sanada geçmiş olsun arkadaşım maşallah emin adımlarla hedefine ilerliyorsungeçmiş olsun bende griptim yeni düzeldim sayılır. 70 kilodayım.
nedemek arkadaşım benim için bir zevk vaktimi almak falan duymayayımamin canım bu arada çok sağol canım zaman ayırıp da fotolarıma bakmak ve yorumlamak için geldiğin için umarım vaktini almamışımdır ama senin düşüncelerin benim için buradaki bazı arkadaşlarım giibi her zaman önemli
ben en son gecen agustos'ta tr'de yemistim profiteroli,afiyet olsun,ben de yemis kadar oldum.4 kasik nedir ki,1 porsiyon meyve kadar bisey bence
zeytindalı senin çizelgeni sen mi yaptın yoksa değiştirecek miydin durum neydi tatlım ?
sanada geçmiş olsun arkadaşım maşallah emin adımlarla hedefine ilerliyorsun
nedemek arkadaşım benim için bir zevk vaktimi almak falan duymayayım
cok ugrastim hatta nasil becerdigime ben bile sasirdim ama basardim,arada esimin destegini unutmamam lazim tabi.Insallah kilo vermeye baslarsam degisiklikleri o zaman kaydederim canim.Bir an evvel gelsin o günler insallah,bu arada sen cok güzel kilo vermissin,ne kadar zaman da verdin?
4 yemek kaşığı değil 4 tatlı kaşığı yedim canım 4 yemek kaşığı yesem patlardım herhalde.
canım ben tatlılar konusunda kendimi feda ediyorum böyle arada
tatliya benim de asiri zaafim var,olmaz mi?Ana yemek yerine bile tatli yiyebilirim.Ama tek sansim sütlü tatlilari cok sevmem,biraz oradan yirtiyorum.Hatta krizlerim meshurdur bile.Ben sadece profiteroli en son Türkiye'de yemistim,onu kastetmistim öyle...hele hele 4tk yemissinki bence hic sorun yok ama elbette burada cok daha tecrübeliler var onlar daha iyi degerlendireceklerdir canim
selam kizlar....nasilsiniz..ben iyi deyilim..midem bulaniyo..esim tutturdu ailecek cin lokantasina gidelim diye....yemek coook igrencti..yemeyin sozunda bi ton seker katmislar..öggggggghhhhh...mide bulantisina ne iyi gelirki....cok az yedim ama yinede midem alt üst oldu
selam kizlar....nasilsiniz..ben iyi deyilim..midem bulaniyo..esim tutturdu ailecek cin lokantasina gidelim diye....yemek coook igrencti..yemeyin sozunda bi ton seker katmislar..öggggggghhhhh...mide bulantisina ne iyi gelirki....cok az yedim ama yinede midem alt üst oldu
sagol canim..malesef yok tuzlu cubuk kreker...bu arada hosgeldin canim...yarin dr.dan randevu alacagim..bakalim nediyecek..hoşgeldin canım tuzlu çubuk kraker iyi gelir bulantıya
tamam tatlim..bi deneyim..bu arada sanada afiyet olsun..canım geçmiş olsun
mide bulantısı için peynir ekmek yiyebilirsin bastırır
aslında en güzeli haşlanmış patates ama geç olur
benim aklıma başka bişi gelmiyo
belki maydanoz olabilir ama emin değilim
bu arada ben de 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim
canım geçmiş olsun
mide bulantısı için peynir ekmek yiyebilirsin bastırır
aslında en güzeli haşlanmış patates ama geç olur
benim aklıma başka bişi gelmiyo
belki maydanoz olabilir ama emin değilim
bu arada ben de 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim
sagol canim..malesef yok tuzlu cubuk kreker...bu arada hosgeldin canim...yarin dr.dan randevu alacagim..bakalim nediyecek..
tamam tatlim..bi deneyim..bu arada sanada afiyet olsun..
Herkese selaaaammm
Geçmişi oku oku bitmedi valla maşallah listeler süper kaçamaklar dengeli ve çok güzel
Farmasicim maşallah sana pantolon yıkılıyoooodarısı benim 38 beden pantolonlarımın baıan üzerimde öyle durduklarını görürüm inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda
Bugüüüün ben kaçamak yapmadııııııııııııııııımhatta bi de üztüne çoook yürüdüm ve sağlıklı bir gün geçirdim böylece bu hafta sıfır çerez 2 şer dilim eksik ekmekle ve kaçamksız geçirlmiş bir hafta oldu geçen pazar abartmıştım malum o yüzden çerez hiç yemedim bu hafta ve ekmeği de hergün 5 yerine 3 dilim falan yedim önümüzdeki hafta da yine çerez yemeyi düşünmüyorum geçen pazarki antep fıstıkları hala idare ediyodur benim
Bugün zaten geç bir kahvaltı yaptım yani 1 di kahvaltıdan kalktığımda
kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek
1kk lıght üçgen peynir
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet yeşil zeytin
domates-salatalık-yeşil biber-maydonoz
ne yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim SİGARA BÖREĞİbir tabak vardı ve tadına bile bakmadım peki nooldu öldümmü hayır çok mu mutsuzum hayıır gayet mutlu ve gururluyum yani zaten çok canım istese pazar kaçak günüm der yedim ama yemedimmm canım da istemedi açıkçası
sonra 2 gibi dışarı çıktık çıkış o çıkış 7de döndüm eve dışarıda da rahat 6-7km yürümüşümdür yani bilenler tahmin eder istiklal caddesinden tünele bi gittiim bi geldim ve galata köprüsünün de başından sonuna bi gittim bi geldim ayrıca evden metroya metrodan eve de 15 er dakikadan sadece o bile 30dk sürüyo diğerleri de 1,5 saat sürüyo yani 2 saat kesin yürüdüm gayet tempolu da 5 saat dışarıdaydım toplamda daha bile fazla hareket etmişimdirdışarıdayken yarım paket keten tohumlu mavi yeşil 10-12 tane yaban mersini yedim (yanıma almıştım ara öğün olsun diye 3 falan gibi yedim onları)
Hava soğuk ve yağmurluydu o yüzden oldukça tempolu yürüdüm balık pazarı,mısır çarşısı galata dolaştık epey ve üşüdüm ama güzeldi
Eve gelince sebzeli tavuk sote yedin 3yk ve 2yk da pilav yedim bir kase de yoğurt sonra da 2mandalina yedim 2 öğün 2 aralı bir gün oldu şimdi de ocakta elma kabuklu,tarçınlı,karabiberli ıhlamurum var soğuk bir günün üstüne onu içicem inşallah
Bol hareket,bol gezme, sıfır kaçamak bir pazar günüydü Allah hergünü böyle güzel böyle hareketli nasip etsin inşallah ve kilolar daaa gitsin gelesin inşallah
afiyet olsun bebişim
hoşbulduk canım sabahtan beri tem,zlik yaptım hala b,tmedi canım. yarınada kaldı. mutfak dolapları buzdolabı fırın camlar perdeler çamaşır sil süpür yemek derken saat akşam 6 olmuş. sabahın altısından akşamın altısına kadar ayaktaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?