60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çıkıyom grş kızlar kızıma bakem az
güle güle canım
afiyet olsun
inşallah alışveriş günleri de gelir canım
kızlar hepinize iyi akşamlar
ben çıkayım artık
akşam görüşmek üzere
şimdiden afiyet olsun
spor yapacaklara kolay gelsin, yağ atsınlar bol bol

güle güle canım

kızlar akşama
bebzelyeli pilavın yanına
kuşbaşılı havuçlu barbunya
brokoli salatası
yapacağım nasipse
dünkü kabak tatlısının hepsini bugün eşimle fabrikaya gönderdim
tatlı da yapmadım bakalım helva var puding filan yapmadım mahsus.
bu arada regl olacam leke gelmiş

herkese iyi akşamlar diliyorum bayanlar,
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yazı rengimi değitirdim bakalım nasıl olacak

hoşbulduk cnm,evet bende hatırladım seni arada görüyordum sayfa sonunda adını ama pek yazmıyordun sen:) sen hiç verdin mi peki cnm kilo?aynızyız senine,inş veririz cnm
inş cnm ya,bende öyle dedim ama 5 aydır tık yok,hatta doğumdan sonra verdiğim 2 kiloyu bile geri aldım:84:
Allah bağışlasın canım bebelerini :))
daha pek küçükler, senin işin gerçekten zor
burda inşallah sen de bizimle beraber verirsin kilolarını
sağol cnm,Allah razı olsun,inş veririz cnm çok fena gaza gelmem lazım,çünkü şimdiye kadar hiç diyet yapmadım ben
ay kızlar bir alışveriş yapsım varki,bir zayıflayayım neler alıcam neleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende alşıverişe çıkmak istiyorum ama nerde bu kilolarla

hayırlı akşamlar kızlar bugünkü menüm

kahvaltı:
1 br su(kahvaltıdan önce)
1 dilim çavdar ekmeği
3 dilim peynir
5 zeytin
1 çatal ayva rçeli
1 çatal vişne reçeli
1 çatal erik reçeli(hepsi ev yapımı az şekerli kayınvalidemin bahçesinin meyveleri)
2 çatal kek
2 kuru kayısı
1 fincan şekersiz çay

ara: aralarda bolca su içtim ve 4 kuru kayısı yedim

öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase sebzeli mercimek çorbası
3 etsiz cevizli çiğ köfte
1 büyük br ayran

akşam:
10 yemek kaşığı mantılı nohut yemeği
1 dilim çavdar ekmeği(yemeyede bilirim)
1 br ayran ( ayran vazgeçilmezim yogurt yerine ayran şeklinde tüketiyorum)

yemekten sonra yeşil çayımın yanında
10 kuru üzüm
10 fındık
2 ceviz
2 kuru kayısı yemeyi planlıyorun

son olarakta
1 elma
1 portakal yıycem

aralarda sürekli su içtim mutfaga girip cıktıkça su içiyorum
böyle işte yorumları beklıyorum

akşamları saat kaçtan sonra yemek yemiyorsunuz bende öyle yapayım,birde biri bana örnek liste yazarsa çok sevirim,şu saatte şunu yedim bu satte bunu falan gibi

akşamları saat kaçtan sonra yemek yemiyorsunuz bende öyle yapayım,birde biri bana örnek liste yazarsa çok sevirim,şu saatte şunu yedim bu satte bunu falan gibi

canım ben en geç 6 da yıyorum örnek listeden cok ne var canımcım herkes günlük menüsünü yazıyor zaten

akşam mönüm;
1 kase kızımın çorbasından (kabaklı,patatesli kıymalı)
yumurtalı kıyma ( 3,5 yk kavrulmuş yağsız kıyma ve 1 yumurta)
1 tk zeytinyağı
2 yk domates suyu
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 zeytin
roka

afiyet olsun güzel bayanlar menüler cok hoş

Kızlarrr merhabaa çok mutluyum çok keyifliyim içim içime sığmıyor 4 saat alışverişteydim bugün mağazaları talan ettim dene dene onu dene bunu dene kendime yeni yeni ciciler aldım
yok böyle bir duygu istediğin bedeni buluyorsun boy aynasında kendine doya doya bakıyorsun iltifatlar alıyorsun daha ne olsun valla daha kilo verince pilatesin faydasını görmeye başlayınca taşşş olucam resmen 38 bedenim şu an.medium giyiyorum.inşallah small da giyeceğim 36 ya düşücem bence mağaza mağaza gezmek vitrinlere bakmak bir motive ediyor insanı gözüm şimdi ne yemekte ne çikolatada ne tatlıda ki regl dönemine girecek olmama rağmen

bugünkü raporu vereyim ;

cuk diye oturduuuu

ara öğünde sabah kahvaltıda yumurta yedim ama omlet yemiştim tok tutmadı nedense bir buçuk çubuk kepekli mavi yeşil yedim.

öğlen ise iki ruşeymli ekmek arasına bir küçük domates,salatalık,bir tane marul,yarım lıght üçgen peynir sürdüm.bunu yedim yanında da 300 ml ayran içtim.

ara öğünde yine 2 tane kepekli çubuk kraker yedim.

az önce yeşil çayımı içtim.

akşama ise bir kepçe mercimek çorbası,1 küçük tabak karnabahar yemeği , salata,değişik bir şey düşünücen daha ,1 dilimde çavdarlı ekmek.

2 porsiyon meyvem var gece.

(bi not ekliyim,toplamda 5 dilim ekmek yapıyor bugün.ama normal öğlen menümde 1 kepçe çorba ve 1 dilim ekmek vardı.bugün zaten 5 dilim ekmek yiyecekmişim zaten.)

hareket olarak ise evden yürüyerek gittim çok yürüdüm dışarda akşamdan sonra egzersiz yapabilirim.

canım ben en geç 6 da yıyorum örnek listeden cok ne var canımcım herkes günlük menüsünü yazıyor zaten

sağol cnm,bir de çorbalarıda sayılı yemek kaşığı olarak mı yiyiyoruz yoksa istediğin kadar mı? birde sirkeli su falan içen var mı acep işe yarar mı? fena taktım bu ara kilo vermem lazım,kendimi çok kötü hissediyorum böyle,hiç bir kıyafetim olmuyor

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı hepimizin başına geçmişi okudum menüler çok güzel afiyetler olsun herkese keyifli akşamlar
unutmadan kendime maşallah demek istiyorum. evrim geçirdim geçiriyorum geçireceğim bambaşka biri olup çıkıcam herhalde zaten tanıyamayan çıkıyor

canım ben bir kase içiyorum su anda kılon cok fazlaysa 1 kepçe iç derim ben
sirkeli su falan ben içmiyorum fakat farmasi söylemişti kabızlık falan olursa elma sirkesi iyimiş bir bardak suya birkaç damla koyup içersin

tatlım bu şekilde yeme tarzıyla sende kilo filan kalmaz ciddi söylüyorum. çok renkli ve kararında HARİKASIN diyecek başka söz yok

:82::82::82:

hoşbulduk cnm

sağol tosti,toplam 15 kilo vermem gerek,şimdi 70 kiloyum o zmaan bir kase di mi inş bu seferde vazfgeçmem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…