60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım
madem arkasını getiriyorsun boşver ,diyorum ya herkese burada sakın beni örnek almayın ben istisnayım yeme - içme konusunda kendime hakim olurum.
kolay gelsin canlar

kızlar ben yemeğe gidiyorum
farmasicim sana da sıhhatler olsun canım
okulda da kolay gelsin

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim senin de işini gücünü hayırlı etsin canım benim :13:

öğlen menüm

3 yk kereviz-patates -havuçtan oluşan sebze yemeği
3 yk bezelyeli pirinç pilavı
250 ml ayran

fesleğende salataya çok yakışmış kızlar tavsiye ederim

Hele patates salatası süper oluyor bol fesleğenli,taze naneli. Ama kilolar gittikten sonra deneyin :)

Yağsız olduğu için bence hala baklagil ama aynı zamanda da çerez. En faydalı çerez bence.

ebru pilateste mahvetti bugün valla üstelik tam gücümüde toplayamamışım hastalık falan bayağı zorladı sağolsun acımadı valla

Evet, süperdi. Karın günü gibiydi.

hugocuk canım öğlen çorba yok galiba dimi.peki enginarda salatanın içindemi olacak.birde şu anda enginar zamanı dimi yanlışmı biliyorum:97:

Enginar zamanı değil maalesef Mayıs haziran gibi çıkıyordu sanırım.

Hugocuk,
Listeni gördüm. Akşam ve gece öğünlerin sanki gündüzden daha fazla gibi geldi bana.
Hele gece 2 porsiyon meyvaya çok şaşırdım.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Herkese günaydın,

kahvatımı nesfitle yaptım.

Pilates yaptım.

1 mandalina 1/2 yerli muz yedim

Şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim.

Herkese afiyet olsun.

Yeni katılan arkadaşlar; Hoşgeldiniz.

Hugocuk,
hamileyken de diyetisyene devam edersen fit bir hamile olursun. Ben gittim ama devam etmedim.
Bol bol yürüyüş yaptım ama tatlıları da yediğimden 20 kg aldım :)
Herşey yolunda giderse son aylarda da yürürsün merak etme.
Benim çok güzel geçti hamileliğim. Sadece 8.ayda 1 ay kadar kalçam ağrıdı, sinirlere yük bindiğinden yürürken zorlanıyordum.

Bence de bu düşüncene aynen katılıyorum canım yani hem çok faydalı hem de özellikle beyaz leblebi sadece fırınlanıyor diye biliyorum kabuğu da duruyor dolayısıyla özünde baklagil bence de ama tabii tüketim olarak çerez sınıfına giriyor çerez gibi tüketiyoruz

Eveeeeeeeeeeeeeet:13: katılıyorummmm

Son düzenleme:
Öğle mönüm;
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak kefir
5 yk tavuklu patates yemeği
3 yk zeytinyağlı kabak
roka

yemeğimi yedim geldimmmmmm,amma şiştim

5-6 çk kıymalı ıspanak(üzeri yoğurtlu)
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği

mutluyum,mutlusun,mutlu

şu ana kadar yediklerimi de yazayım

sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin

ara
2 mandalina

öğle
1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği

1lt suyumu,1 kupa yeşil çayımı içtim,aferin bana

tünaydın kızlar
valla siz yemeklerinizi yediniz ben valla daha 1saat oluyo kalkalı kızım gece uyuamdı anca toparlandım
2bardak su
1yumurta
3zeytin
1tatlı kaşıgı bal
light beyz peynir
2bisküvülight

afiyet olsun canım çok güzel

Afiyet olsun.
Börek yesen nasıl pişman olurdun şimdi. Hem de işyeri böreği yağlıdır da :)

evet canım kesin vicdan azabı çeker dururdum.hemde nasıl yağlı aldığım böreği arkadaşa verdim oda 5-6 kat peçeteye sardı yinede eli yağ içinde kaldı 2 kat çıkana kadar

tünaydın kızlar
valla siz yemeklerinizi yediniz ben valla daha 1saat oluyo kalkalı kızım gece uyuamdı anca toparlandım
2bardak su
1yumurta
3zeytin
1tatlı kaşıgı bal
light beyz peynir
2bisküvülight

sağol canımmmmm sanada afiyet olsun,güzel menü.hasta mı neden uyumadı acaba

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım :) aşağıdaki diyeti uyguluyorum bugün ilk günüm umarım başarılı olurum ve sizleri bilgilendirebilirim :)

Kahvaltı:
Light süt veya yoğurdun içine yulaf ezmesi, buğday ezmesi, 4-5 adet çekirdekli siyah kuru üzüm koyup yiyorum.

Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.

Öğle:
Az yağ ile pişirilmiş sebze yemeği
1-2 dilim tam buğday ekmeği, kepekli veya çavdar ekmeği
Dilerseniz light yoğurt.

Ara:
4-5 adet ceviz, fındık ya da badem ya da bir porsiyon meyve. Muz olursa muzun yarısı.

Akşam:
Az yağ ile pişirilmiş sebze yemeği
1-2 dilim tam buğday ekmeği, kepekli veya çavdar ekmeği
Dilerseniz light yoğurt.

Bunun dışında kesinlikle beyaz ekmek, pasta veya şeker yok. Pirinç yok. Pilav yemek isterseniz bulgur pilavı. Günde en az 2 lt su.

Haftanın sadece bir günü diyeti bozabilirsiniz ama abartmamak şartıyla.

evet canım kesin vicdan azabı çeker dururdum.hemde nasıl yağlı aldığım böreği arkadaşa verdim oda 5-6 kat peçeteye sardı yinede eli yağ içinde kaldı 2 kat çıkana kadar

Hamurişi yememek seni çok mutsuz ediyorsa, haftada 1 gün kahvaltını simitle yapabilirsin. Ya da tavada bir parça börek yapabilrisin yufka ile. Peynirli,maydonozlu mesela.Yufkayı ekmeğe sayarsın, yağ da koymazsan pek sorun olmaz sanırım.
Kendini çok kısıtlanmış hissetmemiş olursun.

yemeğimi yedim geldimmmmmm,amma şiştim

1 kase mercimek çorba
2 dlm kepek ekmeği

mutluyum,mutlusun,mutlu

Canımm afiyet olsun iradeni alkışlıyorummm lütfen börek v.s yemek istediğinde, bu yaşadığın mutluluğu düşün ve yazık etme e mi mutluyum,mutlusun,mutlu

Hoşgeldin.
Salatan, çiğ sebzelerin eksik. Yazmayı mı unuttun yoksa?

Canımm afiyet olsun iradeni alkışlıyorummm lütfen börek v.s yemek istediğinde, bu yaşadığın mutluluğu düşün ve yazık etme e mi mutluyum,mutlusun,mutlu

tamamdırteşekkür ederim nerudacım.cidden mutlu hissediyorum kendimi,karnım tok ama ağır ve şiş değil.ekemk yerine börek yemiş olsaydım hem vicdan azazbı çekecek hemde şiş bir mideyle dolanıp duracaktım.malum sindirim problemimde var yaneyse çok şükür atlatmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…