kızlar sabah kalktım tartıldım 68 kg olmuşum 1 kilo daha gitmiş.bende sizden ilham aldım artık yediklerimi not edicem bakalım bu beslenme şekliyle kaç günde kaç kilo veriyorum.
afiyet olsun canımevet biliyorum tabiki,ben henüz kendime hakim olamıyorum senin yaptığın gibi azıcık şundan azıcık bundan yapamıyorum ben.yedim mi ya hepsini yiyorum,yada azıcık yiyince aklım kalıyor akşam acısını çıkarıyorum.yani börek,çörek,yani hamur işi konularında öyleyim.tatlıda kendime dur diyebiliyorum ama hamurişinde yapamıyorum.arkadaşlar sabah simit ikram etti almadım,zorla çeyrek simit verdiler azıcık ucundan bile bakmadım tadına ,baksam hepsini yutucam çünkü biliyorum yani
kızlar ben yemeğe gidiyorum
farmasicim sana da sıhhatler olsun canım
okulda da kolay gelsin
fesleğende salataya çok yakışmış kızlar tavsiye ederim
Kızlar size bi şey sorucam bakalım siz ne düşünüyosunuz bu konuda:26:
Sizce beyaz leblebi baklagilden mi sayılır yoksa çerezden mi? yani arada çerez niyetine yiyorum ben ama sonuçta leblebi, kavrulmuş nohut yani diğer kuruyemişler gibi yağlı tohum dediklerimizden değil.Bildiğimiz baklagil yani
ebru pilateste mahvetti bugün valla üstelik tam gücümüde toplayamamışım hastalık falan bayağı zorladı sağolsun acımadı valla
hugocuk canım öğlen çorba yok galiba dimi.peki enginarda salatanın içindemi olacak.birde şu anda enginar zamanı dimi yanlışmı biliyorum:97:
Hele patates salatası süper oluyor bol fesleğenli,taze naneli. Ama kilolar gittikten sonra deneyin :)
Yağsız olduğu için bence hala baklagil ama aynı zamanda da çerez. En faydalı çerez bence.
Evet, süperdi. Karın günü gibiydi.
Enginar zamanı değil maalesefMayıs haziran gibi çıkıyordu sanırım.
Hugocuk,
Listeni gördüm. Akşam ve gece öğünlerin sanki gündüzden daha fazla gibi geldi bana.
Hele gece 2 porsiyon meyvaya çok şaşırdım.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
e canım aslında senin kilondaki biri için börek şu an fazla, o yüzden şimdilik sen sadist ol ve yeme
amaaaaa sonra canın çeker de yersen karışmam ona göre, kendine hakim olabiliceksen yeme
illaki bi punduna getirir ben o böreği götürürüm diyosan da yapma bunu kendine
çıtır olacağını düşün, incecik, nerudanın söylediği gibi o böreğin popona göbeğine yapıştığını düşün, bunlar sanırım alıkoyar seni
yemeğimi yedim geldimmmmmm,amma şiştim
5-6 çk kıymalı ıspanak(üzeri yoğurtlu)
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği
mutluyum,mutlusun,mutlu
şu ana kadar yediklerimi de yazayım
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
ara
2 mandalina
öğle
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği
1lt suyumu,1 kupa yeşil çayımı içtim,aferin bana
Afiyet olsun.
Börek yesen nasıl pişman olurdun şimdi. Hem de işyeri böreği yağlıdır da :)
tünaydın kızlar
valla siz yemeklerinizi yediniz ben valla daha 1saat oluyo kalkalı kızım gece uyuamdı anca toparlandım
2bardak su
1yumurta
3zeytin
1tatlı kaşıgı bal
light beyz peynir
2bisküvülight
evet canım kesin vicdan azabı çeker dururdum.hemde nasıl yağlı aldığım böreği arkadaşa verdim oda 5-6 kat peçeteye sardı yinede eli yağ içinde kaldı 2 kat çıkana kadar
sağol canımmmmm sanada afiyet olsun,güzel menü.hasta mı neden uyumadı acaba
yemeğimi yedim geldimmmmmm,amma şiştim
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği
mutluyum,mutlusun,mutlu
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) aşağıdaki diyeti uyguluyorum bugün ilk günüm umarım başarılı olurum ve sizleri bilgilendirebilirim :)
Kahvaltı:
Light süt veya yoğurdun içine yulaf ezmesi, buğday ezmesi, 4-5 adet çekirdekli siyah kuru üzüm koyup yiyorum.
Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.
Öğle:
Az yağ ile pişirilmiş sebze yemeği
1-2 dilim tam buğday ekmeği, kepekli veya çavdar ekmeği
Dilerseniz light yoğurt.
Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.
Akşam:
Az yağ ile pişirilmiş sebze yemeği
1-2 dilim tam buğday ekmeği, kepekli veya çavdar ekmeği
Dilerseniz light yoğurt.
Bunun dışında kesinlikle beyaz ekmek, pasta veya şeker yok. Pirinç yok. Pilav yemek isterseniz bulgur pilavı. Günde en az 2 lt su.
Haftanın sadece bir günü diyeti bozabilirsiniz ama abartmamak şartıyla.
Canımm afiyet olsun iradeni alkışlıyorummmlütfen börek v.s yemek istediğinde, bu yaşadığın mutluluğu düşün ve yazık etme e mi mutluyum,mutlusun,mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?