60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın canım 100 gr vermişim ya bugün azıcık ödüllendireyim kendimi dedim
hakkındırr canım kolaygelsin sınavlar için
Canım benim sağoll sen de çok kararında ve hakkın olan kaçamaklar yapmışsın afiyet olsun bütün hafta evdesin en doğal hakkın bence

çok sagol canım iyiki varsınız ki yorumlarınızla mutlu ediyosunuz

doğru söylüyorsun baya tasarruf ettim önceden makarna yerdim
şimdi badem fındık antep fıstığı vs ile besleniyorum

ayyyyyyyyyy akşam akşam beni çatlattın ya

Ama farmasiciğim haftasonların yeter snein öğün yok ki daha ne olsun tasarruf epey

hakkındırr canım kolaygelsin sınavlar için

çok sagol canım iyiki varsınız ki yorumlarınızla mutlu ediyosunuz

Canım benim sağol sen de iyi ki varsın çokşükür hepimize deinşallah hepberaber görücez emeklerimizin karşılığını gidecek tüm fazlalıklar

Ama farmasiciğim haftasonların yeter snein öğün yok ki daha ne olsun tasarruf epey

haklısın aslında haftasonu iki öğünü kaldırıyorsun de
bir de gidip pastanede gün yapıyorunuz ama adamlar maşallah herşey dahil gibi müesseseden bir sürü şeyi ikram ediyorlar size de .
bir de cebinden sadece adaçayı içiyorsun ya desene bana bir de adaçayını ikram etselerdi tam tasarruf olacaktı de bir çorap alırdın onun parasıyla da desene bana

Son düzenleme:

sağol canım benim

e hissediyosan zaten vermişsindir, güzel haberlerini bekliyorum bi an önce, ne zaman tartılacaktın sen?

ben mesela vermediğimi de almadığımı hissediyodum, tartıda da yanılmadım malesef ama tuvalet sorununu atlatınca ( inşallah olmaz bida ) yine başladım işte :)))))

ya aslında iyiyim evet, 38 beden mangodan bi pantalonum var mesela ama baya bol geliyo artık :)))))
özellikle 2. giyişte, kalın bi kumaşı var çünkü

ya çörekotunun da metabolizmayı hızlandırdırğını okudum geçenlerde nette, bide ona başladım
domates suyunu 2 gece içtim faydası oldu aslında ama dayanamıyorum onu içmeye (
hoş hbu da çok acı ama napim

bide o çayın içine karanfil ve karabiber koyulmadan maydanoz koyularak yapılanı varmış ama bide onu denerim belki

kızlar iyi geceler yarın görüşmek ve de yarının sağlıklı mutlu huzurlu bol kahkahalı ve de kiloların gittiği güzel bir gün olması dileğiyle .....

İyi geceler herkese,

Bugün yine öğle yemeğini geç yedik. Akşam yemeği yemeyiz herhalde derken eşim acıktı, patatesli harika bir börek yaptı. 2 dilim yedim akşam yemeği olarak.

Öğlen ;
1 dilim ekmek
1 dil balığı
salata
biraz kaşar peyniri

Ara;
1 cennet hurması,1tk pekmez ile

Akşam;
2 dilim patatesli börek
1 kupa çay

Ara;
1 bardak süt

Farmasi; fotoğrafların çok güzel yine. İki çocuk annesi olduğuna inanmak zor.

Ben de bugün göbeğimin küçüldüğünü farkettim, çok mutlu oldum :) Dümdüz olacak dümdüüzz...

Neruda, senin mesajlarına bayılıyorum. Yeni gelenlere çok yardımcı oluyorsun, bıkmadan tüm bildiklerini yazıyorsun.

selam kızlar nabersiniz
kızlar 2 gündür ilgimi çeken birşey oldu üst baldırlarımı yani üst bacaklarımı sıkıp bırakıyorum spor yaptıktan sonraki gibi acıyor.acaba zararı olurmu.yapmak istiyorum ama korkuyorum.

afiyet olsun canım bence çok güzelmiş listen.
ben de inanamıyorum bazen bu bıdıkları ne zaman doğurdum diye
hele bugün de arkadaşın biri günde dediki ya artık kilo verme hatta bence kilo al dedi ay mest oldum ne güzel birşey bunları duymak
Allah'ın izniyle hiç alır mıyım ya bu kıvama gelmişken her açıdan sağlıklı mutlu huzurluyken keşke sabaha 100 gr daha gitmiş olsa

hiçbir fikrim yok canım bu konuda

İnşallah devam edersin vermeye canım istediğin gibi olsun her şey benim de var yanı marka ama 40 beden:26: şuan bacakları bol popsu biraz bollaştı ama giyilmeyecek gibi değil ama zara 38im var o tam oluyo ki daha verecek çok kilom var inşallah 38lerimin de bol geldiği günleri görücem hayırlısıyla 67idim en son ama spor da var ondan sanırım bedenler küçük kiloma göre gerçi kemiklerim de çok ince benim onun da etkisi var sanırım bel 36 basen 38-40 şimdilik ama 36 olucak inşallah her yerim

Maydonozlu olanı da içtim ama elmalı-tarçınlı olan çok iyi geldi bana onu yaparım sanırım

afiyet olsun tatlım ve çok teşekkür ederim edebitaçıyım ben onda okumayı da yazmayı da severim ama arkadaşlara faydalı olucak şeyler yazıyorsam ne mutlu inşallah işlerine yarar hiç üşenmem yeter ki fayda sağlasın

Zararı olmaz, oradaki kasları çalıştırıyorsun sonuçta. Ama yine de fazla abartmamak en iyisi tabi.

Evet ya ne güzel gelir kimbilir o cümleleri duymak.
Ben de çıtır anne olacağımmm.53, 8 olmuşum farmasi diyeceğim sana.
Herhalde en son 5 yıl kadar önce 53lü kilolardaydım.Çok ta uzak değil...

inşallah canım herşey gönlünce olsun
bir de bugün bana 3 . çocuğu düşünmüyor musun diyorlar bazen kendi kendime kalınca diyorumki hamile kalsam çocuk doğursam sil baştan başladığım noktaya geri gelmiş olurum diyorum ya büyük konuşmayayım da şu anki psikolojimle kilo al kilo ver uğraşamam artık Rabbim uğraştırmasın da inşallah ömrümün sonuna kadar bu kiloda 54- 55 civarında olsam tamamdır yeter diyorum.

sınav kağıdı okuma bitti sıra notları e okula girmeye geldi .

bu arada 20 adet beyaz leblebi yedim
su içiyorum
gidip 1 elma yiyeyim bir de

cidden çok güzel fiziğin canım ben daha çocuksuz genç kızım senin gibi bir vücudum yok sonra nazar değmesin boyun kaç canım?

iyi geceler kızlar farmasicim eşimde e-okuldaydı epeydir giremedim o yüzden bende tv basında yeşil çayımı içip çerezlerimi yedim keyifle herkese hayrlı geceler iyi bir hafta diliyorum yarın görüşmek üzere hoşçakalın

iyi akşamlar herkese...
kızlar çok heyecanlıyım ben yaa..
yarın diyetisyen listemi verecek büyük ihtimalle... çok merak ediyorum...
ayy inşallah kurtulurum şu göbeğimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…