60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nohut beyaz ya da sarı leblebi olarak çerez şeklinde tüketilir şeklinde bi yazı buldum da

canım özüne bakarsak evet nohut ama işlenmiş olduğu için çerez tabiki

bana YEME diyin nolur ya,azıcık tadına bak,akşam yiceksen öğle ye bari gibi sözler iştahımı kabartıyor azcık yiyim derken birde bakmışım hepsi bitmişbana iyi davranmayın nereen yicen daha gibi laflar daha etkli oluyo bende:78::78::78:

yeme famircim
senin vermen gereken daha 9 kilo var, sen o böreği hak etmedin daha
en az bi 5 kilo ver sonra düşünürüz hak edip etmediğini, tamam mı??

[/B]
famircim sözlerimin arkasındayım ben yiyip yememe konusunda.
ama senin anladığın üslup farklıysa madem senin iyiliğin için böylesinin daha uygun olacağını düşünüyorsan elbette yeme tatlım dedim ya sana kalmış sen seni bizden daha iyi tanırsın sonuçta öyle değil mi bitanem ?

duşumu aldım geldim çocuğu almaya da bakıcısını gönderdim
ben de bu arada yemekleri ısıtayım

pirinç pilavı
kereviz - patates- havuçtan oluşan sebze yemeği
ayran
düşünüyorum

tamamsadist miyim neyim

e canım aslında senin kilondaki biri için börek şu an fazla, o yüzden şimdilik sen sadist ol ve yeme

amaaaaa sonra canın çeker de yersen karışmam ona göre, kendine hakim olabiliceksen yeme

illaki bi punduna getirir ben o böreği götürürüm diyosan da yapma bunu kendine

çıtır olacağını düşün, incecik, nerudanın söylediği gibi o böreğin popona göbeğine yapıştığını düşün, bunlar sanırım alıkoyar seni

evet biliyorum tabiki,ben henüz kendime hakim olamıyorum senin yaptığın gibi azıcık şundan azıcık bundan yapamıyorum ben.yedim mi ya hepsini yiyorum,yada azıcık yiyince aklım kalıyor akşam acısını çıkarıyorum.yani börek,çörek,yani hamur işi konularında öyleyim.tatlıda kendime dur diyebiliyorum ama hamurişinde yapamıyorum.arkadaşlar sabah simit ikram etti almadım,zorla çeyrek simit verdiler azıcık ucundan bile bakmadım tadına ,baksam hepsini yutucam çünkü biliyorum yani

kızlar ben yemeğe gidiyorum
farmasicim sana da sıhhatler olsun canım
okulda da kolay gelsin

tamamdır yemicem sözzzzzzz,acısınıda çıkarmıcam,ekmek yerim ,ıspanak d apirinç de oluyor,hiç doymadım toplamda 2 dlm ekmek yerim bende napim di mi ama

tamamdır yemicem sözzzzzzz,acısınıda çıkarmıcam,ekmek yerim ,ıspanak d apirinç de oluyor,hiç doymadım toplamda 2 dlm ekmek yerim bende napim di mi ama

e tamam işte
ekmekle doyur kendini, börekten çok çok daha iyidir en azıhndan tok tutar ve iştahını açmaz börek gibi

hadi öpüyorum seni
afiyet olsun şimdiden

HUGOCUK SAHALARA DÖNDÜÜÜÜÜÜ:13:

doğru söylüyorsun canım döndüm sonuçta eski kuvvetim olmasa ama olur zamanla. şimdi öğlen yemeğim ton balığı yağı süzülmüş 1 dilim tam bığday ekmeği bol limonlu marul salatası fesleğenli. enginar bulamadım artık hafta sonu alırım

famirciğim o zaman yeme canım tadına bakma çok kaçıracağın şeylerin o zaman arkası geliyorsa canım

kızlar sabah kalktım tartıldım 68 kg olmuşum 1 kilo daha gitmiş.bende sizden ilham aldım artık yediklerimi not edicem bakalım bu beslenme şekliyle kaç günde kaç kilo veriyorum.

herkese merhababugün ki kahvaltımı yazayım saat 9:30 da yaptım.kahvaltıdan önce 2 bardak şu içtim.üzerine yarım yağlı peynir ve yumurta karıştırılarak fırında pişirilmiş dört dilim ekmek ve büyük bir kupa 3 şekerli çay içtim.şimdi yazarken farkettim ki biraz abarmışım galibaara öğün yapmadım.öğlen yemeğini 13:30 gibi yemeği düşünüyorum.6 kaşık mantar sote ve 1 bardak yarım yağlı yoğurt yemeği düşünüyorum.bu arada bugün ilk defa kahvaltıdan önce nivea ile dinamik sabahlar cd sindeki hareketleri yaptım.sizce nasılım.fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…