60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım.

simdi bi parca ekmekle peynir yiyorum insallah faydasi olur....birdaha töbe cin lokantasina...ne varsa türk mutvaginda var yine
bizim yemeklere nerde seker katiliyo..sozuna falan..olsa olsa aci pulbiber baharat katariz..

Son düzenleme:

süpersin kaçamaksız bir gün geçirmişsin sigara böreklerine hayır demişsin daha ne olsun
pantalonlarım özellikle de takımlarım elden gitti ama olsun 1 maaşı kendime ödül der gözden çıkarıveririm olur biter canım

canım sağolsun bana değer

Son düzenleme:
maşallah canım
eline koluna sağlık ama keşke hepsini bi güne yığmasaydın, insan çok yoruluyo temizlik yaparken

evet canım ama dedimki bitsin bende sporumu yaparım rahat rahat dedim. üstelikte kaldı zaten yarında 2 saatlik falan işim kaldı.

simdi bi parca ekmekle peynir yiyorum insallah faydasi olur....birdaha töbe cin lokantasina...ne varsa türk mutvaginda var yine
bizim yemeklere nerde seker katiliyo..sozuna falan..olsa olsa aci pulbiber baharat katariz..

canımcım nane limon da içebilirsin varsa
o da bastırır
şekerli sos mu, ıyyyyyyy
baharat dururken şeker de neymiş hakkaten

canım mide bulantısı için nane limon kaynat varsa bi parça zencefil at iç canım.

canımcım nane limon da içebilirsin varsa
o da bastırır
şekerli sos mu, ıyyyyyyy
baharat dururken şeker de neymiş hakkaten

esw tam yazacaktım ki baktım yazmışsın evet nane limon hamilelik bulantılarına bile çok iyi gelir

evet canım ama dedimki bitsin bende sporumu yaparım rahat rahat dedim. üstelikte kaldı zaten yarında 2 saatlik falan işim kaldı.

yeni yıl temizliğine mi başladın kız? :))

walla ben dolapları, camları kadına sildirdim, uğraşamam ama önceki evimde kendim silerdim akşamları parça parça, yoksa çok yoruluyodum

Teşekkür ederim canım benim ne demek kuzum gel gezdiririm ne demek çok da güzel olur kalanchoe de burada zaten o da gelir beraber gezidiririz hatta

Valla geçen pazarımı hatırlarsan (pizza-antep fıstığı) bu hafta ve bu pazar süper oldu ve verdim sanırım yani öyle hissediyorum bu hafta gitti bişeyler bakalım görücez hafta içi tartıda inşallah:13:

Hamarat hugocuk ellerine sağlık güle güle sağlıkla kirletin inşallah

ay ay inşallah gelirim kız
koca tarafından hemşeri de sayılırız zaten :))))

inşallah canım ya vermişsindir kilocuklarını

ben de başladım sanırım kilo vermeye, cumadan beri 400 gr azalmışım

yeni yıl temizliğine mi başladın kız? :))

walla ben dolapları, camları kadına sildirdim, uğraşamam ama önceki evimde kendim silerdim akşamları parça parça, yoksa çok yoruluyodum

evet canım toptan temizleyeyim dedim

aman aman maşşlah sohbetler çok güzel
afiyet olsun farmasi
hugocuk ellerine saglık
neruda cım tbrk ederim güzel geçirmişsin

ay bu gece uzun olacak galiba kağıtların arasında

Ohhh sefaaaan olsun tatlım ne demek tabii ki en doğal hakkın zaten yemediklerinle evde epey tasarruf sağladınne istiyosan almalısın bence darısı başıma inşallah hepimize de nasip etsin Allah:13:

Tabii gel gel valla beklerim herzaman:13: inşallah vermişimdir tatlım valla öyle gibi hissediyorum görücezinşallah güzel haberler veririm tatlım sana da maşallah aslında gayet iyisindir ama hala da veriyosun güzel güzel maşallah çörekotu nerden çıktı?? ben buara yalnız elma sirkeli su içiyorum geceleri ama haftaya şu metabolizma hızlandırıcı içecekten yapıcam hugocuğun vardı ya elalı,tarçınlı o hafta çok güzel vermiştim ben yani 1 yı da geçti ondan içeli yine ondan yaparım belki bu hafta:26:

afiyet olsun farmasi
hugocuk ellerine saglık

sağolasın canım 100 gr vermişim ya bugün azıcık ödüllendireyim kendimi dedim

afiyet olsun farmasi
hugocuk ellerine saglık

Canım benim sağoll sen de çok kararında ve hakkın olan kaçamaklar yapmışsın afiyet olsun bütün hafta evdesin en doğal hakkın bence

doğru söylüyorsun baya tasarruf ettim önceden makarna yerdim
şimdi badem fındık antep fıstığı vs ile besleniyorum

ayyyyyyyyyy akşam akşam beni çatlattın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…