60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

04.Mayıs - 11.Mayıs 18. Mayıs 25. Mayıs

Flyyy ...............62......... ........... .........

Evlibarkli ............58.2....... .......... ..........

balbademesra......66......... .......... ..........

gulcicek61_67......68........ ......... ..........

Pirlanta_a ...........64.7...... .......... ...........

YAREM ..............65.4...... ......... ...........

04.Mayıs - 11.Mayıs 18. Mayıs 25. Mayıs

Flyyy ...............62......... ........... .........

Evlibarkli ............58.2....... .......... ..........

balbademesra......66......... .......... ..........

gulcicek61_67......68........ ......... ..........

Pirlanta_a ...........64.7...... .......... ...........

YAREM ..............65.4...... ......... ...........

NE YANı ARANIZDA EN KıLOLU BENMıYıM KIZLAR...

Evlibarklı arkadaşım isveç diyeti kesin kilo verdiriyor bir arkadaşım denedi ama bıraktığı gibi de aynı kiloyu aldı. Ara öğün yok mesela bu diyette metebolizmanı yavaşlatmasın. Ne bilim bana pek sağlıklı gelmiyor böyle şok diyetler ( Bide ben doymam ya iki saatte bir bişeyler yemezsem :))

Üzülme canım hepbirlikte vericez :)) belki bizden öne geçersin :)

canım dikkat edilmezse herkes verdiği kiloyu alır. çok zor bi diyet haklısın bitkisel hayata giriyorum diyeti yaparken 1 haftada 5 kilo verdim bu diyetle

hihihi...kaydirigubbakcemile3

okadar zayıflayınca buseferde bence azcık kilo al elime gelmiyosun diicek bence.. :roflol::roflol::roflol:
ah bu erkekler...
Ne onlarla ne onlarsızzz...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım üzülme senden sonra ben geliyorumkaydirigubbakcemile2 vercez ama biz bu kiloları a.s

canım dikkat edilmezse herkes verdiği kiloyu alır. çok zor bi diyet haklısın bitkisel hayata giriyorum diyeti yaparken 1 haftada 5 kilo verdim bu diyetle

canım bir haftada 5kilomu ne diyosun sen kaydirigubbakcemile3 süper bişi gerçi çok zor bi diyet ama senden özendim denemeye karar verdim peki sen birebir uydunmu bu diyete

hihihi...kaydirigubbakcemile3

okadar zayıflayınca buseferde bence azcık kilo al elime gelmiyosun diicek bence.. :roflol::roflol::roflol:
ah bu erkekler...
Ne onlarla ne onlarsızzz...laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

doğru valla kaydirigubbakcemile3

Yahu arkadaşım kendine zulmetme:))

haklısın bakalım dayanabilcekmiyim yarından itibaren kaydirigubbakcemile2

Canım benim o senin kendi güzelliğin :))

İnşallah canım. zaten bir kilo vereyim buraya eski hali yeni hali diye resim eklicem boy boy :)))

Yoncacığım çok azimlisin çok maşallahh

canım hayranım sabrına azmine alkisalkisalkis
bende yarın isveç diyetime başlıycam tekrar oda her gün en az 500 gr kesin verdiriyor :içelim:

tesekkürler kizlar motivasyonum zaten yüksek sizlerle tavan yapti valla

sahiden sabun nirdee SABUNNNN

ya geçmiş sayfaları bi okuyayım dedim bin pişman oldum birincisi kimse benim kilomu yamamış herkesi yazmışsınız bn yokum darıldım walla ikincisi o krep neydi öyle ya içim gitti walla zaten açım nese biraz önce geldim ewe yediklerimi yaziim
sabah bir dilim beyaz ekmek küçük bir salatalık bir çatal labne peyniri 1 çeri domatesi nane maydonoz
öğlen 5 tane ülker as bisküvü ama kızlar en az kalorisi olan şey oydu walla okulun kantininde bir paket çubuk kraker yada ülker altınbaşağın saman bisküvileri bile daa fazlaydı bu kadar bir litrede su içtim şu saate kadar şimdi gidip su içicem portakal suyu içicem çay içicem
bideeeeeeeeeeeee sabah tartıldım 100 gram wermişim 64.6 olmuşum bugün yemem bişi artık sıvı alırım sadece inş 31 mayısa kadar 59 olcam

Fazladan spor ve yürüyüş diyorum başkada bişey demiyorum :)) spor şart canım.
ewet canım yaa benim spora başlamam lasım. diyet yapıyorum ama spor yapamıyorum tembellikten kalkıp yürüyüş yapmak zor geliyokaydirigubbakcemile3
canım takma sen ya daha çoooooooooook var o zamana kadar verirsin

veririm canım inş. sana özendim çok güzel kilo vermişsin verecem azmettim:1hug:
Not: canım çooook dondurma istiyo:icecream:

Derinciğimmmm sarımsağı delmenin nedenini merak ettim canım daha kolay sindirilebilmesi bakımından mı ?

İNSAN olmak zor zanaat be canlarım..
dayanamıyorum SIĞ insanlara..bu da benim eksiğim işte...
bugün işyerinde sıkıldı canım,bir arkadaşa yapılan haksızlık üzdü beni :1no2:

:çok üzgünüm:

tesekkürler kizlar motivasyonum zaten yüksek sizlerle tavan yapti valla

sahiden sabun nirdee SABUNNNN

Lunapeina, gulgulmez, melek ve mucizesi, derin, sabun, vintage, benekli .... nirelerdesiniz ???

ve yeni gelenler hoş geldiniz.

Canlarrrr siteye giremiyorum kolay kolay şu çehre zımbırtısından . . .
Motivasyonum düşecek diye çok tedirginim umarım en kısa zamanda hallolur şu çehre hadisesi . . . kötükedihüso

Yoncicim bi şi sorucam sana bak kaç gündür dahil olamadığım için soramadımda . . .
Canımcığım biz şimdi cencefili kaynamış sıcak su veya süt ile birlikte tüketiyoruz ya acaba diyorum bu ısı cencefilin faydasına bir olumsuz etki yapar mı . . ?
Çünkü taze cencefil kullanıyoruz ve taze sebzeler ısı ile karşılaştığında biliyoruz ki pek çok vitaminini kaybediyor . . .

:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…