60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menü çok güzel canım afiyet olsun
Arkadaslar merhaba .ben de aranıza katılmak istiyorum.80 kg dan 66 ya dustum ama hala verılecek bır suru kılom var.bana da destek olun.sevgıler.
hoşgeldin canım aramıza
slm kızlar
akşam yemegim
1,5kepçe mercmek çorbası
4kaşık kabak yemegi
2kaşık yogurt yagsız

bir bardak su
çaylada birazdan çerezlerimiyiyecem
sonrasporyapalirsem kzım izin verirse yapacam inşllah
ekmek yok canım neden
hugocumm ben geldım nedesın bacısıı bz takımcak cok saglıklı bı dıyette basladıkk habıre yıyoz bacımm
mekeup bayadır yoktun canım hoşgeldin
nerudacığım menü çok güzel canım afiyet olsun
canım anne olunca bazı şeyleri anlıyacaksın gerçekten.hayırlısı olur inşallah canım

canım yüzde 20 ile 28 arası ideal dedi benimki. üstelik bende öyle biliyordum. yüzde 20 en iyisi. ama en güzeli elbette yüzde 18 falan ama onun olması için spor ömür boyu şart olmalı kolay değil o değerde tutmak çünkü spor bırakılırsa hemen artar çünkü normal değer zaten yüzde yirmiden başlıyor. erkeklerde az oluyor bu değer bize göre

pilatesimi yapayım şimdi başlar. bu arada diyetisyenim dediki nugyacım kilon az yağın bundan fazla olsaydı bu kadar ince gözükmezdin dedi. kolların kaslı omuzları geniş şekilli ordan burdan çıkan yağın yok dedi. elbette daha vereceğim ama şimdide çok iyi olduğumu söyledi. senin boyunda senin kilonda spor yapmayan biri senden çok daha kilolu gözükür dedi. sen uzun zaman spor olduğu için böyle oldun dedi. ehem ehem benim işim az kaldı artık sana yoğunlaşacağız demektir canımcım seni öyle bir değiştireceğizki kocişinde şaşıracak ama işte sağlığın kardiyoya izin vermiyor şu an hele bir düzel bak ben seni nasıl yapacağım sende şaşıracaksın valla. sımsıkı karın. yağ yok sırt dümdüz kaslı kollar şekilli kaslı bacaklar öyle valla manken olacaksın manken baştan yaratacağız seni. yepisyeni bir sen olacaksın

çizelgen olmayınca bilinmiyor canım da onun için sordum şu ana kadar kaç kilo verdin ?

çizelgemi kaldırcım canım ben bildirim yapmıyordum artık önceden onun içinde silmiştim.geçen sene mart ayının başında başladım 79.400 ile şu an 68,400 üm

KAHVALTIMIyaptım arkadaslar
1 dılım ekmek
2 domates
yarım salatalık
1 catal peynır
cayy
bu arada karar verdım bugun artık gunde 35 er dk 2 kez kosucam,bu arada sabah tartıldım 66 dan 65.8 olmusum bır haftadır hıc gıtmemıstı.sanırım duraksama donemım gectı sımdı kılo verme zamanı

hugocum zaten bence 65 kiloya düşünce sen yediklerine biraz ekleme yapar gibime geliyo.yani biraz fazlalaştırır heralde.bu ay kilo vermemende normal.sanki her ay 1 kilomu aldık her ay kilo verelim elbette vücudumuzun bi direnme zamanı olucak bu bende çok oluyo gerçi bizde pes etmiyeceğiz yılmayacağız devam edeceğiz.biz zaten seninle çok sabırlıyız hugocuk acele etmiyoruz hiçbişey için.bende izndeyken koşu bandına bşlamak istiyorum biraz daha kilo verdikten sonra göğüs ve sırt için hareketlet yapmak istiyorum bakalım yavaş yavaş işte.

kahvaltın güzel canım afiyet olsun

Kızlaaaaar ben tekrar geldim kahvaltımı yaptım

sabah kalkınca 1 adet minik hurma 2 bardak ılık su ( kalktıktan yarım saat sonra kahvaltı yaptım o yüzden kalktığımda su ve hurma oldu)

kahvaltım:

1 dilim tam tahıllı ekmek

1 adet lıght üçgen peynir

1 yumurtadan, 1tk z.yağıyla yapılmış omlet

1 kocaman avuç maydonoz

1 salatalık yarım domates (çok kocamandı yarısını yiyebildim)

2 adet köy biberi (çıtır çıtır yeni gelmişti manava, aldım hemen tatlı ve lezzetli oluyo ben arada da alıp çıt çıt yiyiorum çok severim biber)

Şimdi de bitki çayı karışımımı yudumluyorum

Günaydın farmasim kusura bakma bi mesaj yazdım kahvaltıya koştum yeni gördüm mesajını iyiym çok şükür canım sen nasılsın?

şükürler olsun canım çok çok iyiyim , valla keyfim çokkkkkkkkkkk yerinde pozitif bir enerjiyle doluyum bugün.
şimdi öğrencilerimin sınav kağıtlarını okuyorum bir yandan.
bu arada 500 ml lik ikinci suyumu da başladım.öğlen olmadan 1.5 lt su olacak bugün

afiyet olsun canım menün çok örnek alınması gereken bir menü bence

baynlar arada bir bakıyorum bu hafta sınavlarım var,ders çalışıyorum ama aklım hep burdasalıdan itibaren daha sıkı taki ederim yazdıklarınızı,şimdi genel olaark göz gezdirebiliyorum ancak
öğle menümde
mercimek çorba
kıymalı ıspanak ve börek var

börek yemeden ekmekle yerim çorba ve ıspanağı,akşamda aklım börekte kalınca hamur işi yerim kesin

inşallah canım izindeyken başlıyayım bi deneyeyim koşu bandını bi problem olmaz inşallah.

Allah sağlık,sıhhat,mutluluk,huzur versin hepimize de canım benim ve de kolay gelsin tatlım ben de sabah içmiştim 500 ml kahvaltıdan önce şimdi 2. 500 lüğüm elimde ben de buluyorum günde 2,5 3ü rahat hatta abartmıyım diye duruyorum artık 2,5dan ya da en fazla 3 ten sonra yoksa gider yani

Son düzenleme:

famircin ne sınavı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…