teşekkürler tosticanım içtiğin diger içeçekler hariç günlük en az 1 lt su içmek gerekiyor
ya bende hiç spor yapamıyorum o yüzden sormuştum ,iyi moral oldu banada,2 bebeğim var evde:) şimdi hemen okuyorum farmasi teşekkürlercanım burda ben size spor konusunda olsam olsam kötü örnek olurum çünkü ben günlük koşuşturmacalarım çok çok diye spor yapmıyorum yapamıyorum.benim zayıflama öykümü
şuradan bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4024.html
sağol,bende öyle yapayım :)suyu tostiiğimin dediği gibi diğer içecekler hariç 2 - 2.5 lt içiyoruz
leslie ya bakıyorum yapabilirsem yapım azcık
teşekkürler tosti
ya bende hiç spor yapamıyorum o yüzden sormuştum ,iyi moral oldu banada,2 bebeğim var evde:) şimdi hemen okuyorum farmasi teşekkürler
sağol,bende öyle yapayım :)
kolay gelsin
sana canı gönülden katılıyorum farmasi ev hanımları gün boyu evdeyım diye düşünmesinler nasıl vericem demesinler imkanınız varsa spor salonuna gidin yoksa yürüyüş yapın hergün cıkın şöyle bir gezin gelin evde harektli olun yemeye dikkatte edince 1 ayda nasıl inceldiğinizi göreceksiniz
bende 30 dl leslie yaptım ilk kez pek terlemedim ama ısındı vucudum üzerinede 50 mekik çektim ii geldi şimdide dışarı cıkıyorum 1 saat kadarda yürüyüp gelim grş gelince kızlar
maşallah cok iyisin boşver verirsin hayrına birine keşke bende 60 olsamda kıyafetlerim bana olmasa gardolabı yenilesem büyüklerine hayrıma birilerine versem
Sabahki kahvaltim,gerci gec bir kahvalti oldu,pazar olmasi sebebiyle.
Kalkinca 2 cok büyük su bardagi su(330ml aliyor)
1 tati kasigi hakiki zeytinyagi ictim,birkac damla limon SIKarak.(kabizligima karsi)
15dk. sonra kahvaltida:
2 dilim kepekli tost ekmeg
haslanmis 1 yumurtanin beyazini yedim sadece
2 yk kadar yagsiz lor peyniri
domates,tatli kirmizi biber,salatalik,havuc sögüs
sekersiz cay
Simdi ise yesil cayimi yudumluyorum:)))
1 saat sonra sporumu yapacagim,kahvaltinin üzerinden henüz 70 dk gecti.
Arkadaslarögle yemegi icin sadece tarhana corbasi icmeyi düsünüyorum,sizce kac kepce icmeliyim,yaninda 1 dilim ekmekle?
1 saat yürüdüm geldim duşumu aldım rahatladım
farmasicim o kadarcık şeyden bişey olmaz bende cok severim tayin pekmezi 65 e düşmeden eve almıycam alırsan düşemem çünkü cok seviyorum
eşimi beklıyorum yemek için gelmek üzere oda cok acıktım
2 kuru kayısı
4 kuru üzüm
500 ml su içtim
bugün 1 lt su içmiş oldum
tosticim ben de birazdan güne gideceğim orada yememek için
şimdi evde
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez
1/2 kk kaşar peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz çay
yiyip içeceğim
mrb kıZLAR NASILSINIZ
[COLOR="indigo"canım benim önerin için çok teşekkür ederim bizde kural şu pastanede toplanıyoruz herkes yediğini ödüyor nasıl ama ?canımcım bence yeme bişey olmaz tabagındaki çeşitlerden birini yersin olur biter ben öyle yapıyorum perşembe cuma kuranımız oluyor tabi ikramlarda 1 çeşidi yiyorum 1 br cayla o kadar bişeycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?