afiyet olsun canım gerisi gelmedikten sonra ne olabilir ki
ayrıca her zaman dediğim gibi bir rahatsızlık yoksa kasmak taraftarı değilim doğrusu
sağol canım
allahtan öyle bi problemim yok, bi lokma alıp bırakabiliyorum, o yüzden sık sık yemesem de arada tatlı yemekte ben de bi sakınca görmüyorum
aynen bende bende:))))))))))))))))))))))
sağol canım
allahtan öyle bi problemim yok, bi lokma alıp bırakabiliyorum, o yüzden sık sık yemesem de arada tatlı yemekte ben de bi sakınca görmüyorum
Sabah 2 mil leslie ile güne başlangıç..
1 bardak ılık su
2 dilim elmek
peynir
domates salatalık biber
öğle
1 kepce corba
1 tabak dolusu sebze yemeği
1 saat yuruyusss
ara
2 bardak çay
4 adet yulaflı biskuvi
aksam
kocamn 1 tabak ton balıklı salata
nasılım iyi gidiyormuyum sizce??????
af,yet olsun canım
bence gayet iyi gidiyosun
sabah leslie yapman da çok iyi
sabahtan hızlandırmışsın metabolizmanı, çok iyi :)))))))
kızlar ben şimdilik çıkıyorum, sonra gelirim belki
kızlar ben 4 tatlı kaşığı profiterol yedim şimdi
farmasicim geldim fotolara baktım veeee yorumlarım herzamanki gibi süpersin bende büyüyünce senin gibi olucam:)))daha nekadar büyüyceksem dediğim gibi iki çocuk annesi olup bukadar fit olmayı Rabbim banada nasip etsin inşallah tabi yaş kemale erdiğinden evlenip iki çocuk yapmaya cesaret edebilirsem:93::93:
amin Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallahayyyyyyyy canım benim ya beni ne kadar onurlandırdın bu sözlerinle çok ama çok teşekkür ederim . belki sadece teşekkür ederim demek bile yetersiz ben sadece senin için ancak duada bulunabilirim şu durumda elimden başka ne gelirki Rabbim herşeyin hakkında dünyada ve ahirette hayırlısını versin misli misli tatlım.
sabahtan beridir işler geç bitti çok yoruldum ancak gelebildim. bu arada hoşgeldin mavlicim nasılsın iyimisin
hoşbulduk arkadaşım ufak bir soğuk algınlığı haricinde iyiyim inşallah sen nasılsın son durum ne?
amin Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah
kızlar ben 4 tatlı kaşığı profiterol yedim şimdi
biraz örgü öreceğim oyalanmya ihtiyacım var gorusuruz kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?