kızlar görmemişin bir fotoğrafı olmuş siteye eklemiş durmuşve karşınızda kuduruk FARMASİ
Eki Görüntüle 125224
Eki Görüntüle 125225
Eki Görüntüle 125226
Eki Görüntüle 125227
Eki Görüntüle 125228
Eki Görüntüle 125229
Eki Görüntüle 125230
Eki Görüntüle 125231
Eki Görüntüle 125232
Eki Görüntüle 125233
Eki Görüntüle 125234
Eki Görüntüle 125235
kız maşşlah farmisi çok güzelsin anam sen zayıfladınmı 41kere maşşallh
hakkın tabiki koy canım bneim,harikasın maşşallahnazar değer ama çok da koyma
aaaaaaa iyiki koymuşum görmeyen arkadaşlarım da varmış gene bana malum oldu içimdeki sesi dinlemenin faydası bu işte
verdim çok şükür geçtiğimiz hafta 500 gr gitti.
bu sabah 53.9 kg oldum
aaaaaaa iyiki koymuşum görmeyen arkadaşlarım da varmış gene bana malum oldu içimdeki sesi dinlemenin faydası bu işte
verdim çok şükür geçtiğimiz hafta 500 gr gitti.
bu sabah 53.9 kg oldum
famircim bende bilmiyordumda lıghtının olduğunu neruda da yiyor galiba o peynirden okuyordum çünkü yazıyordu buraya hugocuk sende yiyosun galiba dimi krem peynirin light dan
farmasicim sen maşşlah çok da hızlı veriyorsun ynai ben 2 haftada okadar yemeye 400 gr verdim kafayı tozutmak üzereyim yani.vucutun her 5 kiloda bir direnme noktası varmış,o kiloda olduğunda uzun süre veremez sonra hızlıca verirmiş benimkide 68-69 arası sanırım.öyle avutuyorum kendimi ben de napim
canım ben belki abartısız 1 ay 54.3 - 55 arasında kaldım ama kilo vermeye de çalışmadım. şimdi de aynı besleniyorum ama kilo vermeye başladım galiba alıştı o değerlere tekrar atağa geçti tabi bu arada tatlılarda da bir azalma oldu onun da etkisi olabilir kesin.hafta sonu tatillerimde sabah - öğleyi birleştirdim bunları da gözönünde bulundırmak gerekli diye düşünüyorum hayırlısı olsun artık bakalım
Selam kızlar bir bakayim dedim ne var ne yok oku oku bitmedisohbetiniz bol neşeniz daim olsun :)
farmasi maaşallahın var vallabmı de gittikçe azalıyor. kızlar benim boyum 166 56 olmak istiyorum çizelgede görüldüğü gibi sizce nasıl olur :44: yorum alabilir miyim
menülerimi yazmıştım ben ama balık yiyeceğim belli değildi. levrek yiyecemyanında bol salata ve 2 dilim k.ekmeği.
ton balığı tüketmekten vazgeçtim yağlı geldi banataze tüketeyim en iyisi.
nerudacımdan görmüştüm bende lıght üçgen peynir yiyorum sevdim haftada 2 tane falan yemeyi düşünüyorum.
farmasicim maşllah vermişsin yıne
evet vucut bir süre hızlı veriyor sonra yavaşlıyor ama o arada pes etmemek lazım yıne verilmeye başlanıyor ben bunu cok yaşadım bu arada 200 gr daha gitmiş benden 67,600 cıktım bu gün
maşallahın var canım bu arada yeni çizelgen bitanem
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wCBobhn/weight.png
çok çok teşekkür ederim bitanem darısı başına inşallah
nasıl olacak 166 ya 56 filinta gibi olursun daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?