60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlahi yaaa hayır yapma öyle bak yemekler de güzel çorba-kıymalı ıspanak super 1 dilim de ekmek ohhh Allah aşkına yeme börek falan balık-badem kraker nç nç nç

kahvaltın güzel canım afiyet olsun

aminnnnnnnnnnnnnnn
evet yani herşeyin normali hayatta .

afiyet olsun canım menü süper gerçekten köy biberini bende çok severim özellikler küçüklerini seçerim bende çıtır çıtır yerim sabahları yiyorum bende

slm kızlar bikaç gündür yazamıyordum grip olmuşum işlerde yoğundu neyse sabah kahvaltımı yazim

bir kase nesfit sütle birlikte
1 bardak form bitki çayı

bu arada kızlar 10 günde 1 kg 100 gr vermişim

famircim neden nefsine eziyet ediyorsunki canım madem sonunun öyle olacağını biliyorsun o halde börekten ye canım.
ister böreğin hepsini , ister yarısını ama ye. böylelikle hiç olmazsa tehlikeli saatlerde yanlış bir hareket yapmamış olursun hep gündüz vakti zaten ders çalışıyormuşsun bir de valla ben sınav kağıdı okuduğum zamanlarda daha farklı kalori harcıyorum yani demem o ki çok rahat yakarsın böreği canım gene de sen bilirsin elbette . çok öpüyorum seni

ıspanağın yanına yoğurt iyi giderdi böreğin yerine yoğurt koysalarmış keşke.böreği alma 2 dilim kepek ekmeği ye famir sende.dediğin gibi böreği yiyemeyince akşama çıkartma yine acısını :90:

şimdilik hoşçakalın kızlar bu kadar su içtim çıkmak ister
sonra da duşumu alayım
okula gidip oğlumu getireyim .
öğlen yemeğimizi yer okula gideriz
1.5 gün tatil yeter artık
kızlar Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin

tebrik ederim canım
afiyet olsun

afiyet olsun canım menün çok örnek alınması gereken bir menü bence

Sağol farmasiciğim valla çok da doydum sabah kahvaltısını güzel yapınca günü çok güzel dengeliyorum ben

sanırım bi yanlışlık oldu onun yazdığında, bana çok az geldi çünkü

171 cm boy 68 kg .... göbeğim var zayıflamam lazım çok kötü görünüyorum

hoşgeldin canım, burda yediklerini ve yaptığın sporu paylaşırsan biz de yorumlarız

afiyet olsun canım
senin adına sevindim
şimdi de ben duraklama dönemine girdim sanırım, inşallah çok sürmez

kahvaltın güzel canım afiyet olsun

sağol canım teşekkür ederimm

afiyet olsun canım, gayet güzel bi kahvaltı

canım o böreği ille de yerim diyosan öğleyin yemen daha iyi ama inşallah hiç yemezsin :)))

tebrik ederim canım, çok güzel

afiyet olsun canım menü süper gerçekten köy biberini bende çok severim özellikler küçüklerini seçerim bende çıtır çıtır yerim sabahları yiyorum bende

Sağol tatlım valla çok da doydum ben de bayılırım köy biberine arada yiyiorum yani öğün dışında da

Tebrikler canım böyle devam etsin inşallah sağlıkla verelim fazlalıklarımızı

Sağol tatlım güzel dilekler için inşallah

Teşekkür ederim esw ciğim

Kızlar size bi şey sorucam bakalım siz ne düşünüyosunuz bu konuda:26:

Sizce beyaz leblebi baklagilden mi sayılır yoksa çerezden mi? yani arada çerez niyetine yiyorum ben ama sonuçta leblebi, kavrulmuş nohut yani diğer kuruyemişler gibi yağlı tohum dediklerimizden değil.Bildiğimiz baklagil yani

canım yağ yakımı için en az 45 en fazla 1 saat yapmalısın bir seferde. o yüzden günde 2 kez yapmak yerine bir seferde 45 dakika ile 1 saat arasında yaparsan dana güzel sonuçlar alırsın canım. birde hızlı koşma tempolu olsun. ben 4.7 ile 5.1 arasında kullanıyrom koşu bandını asla aynı tempoda yapmam değişiklik yaparım alışmasın vücut diye bazen 45 bazen 50 bazen 55 bazende 60 dakika yaparım ama asla 60 dakikadan bir dakika fazla geçirmem canım tavdiye ederim

canım ben çerez diye biliyorum canım ama bilmemki

ebru pilateste mahvetti bugün valla üstelik tam gücümüde toplayamamışım hastalık falan bayağı zorladı sağolsun acımadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…