Maydonozlu olanı da içtim ama elmalı-tarçınlı olan çok iyi geldi bana onu yaparım sanırım
afiyet olsun tatlım ve çok teşekkür ederim edebitaçıyım ben onda okumayı da yazmayı da severim ama arkadaşlara faydalı olucak şeyler yazıyorsam ne mutlu inşallah işlerine yarar hiç üşenmem yeter ki fayda sağlasın
cidden çok güzel fiziğin canım ben daha çocuksuz genç kızım senin gibi bir vücudum yok sonra nazar değmesin boyun kaç canım?
maşallah Allah nazardan saklasın160 cm boyum
1977 doğumluyum
7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var
iyi geceler kızlar farmasicim eşimde e-okuldaydı epeydir giremedim o yüzden bende tv basında yeşil çayımı içip çerezlerimi yedim keyifleherkese hayrlı geceler iyi bir hafta diliyorum yarın görüşmek üzere hoşçakalın
maşallah Allah nazardan saklasın
bir de kellogs k barlardan yedim bir tane onu unutmuşum,
farmasi maşallah sana valla süersin,Allah bağışlasın kzuularını
inşallah canım herşey gönlünce olsun
bir de bugün bana 3 . çocuğu düşünmüyor musun diyorlar bazen kendi kendime kalınca diyorumki hamile kalsam çocuk doğursam sil baştan başladığım noktaya geri gelmiş olurum diyorum ya büyük konuşmayayım da şu anki psikolojimle kilo al kilo ver uğraşamam artık Rabbim uğraştırmasın da inşallah ömrümün sonuna kadar bu kiloda 54- 55 civarında olsam tamamdır yeter diyorum.
bugün kaçamka günüyüş anlaşılan ama en kötüsüü ben yaptım bugün diyet miyet kalmadıama yine de yazayım siz de beni eleştirin de daha yemeyeyim
sabah 2 bardak su
1 kase mısır gevreği
1 bardak yeşil çay
1 bardak steel tea
1 bardak rezene çayı
1 bardak su
öğlen 1 de 1 dilim su böreği,1 yk yoğurt
ara 1 yk yoğurt
akşam4 te 1,5 lahmacun,4 tane çiğ köfte yedim yuhh banadayanamadım yaaa,görünce,üzerine 2 lt su içmişimdir içim hala yanıyor
Benim daha ilk çocuğum ama başka düşünemiyorum.
Çok zor geliyor aynı şeyleri tekrar yaşamak.
Hamilelik çok güzel ama 3-4 ay sürekli bulantılar,kusma...
Doğum sonrası aylarca uykusuz geceler, kocaman göbek :)
Psikolojim kaldırmaz üstünden bayağı bir yıl geçmeden 2. bir hamileliği.
Hele ilk çocuk minicikken 2.ye hamile kalanları düşündükçe kendim bir fena oluyorum
Allah yavrularımıza uzun ömür versin.
İsteyip te çocuk sahibi olamayanlara da versin.
Bana çok ta abartmışsın gibi gelmedi.
priene senin icin cok sevindim..göbisin dahada düzelmis..sabirla azimle insan her istedigi hedefe ulasir canim..bizlerde ulasacagiz insallah...
bende istifra etmek zorunda kaldim..sanirim bundan sonra cin lokantasi deyil hic bir lokantaya gitmem..en güzel yemekler yine evde yapilan yemekler..en azindan kendimce yemeye ne katacagimi ve nekadar miktarda ne katacagimi kendim karar veririm..ve daha hijyenik oldugundanda emin olurum..mahfoldum aksam aksam..ama su an daha iyiyim.istifra ettikten sonra rahatladim biraz..okadar az yedigime ragmen bu kadar kötü oldum.ac kalktim yani masadan...tabaktaki yemeyin hepsini yeseydim hastanelik olurdum herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?