baynlar arada bir bakıyorum bu hafta sınavlarım var,ders çalışıyorum ama aklım hep burdasalıdan itibaren daha sıkı taki ederim yazdıklarınızı,şimdi genel olaark göz gezdirebiliyorum ancak
öğle menümde
mercimek çorba
kıymalı ıspanak ve börek var
börek yemeden ekmekle yerim çorba ve ıspanağı,akşamda aklım börekte kalınca hamur işi yerim kesin
KAHVALTIMIyaptım arkadaslar
1 dılım ekmek
2 domates
yarım salatalık
1 catal peynır
cayy
bu arada karar verdım bugun artık gunde 35 er dk 2 kez kosucam,bu arada sabah tartıldım 66 dan 65.8 olmusum bır haftadır hıc gıtmemıstı.sanırım duraksama donemım gectı sımdı kılo verme zamanı
Allah sağlık,sıhhat,mutluluk,huzur versin hepimize de canım benim ve de kolay gelsin tatlım ben de sabah içmiştim 500 ml kahvaltıdan önce şimdi 2. 500 lüğüm elimde ben de buluyorum günde 2,5 3ü rahat hatta abartmıyım diye duruyorum artık 2,5dan ya da en fazla 3 ten sonra yoksa gider yani
Kızlaaaaar ben tekrar geldim kahvaltımı yaptım
sabah kalkınca 1 adet minik hurma 2 bardak ılık su ( kalktıktan yarım saat sonra kahvaltı yaptım o yüzden kalktığımda su ve hurma oldu)
kahvaltım:
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 adet lıght üçgen peynir
1 yumurtadan, 1tk z.yağıyla yapılmış omlet
1 kocaman avuç maydonoz
1 salatalık yarım domates (çok kocamandı yarısını yiyebildim)
2 adet köy biberi (çıtır çıtır yeni gelmişti manava, aldım hemen tatlı ve lezzetli oluyo ben arada da alıp çıt çıt yiyiorum çok severim biber)
Şimdi de bitki çayı karışımımı yudumluyorum
baynlar arada bir bakıyorum bu hafta sınavlarım var,ders çalışıyorum ama aklım hep burdasalıdan itibaren daha sıkı taki ederim yazdıklarınızı,şimdi genel olaark göz gezdirebiliyorum ancak
öğle menümde
mercimek çorba
börek yemeden ekmekle yerim çorba ve ıspanağı,akşamda aklım börekte kalınca hamur işi yerim kesin
öğle menümde
mercimek çorba
slm kızlar bikaç gündür yazamıyordum grip olmuşum işlerde yoğundu neyse sabah kahvaltımı yazim
bir kase nesfit sütle birlikte
1 bardak form bitki çayı
bu arada kızlar 10 günde 1 kg 100 gr vermişim
slm kızlar bikaç gündür yazamıyordum grip olmuşum işlerde yoğundu neyse sabah kahvaltımı yazim
1 bardak form bitki çayı
afiyet olsun canım menün çok örnek alınması gereken bir menü bence
canım yüzde 20 ile 28 arası ideal dedi benimki. üstelik bende öyle biliyordum. yüzde 20 en iyisi. ama en güzeli elbette yüzde 18 falan ama onun olması için spor ömür boyu şart olmalı kolay değil o değerde tutmak çünkü spor bırakılırsa hemen artar çünkü normal değer zaten yüzde yirmiden başlıyor. erkeklerde az oluyor bu değer bize göre
171 cm boy 68 kg ....göbeğim var zayıflamam lazım çok kötü görünüyorum
1 dılım ekmek
2 domates
yarım salatalık
1 catal peynır
cayy
bu arada karar verdım bugun artık gunde 35 er dk 2 kez kosucam,bu arada sabah tartıldım 66 dan 65.8 olmusum bır haftadır hıc gıtmemıstı.sanırım duraksama donemım gectı sımdı kılo verme zamanı
kahvaltın güzel canım afiyet olsun
Kızlaaaaar ben tekrar geldim kahvaltımı yaptım
sabah kalkınca 1 adet minik hurma 2 bardak ılık su ( kalktıktan yarım saat sonra kahvaltı yaptım o yüzden kalktığımda su ve hurma oldu)
kahvaltım:
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 adet lıght üçgen peynir
1 yumurtadan, 1tk z.yağıyla yapılmış omlet
1 kocaman avuç maydonoz
1 salatalık yarım domates (çok kocamandı yarısını yiyebildim)
2 adet köy biberi (çıtır çıtır yeni gelmişti manava, aldım hemen tatlı ve lezzetli oluyo ben arada da alıp çıt çıt yiyiorum çok severim biber)
Şimdi de bitki çayı karışımımı yudumluyorum
öğle menümde
mercimek çorba
1 bardak form bitki çayı
afiyet olsun canım menü süper gerçekten köy biberini bende çok severim özellikler küçüklerini seçerim bende çıtır çıtır yerim sabahları yiyorum bende
1 bardak form bitki çayı
şimdilik hoşçakalın kızlar bu kadar su içtim çıkmak ister
sonra da duşumu alayım
okula gidip oğlumu getireyim .
öğlen yemeğimizi yer okula gideriz
1.5 gün tatil yeter artık
kızlar Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin
sanırım bi yanlışlık oldu onun yazdığında, bana çok az geldi çünkü
hoşgeldin canım, burda yediklerini ve yaptığın sporu paylaşırsan biz de yorumlarız
afiyet olsun canım
senin adına sevindim
şimdi de ben duraklama dönemine girdim sanırım, inşallah çok sürmez
sağol canım teşekkür ederimm
afiyet olsun canım, gayet güzel bi kahvaltı
canım o böreği ille de yerim diyosan öğleyin yemen daha iyi ama inşallah hiç yemezsin :)))
tebrik ederim canım, çok güzel
1 dılım ekmek
2 domates
yarım salatalık
1 catal peynır
cayy
Kızlar size bi şey sorucam bakalım siz ne düşünüyosunuz bu konuda:26:
Sizce beyaz leblebi baklagilden mi sayılır yoksa çerezden mi? yani arada çerez niyetine yiyorum ben ama sonuçta leblebi, kavrulmuş nohut yani diğer kuruyemişler gibi yağlı tohum dediklerimizden değil.Bildiğimiz baklagil yani
ebru pilateste mahvetti bugün valla üstelik tam gücümüde toplayamamışım hastalık falan bayağı zorladı sağolsun acımadı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?