60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım spor yapıyoruz diyetisyene giden arkadaşlar var genel olarak sağlıklı besleniyorz spor yapıyoruz öyle bizde. bize katılabilirsin ben buraya ilk geldiğimde 83 kiloydum kilo farketmez amaç belli nereyi seversen oraya gel canım.

afiyet olsun canım
tamam şekerim teşekkür ederim tarif için
içine bide limon sıktım mı tamamdır, sade içemiyorum da ben

hoşgeldin canım, topikte sana yerimiz var :))
boyun kaç peki?
walla biz sağlıklı ve düzenli beslenerek ayrıca spor yaparak kilo veriyoruz
diyetisyene giden arkadaşlarımız var onlar da yardımcı oluyolar bizlere
ama öyle özel bi diyet yok karbonhidrat ya da ne bileyim protein diyeti gibi

Ara öğünümü yedim;

1 japon elması (trabzon elması,trabzon hurması,cennet hurması... ne çok adı var)
1 çay kaşığı bal (hurma henüz pek tatlanmamıştı,burukluğunu gidersin diye koydum)
tarçın
Tavsiye ederim harika bir tatlı oldu. 1 tatlı olmayan tatlı tarifi daha benden size.

Şimdi biberiyeli,kimyonlu yeşil çayımı içiyorum.

çok teşekkür ediyorum canımcım eşimin söylediklerini söylemiş sana da zahmet oldu ama

afiyet olsun canım
o hurmayı ben domatese benzettiğim için yiyemiyorum yaa

afiyet olsun priene bizde amma deriz ona cennet hurmasıda çok kullanılır

öğlen menüm
3 yk kereviz-patates- havuç ile yaptığım sebze yemeği
3 yk bezelyeli pirinç pilavı
250 ml ayran

öğleden sonra okulda

200 ml muzlu süt
4 adet limonlu kepekli bisküvi

şimdi evde
2 adet kuru erik
3 badem
250 ml su

afiyet olsun canım
o hurmayı ben domatese benzettiğim için yiyemiyorum yaa

Tereyi de çok severim ben. Sen sevmiyor musun? Yağ yakımına yardım ediyormuş üstelik.

Eşim de yemez, ne o öyle domates gibi diyor ama tabakta dilimleyince süper bir manzarası oluyor.

Japonyada hemen her evin bahçesinde bu hurma ağaçlarından var.Sebze,meyva çok pahalı orada ve en ucuz meyva bu haliyle.Ben hamileliğimin ilk zamanlarında Japonyadaydım ve çok yerdim bunlardan.
Geç keşfettiğime üzülüyorum bile.

afiyet olsun canım
maşallah hergün meyveli süt içiyosun
ben sevmiyorum o tarz şeyleri meyveli yoğurt veya süt
ben sütü süt olarak içmeli, meyveyi de meyve olarak yemeliyim
zaten içlerine aroma koyuyolar sanırım, çok sağlıklı gelmiyo bana

Afiyet olsun. Bu kez çilekli süt içmemişsin. Şaşırdımm :)

afiyet olsun canım

anladım canım
ben muzlu sütle simiti beraber çok severdim

Ben de aynı fikirdeyim. Yıllar önce içmiştim 1-2 kez, tadı çok güzel ama yapay olduğundan içesim gelmiyor.

hoşgeldin canım rejimdeyim deme bence öyle söylenince insan psikolojikmen bile etkileniyor.bana nasıl zayıfladın diye soranlara ben kaşık hesabu yiyerek ve sağlıklı az ve sık yiyerek zayıfladım diyorum.sende öyle söyle canım acelemiz yok yavaş yavaş ve kalıcı şekilde zayıflıyoruz.karar senin canım hangi topiğe istiyorsan gidebilirsin elbette ama diğer topiklerdende burası daha hareketli diye buraya geliyorlar gün içinde yediğimiz yiyecekleri varsa yaptığın sporu ve kaçamağın olursa ki inşallah olmaz çok kaçırmışsan yani onlarıda yaz buraya yardımcı olmaya çalışırız canım.yeşil çay bende içiyorum marketten almıştım kutu içerisinde.bitmek üzere benimkiside ben fazla içmiyorum ama metabolizma alışmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…