sağol cnm,bir de çorbalarıda sayılı yemek kaşığı olarak mı yiyiyoruz yoksa istediğin kadar mı? birde sirkeli su falan içen var mı acep işe yarar mı? fena taktım bu ara kilo vermem lazım,kendimi çok kötü hissediyorum böyle,hiç bir kıyafetim olmuyor
sagolasın agzından bal damlıyor canımcım
teşekkür ederim farmasicim
canım ben çok faydasını gördüm
1 su bardağı suya 1tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı sirke
sağol cnm,akşamlarımı içicez
kızlar benide aranıza alın ya 69 kiloyum 10 kilo fazlam var 2 3 ayda bu kilodan kurtulmak istiyorum aşırı şişman durmuyorum bacaklarım çok kalın bunun için hem sağlıklı beslenip hemde yürüyüş ve egzersiz yapmayı düşünüyorum yarın diyete başlıyorum inş benim için hayırlı olur önerebileceğiniz bitki kür falan varmı sirke gerçekten işe yarıyormu?
benim karışık bi bitki çayım var inanılmaz wc ye çıkartıyor ne yerseniz dışkı yoluyla gidiyor günde 2 fincen ondanda içerim inş vücudumdaki ağırlıktan kurtulurum.
hoşbulduk cnm,evet bende hatırladım seni arada görüyordum sayfa sonunda adını ama pek yazmıyordun sen:) sen hiç verdin mi peki cnm kilo?aynızyız senine,inş veririz cnm
inş cnm ya,bende öyle dedim ama 5 aydır tık yok,hatta doğumdan sonra verdiğim 2 kiloyu bile geri aldım:84:
sağol cnm,Allah razı olsun,inş veririz cnm çok fena gaza gelmem lazım,çünkü şimdiye kadar hiç diyet yapmadım ben
bende alşıverişe çıkmak istiyorum ama nerde bu kilolarla
sağol farmasi,bende sabah akşam birer bardak içeyim o zamancanım aç ya da tok
akşam ya da gündüz hiç farketmiyor ben aklımın estiği zaman
günde en az 1 en fazla 2 bardak içiyordum
verdim canım sende vereceksin inşşlah 6,5 kilo oldu snede veirirsin valla ben akşam erken çok yiyemiyom eşim 7gibigeliyo ozmanalrda yiyorum canım zatendahaerken yersem benimkız geç yatıyo açlıktan ölürüm
Kızlarrr merhabaa çok mutluyum çok keyifliyim içim içime sığmıyor4 saat alışverişteydim bugün mağazaları talan ettim dene dene onu dene bunu dene kendime yeni yeni ciciler aldım
yok böyle bir duyguistediğin bedeni buluyorsun boy aynasında kendine doya doya bakıyorsun iltifatlar alıyorsun daha ne olsun valla daha kilo verince pilatesin faydasını görmeye başlayınca taşşş olucam resmen 38 bedenim şu an.medium giyiyorum.inşallah small da giyeceğim 36 ya düşücem bence mağaza mağaza gezmek vitrinlere bakmak bir motive ediyor insanı gözüm şimdi ne yemekte ne çikolatada ne tatlıda ki regl dönemine girecek olmama rağmen
bugünkü raporu vereyim ;
cuk diye oturduuuu
ara öğünde sabah kahvaltıda yumurta yedim ama omlet yemiştim tok tutmadı nedense bir buçuk çubuk kepekli mavi yeşil yedim.
öğlen ise iki ruşeymli ekmek arasına bir küçük domates,salatalık,bir tane marul,yarım lıght üçgen peynir sürdüm.bunu yedim yanında da 300 ml ayran içtim.
ara öğünde yine 2 tane kepekli çubuk kraker yedim.
az önce yeşil çayımı içtim.
akşama ise bir kepçe mercimek çorbası,1 küçük tabak karnabahar yemeği , salata,değişik bir şey düşünücen daha ,1 dilimde çavdarlı ekmek.
2 porsiyon meyvem var gece.
(bi not ekliyim,toplamda 5 dilim ekmek yapıyor bugün.ama normal öğlen menümde 1 kepçe çorba ve 1 dilim ekmek vardı.bugün zaten 5 dilim ekmek yiyecekmişim zaten.)
hareket olarak ise evden yürüyerek gittim çok yürüdüm dışarda akşamdan sonra egzersiz yapabilirim.
sağol cnm,bir de çorbalarıda sayılı yemek kaşığı olarak mı yiyiyoruz yoksa istediğin kadar mı? birde sirkeli su falan içen var mı acep işe yarar mı? fena taktım bu ara kilo vermem lazım,kendimi çok kötü hissediyorum böyle,hiç bir kıyafetim olmuyor
kızlar benide aranıza alın ya 69 kiloyum 10 kilo fazlam var 2 3 ayda bu kilodan kurtulmak istiyorum aşırı şişman durmuyorum bacaklarım çok kalın bunun için hem sağlıklı beslenip hemde yürüyüş ve egzersiz yapmayı düşünüyorum yarın diyete başlıyorum inş benim için hayırlı olur önerebileceğiniz bitki kür falan varmı sirke gerçekten işe yarıyormu?
benim karışık bi bitki çayım var inanılmaz wc ye çıkartıyor ne yerseniz dışkı yoluyla gidiyor günde 2 fincen ondanda içerim inş vücudumdaki ağırlıktan kurtulurum.
sağol farmasi,bende sabah akşam birer bardak içeyim o zaman
maşallah cnm maşallah valla süpersin,1,5 ayda mı verdin o kadar kiloyu yoksa,şimdi kaç kilosun sen ,bende bi verebilsem offf,iradem sıfır ya,tüm gün aç durup akşam bişey görünce cup dalıyorum hemensen sporda yapıyormuşssun en güzel,imkanı yok spor yapmamın,evimi zor topluyorum valla
neruda .!.:Canım sen benim başladığım zamanki gibisin ben 72.3 le başladım şuan 67 kg yim1 kepçe içiyorum çorba içince, elma sirekli suyu da her akşam yatmadan önce 1yk sirek koyup bir bardak ılık suya içiyorum ve faydasını görüyoru etkili bence inşallah kararlı azimli sabırlıbir şekilde ulaşırsın hedefine olmayacak bişey değil ne kilolar veriliyor sen de verirsin yeter ki sabırlı azimliol menülerimizi yazıyoruz hergün sen de takip et ve uygulamaya çalış olmayacak bir şey değil inan:13:
ya ne içiyosunuz anlamadım kızlar banada söyleyin
saol farmasi inş hoşbulurum bu topikten mutlu mesut ayrılırım
ben bu çayı bimden alıyorum sallama şeklinde ilk iki gün faydası yok gibi görünsede 3.günün sabahı başlıyor bağırsaklar çalışmaya zaten wc ye çıkacağınızı anlıyorsunuz karnınızda bi gürültü başlıyor sıkıştırıyor falan koşarak wc ye vardırıyor ev hanımları için rahat çalışanlar için zor olabilir.
ya ne içiyosunuz anlamadım kızlar banada söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?