Kızlar size bi şey sorucam bakalım siz ne düşünüyosunuz bu konuda:26:
Sizce beyaz leblebi baklagilden mi sayılır yoksa çerezden mi? yani arada çerez niyetine yiyorum ben ama sonuçta leblebi, kavrulmuş nohut yani diğer kuruyemişler gibi yağlı tohum dediklerimizden değil.Bildiğimiz baklagil yani
Kızlar size bi şey sorucam bakalım siz ne düşünüyosunuz bu konuda:26:
Sizce beyaz leblebi baklagilden mi sayılır yoksa çerezden mi? yani arada çerez niyetine yiyorum ben ama sonuçta leblebi, kavrulmuş nohut yani diğer kuruyemişler gibi yağlı tohum dediklerimizden değil.Bildiğimiz baklagil yani
ebru pilateste mahvetti bugün valla üstelik tam gücümüde toplayamamışım hastalık falan bayağı zorladı sağolsun acımadı valla
bana yeme diyin nolur ya,azıcık tadına bak,akşam yiceksen öğle ye bari gibi sözler iştahımı kabartıyor azcık yiyim derken birde bakmışım hepsi bitmişbana iyi davranmayın nereen yicen daha gibi laflar daha etkli oluyo bende:78::78::78:
yeme famircim
senin vermen gereken daha 9 kilo var, sen o böreği hak etmedin daha
en az bi 5 kilo ver sonra düşünürüz hak edip etmediğini, tamam mı??
bana YEME diyin nolur ya,azıcık tadına bak,akşam yiceksen öğle ye bari gibi sözler iştahımı kabartıyor azcık yiyim derken birde bakmışım hepsi bitmişbana iyi davranmayın nereen yicen daha gibi laflar daha etkli oluyo bende:78::78::78:
tamam sadist miyim neyim
[/B]
famircim sözlerimin arkasındayım ben yiyip yememe konusunda.
ama senin anladığın üslup farklıysa madem senin iyiliğin için böylesinin daha uygun olacağını düşünüyorsan elbette yeme tatlım dedim ya sana kalmış sen seni bizden daha iyi tanırsın sonuçta öyle değil mi bitanem ?
e canım aslında senin kilondaki biri için börek şu an fazla, o yüzden şimdilik sen sadist ol ve yeme
amaaaaa sonra canın çeker de yersen karışmam ona göre, kendine hakim olabiliceksen yeme
illaki bi punduna getirir ben o böreği götürürüm diyosan da yapma bunu kendine
çıtır olacağını düşün, incecik, nerudanın söylediği gibi o böreğin popona göbeğine yapıştığını düşün, bunlar sanırım alıkoyar seni
tamamdır yemicem sözzzzzzz,acısınıda çıkarmıcam,ekmek yerim ,ıspanak d apirinç de oluyor,hiç doymadım toplamda 2 dlm ekmek yerim bende napim di mi ama
HUGOCUK SAHALARA DÖNDÜÜÜÜÜÜ:13:
evet biliyorum tabiki,ben henüz kendime hakim olamıyorum senin yaptığın gibi azıcık şundan azıcık bundan yapamıyorum ben.yedim mi ya hepsini yiyorum,yada azıcık yiyince aklım kalıyor akşam acısını çıkarıyorum.yani börek,çörek,yani hamur işi konularında öyleyim.tatlıda kendime dur diyebiliyorum ama hamurişinde yapamıyorum.arkadaşlar sabah simit ikram etti almadım,zorla çeyrek simit verdiler azıcık ucundan bile bakmadım tadına ,baksam hepsini yutucam çünkü biliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?