60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu maydanozluolan tarifi bende alabilirmiyim içinde neler var?

bugün kaçamka günüyüş anlaşılan ama en kötüsüü ben yaptım bugün diyet miyet kalmadı ama yine de yazayım siz de beni eleştirin de daha yemeyeyim
sabah 2 bardak su
1 kase mısır gevreği
1 bardak yeşil çay
1 bardak steel tea
1 bardak rezene çayı
1 bardak su
öğlen 1 de 1 dilim su böreği,1 yk yoğurt
ara 1 yk yoğurt
akşam4 te 1,5 lahmacun,4 tane çiğ köfte yedim yuhh bana dayanamadım yaaa,görünce,üzerine 2 lt su içmişimdir içim hala yanıyor

cidden çok güzel fiziğin canım ben daha çocuksuz genç kızım senin gibi bir vücudum yok sonra nazar değmesin boyun kaç canım?

160 cm boyum
1977 doğumluyum
7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var

hoşgeldin bitanem nasılsın ?
şükür sınav notları işi tamam yarın ve sonraki gün performans notlarını girerim o kadar.
elma yiyeyim diyordum ama yiyemedim .şimdiden sonra bari yiyeyim değil mi ?

bir de kellogs k barlardan yedim bir tane onu unutmuşum,
farmasi maşallah sana valla süersin,Allah bağışlasın kzuularını

kızlar hepinize iyi geceler işlerimi bitirdim en iyisi artık yatayım elma da yemiyeceğim artık sadece 500 ml lik suyumun kalanını bitirip yatacağım çok öpüyorum hepinizi

Benim daha ilk çocuğum ama başka düşünemiyorum.
Çok zor geliyor aynı şeyleri tekrar yaşamak.
Hamilelik çok güzel ama 3-4 ay sürekli bulantılar,kusma...
Doğum sonrası aylarca uykusuz geceler, kocaman göbek :)
Psikolojim kaldırmaz üstünden bayağı bir yıl geçmeden 2. bir hamileliği.
Hele ilk çocuk minicikken 2.ye hamile kalanları düşündükçe kendim bir fena oluyorum
Allah yavrularımıza uzun ömür versin.
İsteyip te çocuk sahibi olamayanlara da versin.

Bana çok ta abartmışsın gibi gelmedi.

ay bunu duyduğuma çok sevindim,çok üzülmüştüm,lahmacun falan yedim diye

priene senin icin cok sevindim..göbisin dahada düzelmis..sabirla azimle insan her istedigi hedefe ulasir canim..bizlerde ulasacagiz insallah...

bende istifra etmek zorunda kaldim..sanirim bundan sonra cin lokantasi deyil hic bir lokantaya gitmem..en güzel yemekler yine evde yapilan yemekler..en azindan kendimce yemeye ne katacagimi ve nekadar miktarda ne katacagimi kendim karar veririm..ve daha hijyenik oldugundanda emin olurum..mahfoldum aksam aksam..ama su an daha iyiyim.istifra ettikten sonra rahatladim biraz..okadar az yedigime ragmen bu kadar kötü oldum.ac kalktim yani masadan...tabaktaki yemeyin hepsini yeseydim hastanelik olurdum herhalde..

geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
tabi aslında en güzeli evde yaptığın yemek ama insan arada değişiklik olsun diyor dışarıya çıkıyor işte bazen kötü süprizler olabiliyor.

merhaba hanımlar günaydınlar umarım güzel bir haftaya başlangıç yapabiliriz

kızlar iyi dilek önce sahibini tuttu
çok mutlu oldum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . Bu sabah 53.4 kg olmuşum 400 gr daha gitmiş
ya sabah sabah ne kadar sevindim anlatamam ya iyiKİ şu figürler var aynen öyle şu anda içim yupppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizi çok öpüyorum canlar

Son düzenleme:
kalkınca 500 ml ılık su içtim . şimdi 2 dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı ketçaplı güzel bir tost hazırlayacağım inşallah .ölçüleri yazarım

günaydın kızlar. 1 dilim peynir çeri domates yeşilbiber 1 adet kivi ve 1 yumurta kahvaltım 1 dilimde ekmek

Son düzenleme:
kahvaltım

2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 dilim kaşar peynirinden yapılmış ketçaplı tost
4 zeytin
2 tk tahin-pekmez
2 ceviz
1 kuru kayısı
250 ml şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…