04.Mayıs - 11.Mayıs 18. Mayıs 25. Mayıs
Flyyy ...............62......... ........... .........
Evlibarkli ............58.2....... .......... ..........
balbademesra......66......... .......... ..........
gulcicek61_67......68........ ......... ..........
Pirlanta_a ...........64.7...... .......... ...........
YAREM ..............65.4...... ......... ...........
NE YANİ ARANIZDA EN KİLOLU BENMİYİM KIZLAR...
Evlibarklı arkadaşım isveç diyeti kesin kilo verdiriyor bir arkadaşım denedi ama bıraktığı gibi de aynı kiloyu aldı. Ara öğün yok mesela bu diyette metebolizmanı yavaşlatmasın. Ne bilim bana pek sağlıklı gelmiyor böyle şok diyetler( Bide ben doymam ya iki saatte bir bişeyler yemezsem :))
canım bende iskelet gibi oluyorum :sm_confused: ama kocişim bana bu güne kadar kilo ver demedi ilk defa 50 kilo olsan süper olur dedi :mymeka: o yüzden hısr yaptım asıl hedefim 55 ti ama emir büyük yerden kafamçokkarıştı . 36 beden olmak istiyorum hihoyyyt
canım dikkat edilmezse herkes verdiği kiloyu alır. çok zor bi diyet haklısın bitkisel hayata giriyorum diyeti yaparken 1 haftada 5 kilo verdim bu diyetle
hihihi...kaydirigubbakcemile3
okadar zayıflayınca buseferde bence azcık kilo al elime gelmiyosun diicek bence.. :roflol::roflol::roflol:
ah bu erkekler...
Ne onlarla ne onlarsızzz...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
04.Mayıs - 11.Mayıs 18. Mayıs 25. Mayıs
Flyyy ...............62......... ........... .........
Evlibarkli ............58.2....... .......... ..........
balbademesra......66......... .......... ..........
gulcicek61_67......68........ ......... ..........
Pirlanta_a ...........64.7...... .......... ...........
YAREM ..............65.4...... ......... ...........
NE YANİ ARANIZDA EN KİLOLU BENMİYİM KIZLAR...
canım dikkat edilmezse herkes verdiği kiloyu alır. çok zor bi diyet haklısın bitkisel hayata giriyorum diyeti yaparken 1 haftada 5 kilo verdim bu diyetle
hihihi...kaydirigubbakcemile3
okadar zayıflayınca buseferde bence azcık kilo al elime gelmiyosun diicek bence.. :roflol::roflol::roflol:
ah bu erkekler...
Ne onlarla ne onlarsızzz...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Yahu arkadaşım kendine zulmetme:))
canım bir haftada 5kilomu ne diyosun sen kaydirigubbakcemile3 süper bişi gerçi çok zor bi diyet ama senden özendim denemeye karar verdim peki sen birebir uydunmu bu diyete
Canım benim o senin kendi güzelliğin :))
İnşallah canım. zaten bir kilo vereyim buraya eski hali yeni hali diye resim eklicem boy boy :)))
Yoncacığım çok azimlisin çok maşallahh
canım hayranım sabrına azmine alkisalkisalkis
bende yarın isveç diyetime başlıycam tekrar oda her gün en az 500 gr kesin verdiriyor :içelim:
canım senin boyun kaç kiiii?? o 8 kiloyuda şıppadanak vericen canımmmm... kaydirigubbakcemile2
canımm harika görünüyor...Teşekkürler...
Açımmmm...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Teprik ederim yoncam.. Vallahi süper bir performans.. Bu aylık yarışta sanırım sen kazanıcannn... kaydirigubbakcemile3
Maşallah sana durma aynen devam canımcııım...
düğüme 66gün kalmış ve ben 66kiloyum senağlama benim acil kilo vermem lasımkaydirigubbakcemile3
düğüme 66gün kalmış ve ben 66kiloyum senağlama benim acil kilo vermem lasımkaydirigubbakcemile3
Fazladan spor ve yürüyüş diyorum başkada bişey demiyorum :)) spor şart canım.
ewet canım yaa benim spora başlamam lasım. diyet yapıyorum ama spor yapamıyorum tembellikten kalkıp yürüyüş yapmak zor geliyokaydirigubbakcemile3Fazladan spor ve yürüyüş diyorum başkada bişey demiyorum :)) spor şart canım.
canım takma sen ya daha çoooooooooook var o zamana kadar verirsin
canım ben dün yutum hem de 2 tane...bu akşam da yutacağım...şimdi bitki çayı içiyorum biter bitmez yutacağım yine...şifa niyetine... sarımsağın üzerini kürdanla birkaç yerinden delip o şekilde tüm olarak yutuyorum...:teytey:
İNSAN olmak zor zanaat be canlarım..
dayanamıyorum SIĞ insanlara..bu da benim eksiğim işte...
bugün işyerinde sıkıldı canım,bir arkadaşa yapılan haksızlık üzdü beni :1no2:
Lunapeina, gulgulmez, melek ve mucizesi, derin, sabun, vintage, benekli .... nirelerdesiniz ???
ve yeni gelenler hoş geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?