60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun bende griptim yeni düzeldim sayılır. 70 kilodayım.
sanada geçmiş olsun arkadaşım maşallah emin adımlarla hedefine ilerliyorsun
nedemek arkadaşım benim için bir zevk vaktimi almak falan duymayayım

ben en son gecen agustos'ta tr'de yemistim profiteroli,afiyet olsun,ben de yemis kadar oldum.4 kasik nedir ki,1 porsiyon meyve kadar bisey bence

4 yemek kaşığı değil 4 tatlı kaşığı yedim canım 4 yemek kaşığı yesem patlardım herhalde.
canım ben tatlılar konusunda kendimi feda ediyorum böyle arada

zeytindalı senin çizelgeni sen mi yaptın yoksa değiştirecek miydin durum neydi tatlım ?

cok ugrastim hatta nasil becerdigime ben bile sasirdim ama basardim,arada esimin destegini unutmamam lazim tabi.Insallah kilo vermeye baslarsam degisiklikleri o zaman kaydederim canim.Bir an evvel gelsin o günler insallah,bu arada sen cok güzel kilo vermissin,ne kadar zaman da verdin?

sanada geçmiş olsun arkadaşım maşallah emin adımlarla hedefine ilerliyorsun
nedemek arkadaşım benim için bir zevk vaktimi almak falan duymayayım

çok sağol hayırlı geceler bitanem Allah'a emanetsin bitanem

4 yemek kaşığı değil 4 tatlı kaşığı yedim canım 4 yemek kaşığı yesem patlardım herhalde.
canım ben tatlılar konusunda kendimi feda ediyorum böyle arada

tatliya benim de asiri zaafim var,olmaz mi?Ana yemek yerine bile tatli yiyebilirim.Ama tek sansim sütlü tatlilari cok sevmem,biraz oradan yirtiyorum.Hatta krizlerim meshurdur bile.Ben sadece profiteroli en son Türkiye'de yemistim,onu kastetmistim öyle...hele hele 4tk yemissinki bence hic sorun yok ama elbette burada cok daha tecrübeliler var onlar daha iyi degerlendireceklerdir canim

canım profiterol yedim diye hayıflanmıyorum ben .
çünkü zaten bilinçli olarak yiyeceğim dedim ve yedim sıkınıtı yok yani aslında tam tersine 1 kase ye dedim kendime içerisinden sadece 4 tk almak yeterli geldi .

selam kizlar....nasilsiniz..ben iyi deyilim..midem bulaniyo..esim tutturdu ailecek cin lokantasina gidelim diye....yemek coook igrencti..yemeyin sozunda bi ton seker katmislar..öggggggghhhhh...mide bulantisina ne iyi gelirki....cok az yedim ama yinede midem alt üst oldu

Son düzenleme:

hoşgeldin canım tuzlu çubuk kraker iyi gelir bulantıya

canım geçmiş olsun
mide bulantısı için peynir ekmek yiyebilirsin bastırır
aslında en güzeli haşlanmış patates ama geç olur
benim aklıma başka bişi gelmiyo
belki maydanoz olabilir ama emin değilim

bu arada ben de 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim

tamam tatlim..bi deneyim..bu arada sanada afiyet olsun..

Herkese selaaaammm

Geçmişi oku oku bitmedi valla maşallah listeler süper kaçamaklar dengeli ve çok güzel

Farmasicim maşallah sana pantolon yıkılıyoooo darısı benim 38 beden pantolonlarımın baıan üzerimde öyle durduklarını görürüm inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda

Bugüüüün ben kaçamak yapmadııııııııııııııııım hatta bi de üztüne çoook yürüdüm ve sağlıklı bir gün geçirdim böylece bu hafta sıfır çerez 2 şer dilim eksik ekmekle ve kaçamksız geçirlmiş bir hafta oldu geçen pazar abartmıştım malum o yüzden çerez hiç yemedim bu hafta ve ekmeği de hergün 5 yerine 3 dilim falan yedim önümüzdeki hafta da yine çerez yemeyi düşünmüyorum geçen pazarki antep fıstıkları hala idare ediyodur benim

Bugün zaten geç bir kahvaltı yaptım yani 1 di kahvaltıdan kalktığımda

kahvaltım

2 dilim çok tahıllı ekmek

1kk lıght üçgen peynir

1 adet haşlanmış yumurta

2 adet yeşil zeytin

domates-salatalık-yeşil biber-maydonoz

ne yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim SİGARA BÖREĞİ bir tabak vardı ve tadına bile bakmadım peki nooldu öldümmü hayır çok mu mutsuzum hayıır gayet mutlu ve gururluyum yani zaten çok canım istese pazar kaçak günüm der yedim ama yemedimmm canım da istemedi açıkçası

sonra 2 gibi dışarı çıktık çıkış o çıkış 7de döndüm eve dışarıda da rahat 6-7km yürümüşümdür yani bilenler tahmin eder istiklal caddesinden tünele bi gittiim bi geldim ve galata köprüsünün de başından sonuna bi gittim bi geldim ayrıca evden metroya metrodan eve de 15 er dakikadan sadece o bile 30dk sürüyo diğerleri de 1,5 saat sürüyo yani 2 saat kesin yürüdüm gayet tempolu da 5 saat dışarıdaydım toplamda daha bile fazla hareket etmişimdir dışarıdayken yarım paket keten tohumlu mavi yeşil 10-12 tane yaban mersini yedim (yanıma almıştım ara öğün olsun diye 3 falan gibi yedim onları)

Hava soğuk ve yağmurluydu o yüzden oldukça tempolu yürüdüm balık pazarı,mısır çarşısı galata dolaştık epey ve üşüdüm ama güzeldi

Eve gelince sebzeli tavuk sote yedin 3yk ve 2yk da pilav yedim bir kase de yoğurt sonra da 2mandalina yedim 2 öğün 2 aralı bir gün oldu şimdi de ocakta elma kabuklu,tarçınlı,karabiberli ıhlamurum var soğuk bir günün üstüne onu içicem inşallah

Bol hareket,bol gezme, sıfır kaçamak bir pazar günüydü Allah hergünü böyle güzel böyle hareketli nasip etsin inşallah ve kilolar daaa gitsin gelmesin inşallah

Son düzenleme:

afiyet olsun bebişim

kizlar az önce bu bilgiyi buldum...tatli bagimliligi hakkinda..

Eroin kadar bağımlılık yapıyor!

Princeton Üniversitesi'nin yaptığı çalışma şekerin (tatlının) beyin fonksiyonlarını eroin veya kokainin gibi etkilediğini ve bağımlılığa sebep olduğunu ortaya çıkardı

Güne tatlıyla başlayanların tedavisinin de güç olduğu tespit edildi Princeton Psikoloji Profesörü Bart Hoebel tarafından yürütülen çalışma sırasında fareler üzerinde yapılan deneylerde şekerin beyin fonksiyonlarını etkileyerek daha fazla tatlı alma isteğini tetiklediği gözlemlendi Tatlı açlığının beynin bağımlılıkla ilgili kısmında dopamin salgılanması veya mevcut dopamin miktarının artmasıyla ilişkili olduğu söylendi

Beyin fonksiyonlarındaki değişimin kokain veya eroin bağımlılığında meydana gelen durumla aynı olduğu ve tatlı yoksunluğunda görülen psikolojik ve fiziksel semptomların da benzer olduğu açıklandı MedHeadlines'da yer alan bilgilere göre kimi insanlar için tatlı bağımlılığı ciddi bir problem teşkil ediyor Uzmanlar güne ilk iş olarak tatlı bir şeyler yiyerek başlayanlar için tedavi sürecinin çok daha zor olduğunu söylüyor Tatlı açlığını bastırmak için sabahları protein ve sebze ağırlıklı beslenilmesi tavsiye ediliyor........

Son düzenleme:
sagol canim..malesef yok tuzlu cubuk kreker...bu arada hosgeldin canim...yarin dr.dan randevu alacagim..bakalim nediyecek..

hoşbulduk canım sabahtan beri tem,zlik yaptım hala b,tmedi canım. yarınada kaldı. mutfak dolapları buzdolabı fırın camlar perdeler çamaşır sil süpür yemek derken saat akşam 6 olmuş. sabahın altısından akşamın altısına kadar ayaktaydım

tamam tatlim..bi deneyim..bu arada sanada afiyet olsun..

sağol canım, inşallah faydalı olur

ay ne güzel anlatmışsın, geleyim de beni de gezdir öyle :))))))))))
ayrıca seni tebrik ederim canım sigara böreğini yememişsin
diğerleri için de afiyet bal şeker olsun tatlım

afiyet olsun bebişim

sağol canım benim

devrimc 66 kardeş mesajını yeni gördüm pc açık ama ben sınav kağıtlarıyla meşgul olduğum için
bulantı için mideni bastırması için leblebi yiyebilirsin beyaz olanını değil sarı olanını özellikle
bir de o yoksa sadece ekmek yemeni tavsiye ederim

maşallah canım
eline koluna sağlık ama keşke hepsini bi güne yığmasaydın, insan çok yoruluyo temizlik yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…