben pek sallamıyorum tartımın bu değerlerini normalde ama bu fark da dikkatimi çekmedi değil
neyse ben 20 yediğim halde kilo veriyorum, ben öyle yemeye devam edeyim, k.yemiş keyfim var bi, o da yerinde kalsın dimi ama ?
öglen kahvaltıdan 2saat sonra yeşil elme yemiştim
şimdi 1saat uzaya gittim
yarımmuzu dogradım 2kaşık yagsız yogurt 2badem 2fındık dogradımazda tarçın yiyorum
hey allahım ya
fıstık boy uzatsa keşke dimi
ben ne zamandır girmiyorum pizza huta, girdiğimde de ben salata büfesinden salata alırdım, kociş götürürdü pizzaları ama ne zamandır uğramadık
amaaan ye kız, bi kereden bişi olmaz, sen zaten dengelersin onu da 1 saat çok değilmi, sıkılır kız insan o kadar zaman uzayda
afiyet olsun canımmmmmmmmmmmmmmm sen dengeleyebiliyorsun bu ndenle hiç sorun yok bence,dengeleyemeyenler 2 haftada 400 gr vernler düşünsün di mi ama
olur hacı olur da bi şartla, bol su içicen, anlaştık mı?
ay o kadar k.yemiş muhabbeti yapınca canım çekti veee
1 fındık, 3 kuru üzüm ve 1/4 ceviz yedim ben de
:)))))))))))
ayrıca 1 bardaklık suyum kaldı şişede, onu da içtim mi bugün itibariyle sadece işyerinde 2 lt su içmiş olucam
Ya tabii sen devam et bence zaten veriyosun ve fazlan az düzenini bomza benim fazlam çok ondan da biraz daha az yemeye çalışıyorum (dün hariç:):))
Canım sana maşallah diyorum başka bişey demiyorumhem menüler hem spor supersin ben de şimdi 1st gidicem uzaya bak erken gitsem orda karşılaşırdık belki
Yok uzatmıyo uzatsa antepte herkse 2 metre olurdu boşa uğraşmayalım enine uzatıyo ama bak o kesin
Valla tatlım cumartesi gittim 1 sata sıkılmadım tv karşısında sıkılmıyorum bugün de şimdi gidicem inşallah ve sıkılmamam lazım fıstıklar ve pizzadan sıkılmadım bundan sıkılma hakkım yok ama baktım sıkıldım koşu bandına geçiş yaparı ne de olsa ev mini spor salonu
hayır tabiki
ya bana ne oldu böyle ya kesin nazar değdi şanıma yakışmayan şeyler yapıyorum ya okulda dolabımda ülker dankek ıslak kek var kaç zamandır orda ben elimi sürmüyorum.
ülker dido çikolata var çantamda ben elimi sürmüyorum Allah Allah ya bana ne oldu böyle yemek istemiyorum zorla kendime kaçamak yaptırayım diyorum valla kendimi kandıramıyorum arkadaşlar ya
farmasicim resimlerine baktım ,çok hoş olmuşsun,senin vucut yapın benimkine benziyor ,üst bacaklar daha kalınca,bel ise kalçaya oranla daha kalın.yani kalçamız olmadığı için dümdüz sanki bel kıvrımı yok gibi duruyor bende 54 kilo olduğum zmanlarda yaklaışık olarak senin gibiydim,benim tek far göğüsler tabi,90 bedenim maşşalhoff sinir oluyorum ama zayıflayınca küçülüyor biraz
Beni soran olursa uzaydayım
Kapıya da yazı mı assam acaba UZAYA GİTTİM GELİCEM diyehadi görüşürüz hacılarrrr
hiiiç çalışıyorum falan deme
gayed de yapıyosun walla, süpersin
ayrıca teşekkür ederim canım
eve gidince dolma pişiricem, o da 1 saatte pişiyo zaten, ben de o pişene kadar pilates yapıcam, aç karna daha rahat olur karnımı içeri çekmesi
ne güzel işte ben asla elimin altında bulunduramıyorum bu tür şeyleri,affetmem yerim valla,hemen sağımda solumda kim varsa ikram ediyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?