kı< midende bulanuyormu yoksa yoksa
Huuuuu benim sağlıklı ve gittikçe zayıff arkadaşlarım napıyo bakiiiiiim
Ohh sohbet koyu,yemekler yenmiş afiyet olsun herkese ben de yenekten önce bi duşarı çıktım dolandım geldim 1saat işlerim vardı 1 saatin 35-40dk sı yürüüşümdür tempolu ama yine de uzaya gidicem birazdan
Ymekte ne yedim yazayım hemen
3yk karnıbahar yemeği
3yk bezelye yemeği
3 adet köy biberi
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
şuanda da yeşil çayımı içiyorum ben de paket almıştım ama bunlar bitince demlemeyi planlıyorum aktardan açık alıcam inşallah ama buna da limon sıkıyorum daha içilesi oluyo
o hurmaları ben de pek sevmem annem bayılır olgunlarına özellikle annemin japon bir öğrencisi vardı annem tez danışmanlığı yapıyodu on Türkiyedeki kırsal kesimdeki kadınların sorunlarını konu alan bir tez için1 yıl antepte kaldı ve haftanın 3 günü bizdeydi bayılırdı o hurmalara görünce çok sevinmişti burda da var diye ama ben hiç sevmem sadece çekirdeğinden fal bakardık eğlenceli olsun diye dilek tutarsın ikiye yararsın çatal çıkarsa kabul olmaz kaşık çıkarsa kabul olur dileğin kaşık ve çatala benzer şekiller çıkıyo çekirdeğinde öye eğlenirdim
Benim de tek yiyemediğim ot teredir hiç sevmem ama sabahaları touhumunu yiyiorum 2tk, 1çk balla..ender saraç önermişti ama 3 hafta yedim şimdi ara verdim bağışıklık kazanmıyım diye
o zman burdayım cnm,sağol
sağol cnm,70 kiloyum,1,58 cm boyum var,şöyle 55 olsam bana yeter :) 5 alık bir oğlum var,bir de 1,5 yaşında bir kızım var,peş peşe 2 doğum ve sonuç böyle yapışan kilolar
bende spor falan yapamıyorum
bende şu listeye bakabilirmiyim cnm ya,nasıl diyemerak ettim,bu arad sen kaç kilosun,hiç verdin mi,topiği baştan okumam lazım ama şu an bakamıyorum malum 2 bebe var bende:)
sağol cnm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yok canım olabilirmi yoksa teyzemi olucaz
spor fazla gelmiş olabilirmi hem sabah hem akşam artı diyette var ondan olabilir sporu günde ne kadar yapıyorsun nasıl yapıyorsun canım
Bu kaçıncı ara öğün olacak :)
yoksa sizinmi nazarınız degdi hemen okuyun bakem
neruda hoşgeldin canım tam aklımdan geçiyodun şimdi neruda gelemedi daha diyodum içimdenafiyet olsun canım menün güzelmiş.hurma konusunda anladığım kadarıyla sen farklı hurmadan bahsediyorsun şu ramazan aylarında yenen hurma galiba senin bahsettiğin dimi.bizimkisi domates gibi oluyo canım onun gibi kırmızı ve büyük .cennet hurması ve amma deriz biz burda.ama trabzon hurması ve priena yazmıştı başka şeyde deniliyormuş adına ınuttum şimdi
elemtere fiş kem gözlere şiş tütütütüütüt bacım
hoşgeldin tatlım
afiyet olsun menün gayet güzelmiş
ben de senin gibiyim yiyemiyorum onu ha tadını bildiğimden değil sırf domatese benziyo diye, domatesten meyvemi olurmuş mantığı benimki, nasıl ama
ben de bugün pilates yapıcam yine, dün yarım kaldı zaten, uzaya yarın giderim artır, bi yorgunluk var zaten üzerimde, sonra evde kocişe yoruldum falan dersem kızar bana, yapma yorulma diye
Allah bağışlasın canım bebelerini :))
daha pek küçükler, senin işin gerçekten zor
burda inşallah sen de bizimle beraber verirsin kilolarını
Ttalım ben hac hurması olanı severim hatta sabah yemiştim bir tane ama az önceki mesajımda bahsettiğim çekirdeiğinden fal baktığımız ama benim sevmediğim trabzon hurması domates gibi olan.
Ay evet dışarı falan çıktım koşturmaca geldim yemek şimdi de birazdan uzay yürüyüşümü yapıcam inşallah tatlım menümü beğenmene sevindim dün dedim 250gr kıymadan yemek yapıyorum 4 porsiyon yalan oldu250gr kıymadan yaptım ama 3yk yediğimden 7-8 porsiyon çıkar rahat yani akşama da ondan yiycem karnıbahardan da yerim yine 3yk sebze ağırlıklı olur zaten altı üstü 250gr kıyma var onu da 7-8 defada yersem noral herhalde
ben çıkıyom grş kızlar kızıma bakem az
ben çıkıyom grş kızlar kızıma bakem az
Teşekkür ederim şekercim valla ben tadınıda biliyorum bilinçli bir yememek benimkisiağzım kamaşıyo buruşuyo bi garip oluyo ve kaygan bir yapısı var ne biliyim bak aklıam geldi yiyenlere afiyet olsund aben hiç sevemedim onu meyvede o sebze de tere diğer her şeyi yerim çokşükür
napıyonuz bakimmmm
öfff bende ders çalışıyorum çok sıkıcı
arada 2 mandalina yedim
akşamda karnıbahar salatası yapıcam,karnıbaharı çok seviyorummmmmmmm.
ay kızlar bir alışveriş yapsım varki,bir zayıflayayım neler alıcam neleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Huuuuu benim sağlıklı ve gittikçe zayıff arkadaşlarım napıyo bakiiiiiim
Ohh sohbet koyu,yemekler yenmiş afiyet olsun herkese ben de yenekten önce bi duşarı çıktım dolandım geldim 1saat işlerim vardı 1 saatin 35-40dk sı yürüüşümdür tempolu ama yine de uzaya gidicem birazdan
Ymekte ne yedim yazayım hemen
3yk karnıbahar yemeği
3yk bezelye yemeği
3 adet köy biberi
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
şuanda da yeşil çayımı içiyorum ben de paket almıştım ama bunlar bitince demlemeyi planlıyorum aktardan açık alıcam inşallah ama buna da limon sıkıyorum daha içilesi oluyo
o hurmaları ben de pek sevmem annem bayılır olgunlarına özellikle annemin japon bir öğrencisi vardı annem tez danışmanlığı yapıyodu on Türkiyedeki kırsal kesimdeki kadınların sorunlarını konu alan bir tez için1 yıl antepte kaldı ve haftanın 3 günü bizdeydi bayılırdı o hurmalara görünce çok sevinmişti burda da var diye ama ben hiç sevmem sadece çekirdeğinden fal bakardık eğlenceli olsun diye dilek tutarsın ikiye yararsın çatal çıkarsa kabul olmaz kaşık çıkarsa kabul olur dileğin kaşık ve çatala benzer şekiller çıkıyo çekirdeğinde öye eğlenirdim
Benim de tek yiyemediğim ot teredir hiç sevmem ama sabahaları touhumunu yiyiorum 2tk, 1çk balla..ender saraç önermişti ama 3 hafta yedim şimdi ara verdim bağışıklık kazanmıyım diye
napıyonuz bakimmmm
öfff bende ders çalışıyorum çok sıkıcı
arada 2 mandalina yedim
akşamda karnıbahar salatası yapıcam,karnıbaharı çok seviyorummmmmmmm.
ay kızlar bir alışveriş yapsım varki,bir zayıflayayım neler alıcam neleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?