60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım içtiğin diger içeçekler hariç günlük en az 1 lt su içmek gerekiyor
teşekkürler tosti
ya bende hiç spor yapamıyorum o yüzden sormuştum ,iyi moral oldu banada,2 bebeğim var evde:) şimdi hemen okuyorum farmasi teşekkürler
suyu tostiiğimin dediği gibi diğer içecekler hariç 2 - 2.5 lt içiyoruz
sağol,bende öyle yapayım :)
leslie ya bakıyorum yapabilirsem yapım azcık

kolay gelsin

teşekkürler tosti

ya bende hiç spor yapamıyorum o yüzden sormuştum ,iyi moral oldu banada,2 bebeğim var evde:) şimdi hemen okuyorum farmasi teşekkürler

sağol,bende öyle yapayım :)

kolay gelsin

ama tatlım ben sana kesinlikle spor konusunda beni örnek almamanı tavsiye ederim çünkü ben zaten gün içerisinde çok yoğun performanslı çalışıyorum hareketsiz değilim yani o kadar hareketliyim ki her teneffüs ara yapmaya ihtiyaç duyacak kadar yakıyorum.
yazın evdeyken dans ediyordum mesela . evde olan hanımlara asla sporsuz aktivitesiz kilo verilmez diyorum
kolaylıklar dilerim canımcım

sana canı gönülden katılıyorum farmasi ev hanımları gün boyu evdeyım diye düşünmesinler nasıl vericem demesinler imkanınız varsa spor salonuna gidin yoksa yürüyüş yapın hergün cıkın şöyle bir gezin gelin evde harektli olun yemeye dikkatte edince 1 ayda nasıl inceldiğinizi göreceksiniz
bende 30 dl leslie yaptım ilk kez pek terlemedim ama ısındı vucudum üzerinede 50 mekik çektim ii geldi şimdide dışarı cıkıyorum 1 saat kadarda yürüyüp gelim grş gelince kızlar

sabah kalkınca 500 ml ılık su

sabah - öğlen kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı tahin- pekmez
2 ceviz
1.5 kk peynir
5 zeytin
2 kuru kayısı
1 domates
500 ml şekersiz çay

tamam bitanem sana iyi gezmeler ben de öğleden sonra bizim okuldan bayan öğretmen arkadaşlarla ayda bir günümüz var her ayın 15 inden sonraki ilk pazar yapıyoruz nasipse oraya gideceğim saat 14 00 civarında .oraya gitmeden de acıkır gibi olursam 1 dilim ekmekle tahin pekmez yiyip gitmeyi düşünüyorum. nasıl sence tosticim ?

maşallah cok iyisin boşver verirsin hayrına birine keşke bende 60 olsamda kıyafetlerim bana olmasa gardolabı yenilesem büyüklerine hayrıma birilerine versem

inşallah canım darısı başına
çok doğru söylüyorsun normal giysiler bir yana özene bezene aldığım takımlar elde patlayınca neyse 1 maaşı kilo vermenin şerefine yok sayarım hediye alırım ödül veririm kendime ....sağol canım istişarede hayır diye buna derler işte seni çok öpüyorum :13:

Sabahki kahvaltim,gerci gec bir kahvalti oldu,pazar olmasi sebebiyle.

Kalkinca 2 cok büyük su bardagi su(330ml aliyor)
1 tati kasigi hakiki zeytinyagi ictim,birkac damla limon SIKarak.(kabizligima karsi)

15dk. sonra kahvaltida:
2 dilim kepekli tost ekmeg
haslanmis 1 yumurtanin beyazini yedim sadece
2 yk kadar yagsiz lor peyniri
domates,tatli kirmizi biber,salatalik,havuc sögüs
sekersiz cay

Simdi ise yesil cayimi yudumluyorum:)))

1 saat sonra sporumu yapacagim,kahvaltinin üzerinden henüz 70 dk gecti.

Arkadaslarögle yemegi icin sadece tarhana corbasi icmeyi düsünüyorum,sizce kac kepce icmeliyim,yaninda 1 dilim ekmekle?

sadece çorba olduğu için bence 2 kepçe canımcım

1 saat yürüdüm geldim duşumu aldım rahatladım
farmasicim o kadarcık şeyden bişey olmaz bende cok severim tayin pekmezi 65 e düşmeden eve almıycam alırsan düşemem çünkü cok seviyorum
eşimi beklıyorum yemek için gelmek üzere oda cok acıktım

2 kuru kayısı
4 kuru üzüm
500 ml su içtim

bugün 1 lt su içmiş oldum

maşallah tatlım ne güzel yürüdün geldin
yediğin içtiğine diyecek yok zaten herşey çok güzel

tosticim ben de birazdan güne gideceğim orada yememek için

şimdi evde

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez
1/2 kk kaşar peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay

yiyip içeceğim

canımcım bence yeme bişey olmaz tabagındaki çeşitlerden birini yersin olur biter ben öyle yapıyorum perşembe cuma kuranımız oluyor tabi ikramlarda 1 çeşidi yiyorum 1 br cayla o kadar bişeycik olmaz

öğlen:
1 dilim pide (eşim almış sıcacıktı )
1 küçük tabak mantılı nodut yemeği
2 küçük kuru biber dolması
1 büyük ayran
1 biber turşusu

artık akşamı hafif kahvaltılıklarla geçiştiricem öğlen yediklerim beni idare eder baya

farmasicim ayrıca mankenler gibisin ayda bir günün var salla gitsin bugünde bişeycik olmaz sefan olsun

canımcım bence yeme bişey olmaz tabagındaki çeşitlerden birini yersin olur biter ben öyle yapıyorum perşembe cuma kuranımız oluyor tabi ikramlarda 1 çeşidi yiyorum 1 br cayla o kadar bişeycik olmaz
[COLOR="indigo"canım benim önerin için çok teşekkür ederim bizde kural şu pastanede toplanıyoruz herkes yediğini ödüyor nasıl ama ?
][/COLOR][/B]

[quote="tosti, post: 17162783"]farmasicim ayrıca mankenler gibisin ayda bir günün var salla gitsin bugünde bişeycik olmaz sefan olsun [/QUOTE]

ayyyy canımm sağolasın bizde alman usulü pastanade yediğimizi cebimizden ödüyoruz benim çekincem şu pastane işi margarinle yapılmış ya da içinde nasıl bir yağ olduğunu bilmediğim şeyleri yememek için hele ki bu hafta 53.8 kg yi
gördükten sonra işin peşini hiç bırakmak istemiyorum
sadece şekersiz adaçayı ya da bir başka bitki çayı içerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…